Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Met een Pluim geef je iemand een cadeaubon die vrij besteed kan worden aan honderden te gekke belevenissen, leuke producten of goede doelen. Vooral bedrijven delen graag een pluim uit aan werknemers. Je moet een pluim zien als een pluim op je werkzaamheden, een waardering, die je kunt krijgen in verschillende bedragen. Pluimen heeft waardebonnen van
€ 15, - tot € 1.000, - waarmee je een leuke belevenis kunt shoppen. Of dit nu een mooi kerstpakket is, een parachutesprong of een kappersbezoek, de ontvanger kan zelf kiezen waar het aan wordt uitgegeven.


Met een pluim van Pluimen heb je een te gekke belevenis die je deelt met je vrienden of familie. Je kunt kiezen voor een dagje sauna, Dvd’s, tuinartikelen, diner bonnen of reisartikelen. Als gever kun je zelf kiezen wat het bedrag van de pluim wordt. Ieder bedrag heeft een andere kleur. Je kunt een persoonlijk bericht op de kaart laten printen, eventueel met foto of logo. Deze kaart wordt in de cadeauverpakking mee verpakt en verzonden. Veel plezier met je Pluim!

Kijk bij Pluimen en verras je vriendin of familie met een unieke Pluim! Of werk je misschien bij een grote organisatie en wil je voor het personeel iets leuks regelen? Via 24/7 Discount vind je de leukste cadeaubonnen en acties voor een leuke belevenis op maat. Kijk snel of er voor Pluimen een actiecode beschikbaar is, bestel direct online en profiteer van ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Pluimen

Pluimen