Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Comfort- en hulpmiddelen die je helpen om mobieler te zijn en te kunnen ontspannen en genieten koop je bij Sovita.nl. Je vindt hier een ruim assortiment hulpmiddelen voor de 50+-er die nog lekker van het leven wil genieten. Denk aan rollators, bloeddrukmeters, wandelstokken, steunen voor toilet en douche en nog veel meer.

In de webshop van Sovita.nl vind je een heel uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Hulpmiddelen voor mobiliteit, maar ook voor in de badkamer, keuken en slaapkamer. Denk hierbij aan traphekjes, opstap krukjes, bedhekken, drinkbekers en speciaal keukengerei en nog heel veel meer. Sovita.nl heeft het Webshop keurmerk en je betaalt er veilig en eenvoudig via iDeal. Je hebt je bestelling snel in huis zodat je er snel gebruik van kunt maken.

Blijf ook op de hoogte van kortingen in heel veel online shops via 24/7 Discount. Hier vind je tal van kortingscodes die je kunt gebruiken bij je aankopen. Ben je op zoek naar (medische) hulpmiddelen? Kijk dan even of er een kortingscode van Sovita.nl beschikbaar is en shop met voordeel of bespaar bijvoorbeeld op je verzendkosten. Meld je aan bij 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Sovita.nl

Sovita.nl