Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hosting van domeinnamen en websites en registratie van e-mail vind je bij Pegasis.nl. Je reserveert hier gratis je domeinnaam en een domein vastleggen en registreren voor je eigen onderneming doet Pegasis.nl ook voor jou. Pegasis.nl kent heel veel mogelijkheden om jouw webhosting makkelijk mogelijk te maken. Pegasis.nl is volledig gespecialiseerd in IP diensten.

Zoek je dus een domeinnaam en wil je een mooie website? Kijk dan vandaag nog bij Pegasis.nl. Je controleert gelijk of de domeinnaam die jij wilt nog vrij is. Met de mogelijkheden van Wordpress die Pegasis.nl je biedt, heb je binnen no time een geoptimaliseerde website. En er worden regelmatig backups gemaakt zodat er geen gegevens verloren gaan. Pegasis.nl staat voor goede kwaliteit en betrouwbaarheid die werkt met merken als Drupal, Linux en Wordpress.

Via 24/7 Discount weet je altijd je korting te bemachtigen bij online webwinkels voor bijvoorbeeld computers, webhosting en domeinnaamregistratie. Kijk of er een kortingscode van Pegasis.nl te vinden is en regel je webhosting met korting. Meld je aan bij 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Pegasis.nl

Pegasis.nl