Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Luister jij graag naar muziek en wil jij het liefste in je hele huis de leukste muziek kunnen afspelen? Dan biedt Sonos de oplossing. Sonos heeft een systeem gemaakt waardoor jij in jouw hele huis naar de fijnste muziek kunt luisteren, bestuurd vanuit één apparaat. Overal kun je jouw favoriete muziek beluisteren, beheren en afspelen zodat jij zelfs wanneer je in bad zit of onder de douche staat naar fijne muziek kunt luisteren. 

Ga naar Sonos en bekijk de mogelijkheden voor een muzieksysteem in jouw huis. Wanneer je eenmaal aan Sonos bent verknocht, wil je niets anders meer. Door middel van een router in je huis kun je in iedere ruimte de leukste muziek beluisteren en beheren vanaf een iPhone, iPad, andere tablet of je laptop. Bestel jouw Sonos systeem online via Sonos en profiteer van gratis verzending en optimale service. 

De echte muziekliefhebber luistert overal in huis de leukste muziek met de beste kwaliteit. Kijk snel op 24/7 Discount naar de mogelijkheden voor een Sonos systeem en blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties. Bestel vandaag nog en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Sonos

Sonos