Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor de kleintjes onder ons kun je het zelf zo gek maken als je zelf wilt. of je nu kinderkleding koopt van grote merken of van huismerken, het maakt niet uit, als hij/zij er maar comfortabel in zit. Soms is het wel leuk om je kind op te doffen voor een bijzondere gelegenheid, een bruiloft, noem maar op. Bij Petit Chic vind je mooie kleding voor baby's en kinderen die van zodanige stijl zijn dat je kind er netjes uit zal zien in prachtige hoogwaardige kwaliteitskleding. 

Petit Chic is nauwelijks verkrijgbaar in Nederland, maar het merk is zo prachtig dat je hier graag wat van in je kast hebt hangen. Mooie jurkjes, prachtige rompers tot in details uitgewerkt en vrijwel alle producten zijn handgemaakt en in eigen atelier geproduceerd. Mooie vestjes, jurken, broeken, truien en heel veel meer vind je bij Petit Chic. Ook prachtige tassen, riemen en veel andere mooie items shop je online bij Petit Chic.

Bekijk het aanbod aan kledingwinkels op 24/7 Discount en ga lekker shoppen. Zo kun jij de leukste kleding gemakkelijk online shoppen via 24/7 Discount en profiteer jij van leuke aanbiedingen en niet te vergeten ledenkorting op jouw account. 


Korting Petit chic

Petit chic