Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Goed passende lingerie is altijd belangrijk, maar helemaal tijdens en na de zwangerschap. Juist dan is het niet gemakkelijk om goede en mooie lingerie te vinden. Om deze reden is de webshop Positielingerie opgericht. De webshop is voor alle zwangere vrouwen en jonge moeders die op zoek zijn naar makkelijke, passende en comfortabele lingerie. De voedingsbeha’s geven de perfecte steun en zijn verkrijgbaar van cup A tot en met cup J. Bij alle voedingsbeha’s hoort een bijpassende slip.

Bij Positielingerie is er ook een ruim assortiment aan nachtmode, kraamoutfits, positiebadmode en voedingstops te krijgen. Positielingerie biedt goede kwaliteit, zodat jij je goed voelt tijdens en na de zwangerschap. In de webshop is ook een maatwijzer te vinden. Hier kun je alles lezen over de maten van de lingerie, zodat je weet welke maat jij nodig hebt. Positielingerie heeft ook een leuke outlet waarin de lingerie wordt aangeboden voor een kleine prijs.

Via 24/7 Discount ben je altijd op de hoogte van kortingen en acties van online lingerie zaken. Kijk of er een Positiekleding aanbieding is en shop lekker voordelig met korting! Voortaan koop je al je lingerie, zwangerschapslingerie en badmode gewoon online met ledenkorting via 24/7 Discount!

Korting Positielingerie

Positielingerie

4.50% korting
Bezoek Positielingerie met korting