Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als student heb je nooit veel geld te besteden. Je besteed je geld het liefst aan bier met vrienden, maar ook je studie is belangrijk. Maar als je in een studentenhuis woont of op kamers gaat, dan is het fijn als je comfortabel woont met diverse gemakken. Bij Smart Student Deals kun je diverse apparatuur huren en ben je daar een klein bedrag per maand voor kwijt. Zo kun je toch altijd fris voor de dag komen met schone kleding die gewassen is in jouw gehuurde wasmachine. 

Ook kun je televisie kijken, je eten koel houden, laptops of computers huren en dit alles via Smart Student Deals. Bij Smart Student Deals profiteer je van goede voorwaarden, snelle levering en altijd een laag bedrag per maand. Daarnaast heb je altijd garantie op de artikelen en profiteer je van gratis reparatie. 

Met regelmaat vind je bij Smart Student Deals leuke acties. Zoals bijvoorbeeld gratis wasmiddel voor een jaar bij het huren van een wasmachine, koffie bij het huren van een koffiezetapparaat en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er een leuke actie online staat voor Smart Student Deals en bestel vandaag nog online met ledenkorting. 

Korting Smart Student Deals

Smart Student Deals

€ 2.75 korting
Bezoek Smart Student Deals met korting