Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Sailing2gether.nl is de plek waar jij moet zijn wanneer je wilt zeilen op traditionele zeilschepen die op de Waddenzee, het IJsselmeer en Friese meren varen. De vloot van Holland Sail bestaat uit 28 traditionele zeilschepen en dat zijn er heel veel. Deze kun je huren met begeleiding zodat jij de kneepjes van het vak kunt leren van een gedogen kapitein. Het doel van Sailing2gether.nl is om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen aan boord van de schepen.

Op de website van Sailing2gether.nl vind je de mooie zeilschepen waar jij kunt huren. Heerlijk varen over de Waddenzee, varen naar Amsterdam, een teambuilding uitje voor jouw werk organiseren en heel veel meer, dat boek je bij Sailing2gether.nl. Ook kun je op de vloten van Sailin2gether.nl een prachtige vakantie beleven en heerlijk zeilen over de Nederlandse wateren. Geniet met familie, vrienden of collega’s van een fantastische zeilende tijd aan boord! Kies uit een ruim aanbod schepen, zoals klippers en tjalken.

Ga voor een fantastische ervaring zeilen over de Nederlandse wateren en geniet van een welverdiende vakantie op één van de vloten van Sailing2gether.nl. Boek online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Sailing2gether.nl

Sailing2gether.nl

3.50% korting
Bezoek Sailing2gether.nl met korting