Reliving.nl kortingscode mei 2024

Reliving - Dé marktplaats voor circulaire meubels

https://www.reliving.nl/

Reliving is een online platform waar je tweedehands design en unieke vintage meubels kunt kopen en verkopen. Ontdek de selectie van meubels tot €250, nieuwe items, stijlen, collecties en wooninspiratie.

Bezoek Reliving.nl met korting

Vintage Meubels | Vintage & Retro Meubels Kopen | Reliving

https://www.reliving.nl/collections/meubels

Reliving is een webshop voor tweedehands meubels van hoge kwaliteit en lange levensduur. Ontdek hun collectie van mid-century, brutalist, scandinavisch en andere stijlen en stijlvolle meubels.

Bezoek Reliving.nl met korting

Over Reliving

https://www.reliving.nl/over-ons

Reliving Our planet. Ons doel is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten. Meer bewust omgaan met onze afvalstromen en meer geluk toekennen aan tweedehands artikelen dan nieuwe producten. Door drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg te nemen en inzichtelijk te maken wat er ...

Bezoek Reliving.nl met korting

Vintage Vintage | Shop Tweedehands & Vintage meubels met ... - Reliving

https://www.reliving.nl/collections/vintage

Reliving.nl is een webshop voor tweedehands en vintage meubels in verschillende stijlen, van mid-century tot Biedermeier. Ontdek de collectie, de tips en de inspiratie voor een vintage interieur.

Bezoek Reliving.nl met korting

Samenwerking tussen Reliving en Brenger: duurzame bezorging 2e hands ...

https://www.wonen360.nl/article/9535842/samenwerking-tussen-reliving-en-brenger-duurzame-bezorging-2e-hands-designmeubels/

www.reliving.nl. Publicatiedatum: wo 7 jun. 2023 Gerelateerde artikelen. Stabiliteit van Joli-tafel levert enthousiaste reacties op; Marco van Mierlo gaat aan de slag bij zitmeubelfabrikant IMS Benelux; Meubeltransporteur viert 75-jarige jubileum; Magazijnverkoop ...

Read Customer Service Reviews of reliving.nl - Trustpilot

https://www.trustpilot.com/review/reliving.nl

Do you agree with Reliving's 4-star rating? Check out what 219 people have written so far, and share your own experience.

Reliving werkt samen met De Bijenkorf | Twinkle

https://twinklemagazine.nl/2023/01/reliving-werkt-samen-met-de-bijenkorf/index.xml

Reliving werkt al samen met verschillende stoffeerders, meubelmakers en kledingwinkels. In augustus vorig jaar kwam daar een samenwerking bij met fonQ. Het vintage aanbod van Reliving is daardoor te vinden op het platform van de nummer 58 van de Twinkle100. Later worden de ‘Buitenkansjes’ van fonQ aan het platform van Reliving toegevoegd.

Reliving.nl haalt 1,4 miljoen op met eerste investeringsronde

https://fonkmagazine.nl/artikelen/economisch/reliving-nl-haalt-14-miljoen-op-met-eerste-investeringsronde-64599.html

Tweedehands meubelplatform Reliving.nl heeft € 1,4 miljoen euro opgehaald met de eerste crowdfundingsronde. Het geld wordt benut om verder te groeien in West-Europa. In de afgelopen 3 jaar is het platform met 330% gegroeid en actief in Nederland en België.

Reliving reviews | Bekijk consumentenreviews over reliving.nl | 4 van 4

https://nl.trustpilot.com/review/reliving.nl?page=4

Reliving heeft 5 sterren! Bekijk wat 89 anderen hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 61-67 van de 67 reviews

Reliving.nl haalt 1,4 miljoen euro op - Wonen360.nl

https://www.wonen360.nl/article/9537028/reliving-nl-haalt-1-4-miljoen-euro-op/

Tweedehands meubelplatform Reliving.nl heeft € 1,4 miljoen euro opgehaald met de eerste crowdfundingsronde. Het geld wordt benut om marktleider te worden in West-Europa. Met een groei van 330% in de afgelopen 3 jaar is Reliving.nl al toonaangevend in Nederland en België.

Reliving - Interieur & Verbouw | The Substitute

https://thesubstitute.nl/interieur-en-verbouw/reliving/

Reliving Slijperweg 16c Amsterdam 1032KV. Story. Story. Duurzaamheidsinformatie. Reliving is een organisatie gericht op het verduurzamen van de interieur branche. Hierbij staat hergebruik, upcycling, reparatie en duurzame productie centraal. Op dit moment uit zich dat in twee verschillende vormen:

Reliving.nl | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/reliving-nl

Reliving.nl | 848 volgers op LinkedIn. Reliving is een marktplaats voor tweedehands meubels waar iedereen snel en veilig kan kopen en verkopen. | De marktplaats voor tweedehands interieur.

Hoe het werkt - Reliving

https://www.reliving.nl/hoe-het-werkt

Op reliving vind je een breed assortiment aan tweedehands meubels, van vintage tot hedendaagse items. Gebruik de categorieen en filters om binnen een handomdraai het perfecte item voor jouw interieur te vinden. 2.

Bezoek Reliving.nl met korting

Reliving is het platform voor jouw favoriete pre-loved interieur items ...

https://www.reliving.nl/verkopen

1 Adverteer gratis via Reliving. Meld je item aan met onze slimme aanmeldhulp en binnen 5 minuten is je item aangemeld. Voeg zoveel mogelijk details toe om de kans op een verkoop groter te maken: maten, huidige staat, merk, tekenen van schade etc. Bepaal zelf de prijs, dit is namelijk wat jij krijgt uitbetaald!

Bezoek Reliving.nl met korting

Reliving wil in 2 jaar tijd groeien van 30.000 naar 130.000 meubels

https://www.wonen360.nl/article/9522896/reliving-wil-in-2-jaar-tijd-groeien-van-30-000-naar-130-000-meubels/

100.000 meubels extra, € 1,5 miljoen voor nodig. Om in twee jaar tijd van 30.000 naar 130.000 meubels te groeien, wil Reliving investeren in personeel en de online dienstverlening. Bij het in 2019 opgerichte bedrijf werken nu 8 fte. Naast de oprichters zijn er investeringen gedaan door Stichting iFund en Fair Capital Partners.

Reliving.nl opent derde pop-up winkel in Utrecht

https://www.wonen360.nl/article/9549869/reliving-nl-opent-derde-pop-up-winkel-in-utrecht/

Reliving.nl opent haar derde pop-up winkel in drie jaar tijd voor vintage meubels in Utrecht. Na de Bijenkorf in Rotterdam en in Amsterdam komt er nu een winkel in E&co, een warenhuis midden…

Bekijk consumentenreviews over reliving.nl | 2 van 9 - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/reliving.nl?page=2

Kun je je vinden in de 4-sterrenscore van Reliving? Bekijk wat 217 anderen hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 21-40 van de 179 reviews

Ondernemers Jody en Ananda spelen met Reliving in op grote vraag naar…

https://www.deondernemer.nl/actueel/ondernemers-jody-en-ananda-spelen-met-reliving-in-op-grote-vraag-naar-tweedehands-kwaliteitsmeubels~8fe24e6

Reliving heeft in januari in de Bijenkorf in Rotterdam de eerste tweedehands interieurwinkel geopend en werkt samen met fonQ en VT Wonen. 70.000 mensen maken deel uit van de community van Reliving.. Lees ook: Circulair platform Seenons haalt 10 miljoen euro op voor verdere ontwikkeling Voor 100.000 meubels extra heeft Reliving 1,5 miljoen euro nodig

Reliving.nl: ‘In 5 jaar meer dan vertienvoudigen’ - Ecommerce News

https://www.ecommercenews.nl/reliving-nl-in-5-jaar-meer-dan-vertienvoudigen/

Reliving.nl begon vier jaar geleden als kleine Instagram-gemeenschap. Inmiddels telt de vintage marktplaats 20 duizend klanten in Nederland en België en lopen er samenwerkingen met De Bijenkorf en FonQ. Nu zijn er plannen om het team en het platform verder uit te bouwen.

Bekijk consumentenreviews over reliving.nl | 3 van 10 - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/reliving.nl?page=3

Reliving is mijn favoriete website voor het scoren van vintage en tweedehands omdat je producten direct kunt aanschaffen, je hoeft niet te wachten totodat een verkoper reageert. Wat je online ziet is beschikbaar en kun je direct aanschaffen, echt een top systeem! Datum van ervaring: 22 oktober 2022. Nuttig. Delen.

Reliving.nl: ‘Meer dan vertienvoudigen in vijf jaar’

https://www.investeerders.nl/reliving-nl-meer-dan-vertienvoudigen-in-vijf-jaar/

Vintage marktplaats Reliving.nl telt inmiddels 20 duizend klanten in Nederland en België. Ook lopen er sinds kort samenwerkingen met De Bijenkorf en FonQ. Nu zijn er plannen om het team en platform verder uit te breiden. Het bedrijf nodigt investeerders uit om in te stappen.

Reliving reviews | Bekijk consumentenreviews over reliving.nl - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/reliving.nl

Kun je je vinden in de 4-sterrenscore van Reliving? Bekijk wat 219 anderen hebben geschreven en deel je eigen ervaring.

Marketing: Reliving.nl opent derde popup winkel in Utrecht

https://fonkmagazine.nl/artikelen/marketing/reliving-nl-opent-derde-popup-winkel-in-utrecht-65295.html

Reliving.nl opent haar derde popup winkel in drie jaar tijd voor vintage meubels in Utrecht. Na de Bijenkorf in Rotterdam en in Amsterdam komt er nu een winkel in E&co, hét duurzame warenhuis midden in de binnenstad.