Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Prullenbak voor thuis, de naam zegt het al, vind je diverse soorten prullenbakken voor thuis en op je werk. Afvalemmers voorzien van de beste systemen zodat je de zak niet aan hoeft te raken, voor op het toilet, in de keuken, badkamer of voor op kantoor. Prullenbakken in verschillende vormen, kleuren en maten voor iedere ruimte.

Bij Prullenbak voor thuis vind je afvalemmers van verschillende grote merken waaronder Brabantia. RVS-prullenbakken, prullenbakken met sensor, touch of push systeem met een print, een retro versie of met een voetpedaal. Bestel de prullenbank voor 17.00uur en je hebt hem de volgende werkdag al in huis en boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties van Prullenbak voor thuis. Profiteer direct van interessante ledenkorting op jouw bestelling. Hoe? Door je in te schrijven bij 24/7 Discount kun jij extra korting krijgen op je bestelling Prullenbak voor thuis en andere webshops die zijn aangesloten bij 24/7 Discount.

Korting Prullenbak voor thuis

Prullenbak voor thuis