Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je ondernemer en heb je een eigen website op het gebied van werk en opleiding? Dan is het leuk om op je website een beroepskeuzetest, persoonlijkheidstest of IQ-test te plaatsen waar de bezoekers op je website gebruik van kunnen maken. Dat doe je eenvoudig via OpenTest.

Op de website van OpenTest kan je zelf ook deze testen raadplegen. Door een test te doen weten jij en de bezoekers van jouw site hoe je je het beste kan voorbereiden op een sollicitatietraining of assessment. Dit is superhandig voor als je nog niet zeker weet in welke richting jij een opleiding of een baan zoekt. Meld je aan bij OpenTest en ga gelijk aan de slag. Wil je een test op je eigen website plaatsen? Registreer je dan vandaag nog bij OpenTest.

24/7 Discount plaats allemaal kortingen op online winkels voor studie- en beroepskeuze. Met een kortingscode via 24/7 Discount kun je korting krijgen op bijvoorbeeld inschrijving of administratiekosten. Kijk of er een actiecode van OpenTest tussen staat en meld je gelijk aan. Met 24/7 Discount profiteer je ook nog eens van ledenkorting.

Korting OpenTest

OpenTest