Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Goede outfit nodig voor een festival, carnaval, een verkleed-, thema- of een studentenfeestje? Met een pak van Opposuits steel jij sowieso de show. Opposuits zijn geen standaard zwarte, grijze of blauwe herenpakken, Opposuits zijn pakken met de meest waanzinnige prints en kleuren én met een goede pasvorm. Te gek voor op gekke feestjes of evenementen.

Ga met Valentijn verkleedt als Mr. Lover Lover en met een retro-feestje kun je goed in het Testival pak, gebaseerd op het tv test-beeld van ‘vroegah’. Je kan het zo gek niet bedenken of Opposuits heeft er een waanzinnig pak voor. Halloween of een pokerfeestje, in pak van Opposuits maak je zeker de blits. De pakken van Opposuits zijn absoluut geen wegwerppakken. De goede kwaliteit van de pakken zorgt ervoor dat je ze keer op keer weer kan gebruiken. Het pak wordt altijd inclusief stropdas geleverd, en dat voor een waanzinnige prijs. Het lijkt te mooi om waar te zijn!

24/7 Discount houdt je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste acties en kortingen op het gebied van herenpakken. Of dat nou de standaard pakken zijn of de gekke Opposuits. Kijk snel of er een leuke actie of korting voor Opposuits is. Via 24/7 Discount koop je jouw herenpak namelijk altijd voordeliger met ledenkorting.

Korting Opposuits

Opposuits