Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Met de kleine de hort op in de sneeuw is niet zo makkelijk, want het is glad, en daarom is de ideale manier om wel met jouw kind even lekker de buitenlucht te proeven met de slee. Bij Sleetjes vind je een groot assortiment aan leuke sleetjes in diverse vormen. Plastic, hout, met leuning en meer, je vindt het bij Sleetjes. Sleetjes heeft het grootste assortiment en je profiteert bij een bestelbedrag hoger dan € 20,- van gratis verzending. 

Een sleetje is het leukste cadeau in de winter of wanneer je op wintersport gaat je jouw kind graag mee op pad wil nemen. Ook als je kinderen iets ouder zijn, kunnen ze zelf op pad met de slee en lekker glijden van leuke bergjes. Ga voor goede kwaliteit sleetjes naar Sleetjes en kies een leuke slee uit. Ook heb je sleetjes met warme trappelzakken, zodat jouw kleine niet koud wordt op de slee of kies voor andere sneeuwpret artikelen. 

Jouw online aankopen doe je online via 24/7 Discount. Kijk snel of er een kortingscode beschikbaar is voor Sleetjes en profiteer van leuke ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. 

Korting Sleetjes

Sleetjes