Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kinderen vinden het heerlijk om op een skelter door de tuin en over de stoep te scheuren. Lekker snel en stoer door de bochten. Hier droomt elke jongen toch van? En niet alleen jongens, ook meisjes mogen graag op een skelter rijden. In de SkelterStore vind je tientallen soorten skelters waarmee je kind elke dag weer plezier van heeft.

Bekijk het assortiment skelters in de webshop. Puky skelters, BERG Toys skelters Kettler Skelters en Off road skelters. Je koopt hier skelters voor kinderen vanaf 3 jaar. Een skelter is een leuke manier om de buurt te ontdekken. Wanneer je op zoek bent naar een stoere skelter die wel tegen een stootje kan, of wanneer je een kleurrijke skelter zoekt, bij Skelterstore ben je aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte van kortingsacties bij online winkels voor binnen- en buiten speelgoed via 24/7 Discount. Kijk voor stoere skelters bij de SkelterStore en bestel via een beschikbare kortingscode die je bij 24/7 Discount kunt vinden. Bestel voortaan online je speelgoed met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting SkelterStore

SkelterStore