Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Tegenwoordig draait het leven van iedereen om telefoons en tablets. Vooral de jeugd is er erg druk mee. Binnen een gezin geeft dat vaak veel onrust en hiervoor heeft OpenMobile en handige tool ontwikkelt. Je bepaalt samen wie welke websites bezoekt en tot welke apps je kind wel of geen toegang heeft én op welke tijdstippen. Op deze manier creëer je meer rust in huis.

Bekijk de mogelijkheden op de website van OpenMobile. Het is mogelijk om een abonnement te delen met meerdere gebruikers. Er kunnen maximaal 6 simkaarten van één bundel en dit is lekker overzichtelijk. Bekijk op de website welke aangeboden bundels het beste bij jou en je gezin past. Er is al een klassieke bundel voor maar € 15, - per maand. Kijk, klik en bestel en deel je bundel met OpenMobile.

Shop voordeliger met korting via 24/7 Discount. Hier vind je tal van kortingscodes van heel veel verschillende webshops zoals wonen, kleding, reizen, elektronica en telefonie. Handig samen een bundel delen doe je via OpenMobile. Kijk dus even voor een kortingscode bij 24/7 Discount en doe je er je voordeel mee. Voortaan shop je alleen nog online via 24/7 Discount.

Korting Open Mobile

Open Mobile