Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Actieve, avontuurlijke groepsreizen voor jongeren naar prachtige bestemmingen en goed verzorgde actieve vakanties vind je bij Simi Reizen. Bij Simi Reizen is alles tot in de puntjes geregeld. Van goed ervaren reisleiders tot en met goede accommodatie. Je kind beleeft de tijd van zijn leven met Simi Reizen.

Bekijk alle reis aanbiedingen in de webshop van Simi Reizen. Je kan kiezen voor reizen in verschillende leeftijdsgroepen. Van jongerenreizen van 12-15 jaar, 16-18 jaar, 19-24 jaar en 25+ reizen. De reisbestemming is Frankrijk, Spanje Kroatië of Noorwegen. Hier geniet je van en actieve surf, wandel of kano/raft vakantie. Lees de ervaringen van jongeren die ook via Simi Reizen op reis gingen. Boek je vakantie met een leuke groep leeftijdsgenoten en ga op reis!


Ga lekker op vakantie met een groep leeftijdsgenoten. 24/7 Discount houdt voor jou de aanbiedingen in de gaten van Simi Reizen zodat jij nog voordeliger je vakantie kan boeken. Kijk snel of er een kortingscode beschikbaar is en boek je reis met korting. Via 24/7 Discount boek je online je vakantie of stedentrip met ledenkorting.

Korting Simi Reizen

Simi Reizen