Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op een leuke en geheel vrijblijvende en toch unieke manier overnachten in een prachtige stad, een leuke omgeving en meer, dat doe je in een Stay Okay. Stay Okay is een soort herberg waar je geen overbodige luxe vindt, maar waar je precies vindt wat je nodig hebt. Daardoor zijn de prijzen bij Stay Okay laag en betaal je nooit teveel. Of je nu in de kubuswoningen van Rotterdam wilt overnachten of liever kiest voor een prachtige plek in Bergen op Zoom, bij Stay Okay regel je dat zelf.  

Bij Stay Okay vind je individuele gasten, vriendengroepen, families, scholen en bedrijven die als gast overnachten. Het hostel biedt diverse mogelijkheden voor vergaderingen, workshops en heeft vaak vele extra’s zoals het huren van fietsen, kluishuur en meer. Bekijk snel de mogelijkheden bij Stay Okay en boek jouw verblijf voordelig in jouw favoriete stad.  

Een lekker weekend weg maar geen groot budget? Bij Stay Okay overnachten hoeft niet duur te zijn. Bekijk het aanbod aan leuke vakanties bij Stay Okay en boek direct online een simpele, maar goede kamer. Boek online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Stay Okay

Stay Okay

3.50% korting
Bezoek Stay Okay met korting