Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een goede prullenbak die niet te veel ruimte in beslag neemt of juist een echte eyecather is in je keuken? Je vindt het bij Prullenbak voor thuis. Prullenbak voor thuis heeft een ruim assortiment aan prullenbakker die je in een kastje kunt verwerken, maar ook prullenbak die je in het zicht kunt plaatsen en waar je met een kliksysteem de deksel kunt openen. Ook heb je tegenwoordige elektrische prullenbakken die je niet eens hoeft aan te raken om hem te openen, hoe hygiënisch is dat? 

Of je nu gaat voor een kleurrijk model, een model voor in de kast of een designmodel van RVS, bij Prullenbak voor thuis vind je diverse mooie prullenbakken van goede kwaliteit en van sterke materialen. De meeste prullenbakken kun je krijgen in diverse maten. Bij Prullenbakken voor thuis profiteer je van een snelle levering van jouw bestelling en vind je merken als Wesco, Brabantia en Cabanaz. 

Als eerste op de hoogte zijn van leuke acties met betrekking tot Prullenbakken voor thuis? Kijk dan snel op 24/7 Discount en vind hier de leukste acties zoals bijvoorbeeld gratis vuilniszakken bij jouw aankoop. Shop jouw prullenbak online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Prullenbak voor thuis

Prullenbak voor thuis