Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Shurgard biedt droge, schone en beveiligde opslagruimte in Nederland. De 40 vestigingen zijn gelegen in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Verder ook in de buurt van grote steden in de rest van Nederland. Kijk voor opslagruimte bij jou in de buurt op de website van Shurgard.

Shurgard heeft voor iedereen en elke situatie een passende opslagoptie. Zoek eenvoudig online naar opslagruimte in de buurt. Er zijn mogelijkheden voor elk budget, je hebt te maken met een flexibele huurtermijn en je kan gratis online een reservering maken zonder verplichting. Met Shurgard ben je binnenkort van je opslagprobleem af. Reserveer vandaag nog je opslagruimte bij Shurgard.

Blijf dagelijks op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen van online woon-, huur- en opslag winkels via 24/7 Discount. Heb je opslagruimte nodig omdat je teveel spullen hebt of kleiner bent gaan wonen? Kijk dan of er een kortingscode van Shurgard beschikbaar is. Met 24/7 Discount regel je je opslag of garagebox online met ledenkorting!

Korting Shurgard

Shurgard