Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Stip van de dag is de reisaanbieder wanneer het gaat om leuke aanbiedingen die één dag geldig zijn. Iedere dag om 00.00uur komt er een nieuw reisaanbieding online voor een leuke onvergetelijke vakantie. Zo kun je heerlijk fietsen langs de Moezel voor 6 dagen of Cruisen over de Middellandse Zee voor 8 dagen, genieten van Italiaanse gastvrijheid in Tirol en heel veel andere leuke reizen maken. Her voordeel bij Stip van de dag is dat het elke dag een nieuwe aanbieding is die jij online kunt boeken en zo kunt profiteren van gigantisch lage prijzen op een leuke vakantie.

Heerlijke daguitjes, reizen naar diverse landen (maar ook in Nederland), weekendjes weg en meer boek je online via Stip van de dag. Bij Stip van de dag heb je iedere dag weer een nieuwe kans om te boeken. Het voordeel is dat je online kunt boeken, maar dat er niet per se één datum vastligt om er naar toe te gaan. Daarom is het goed om dagelijks een kijkje te nemen om te kijken wanneer de aanbieding boekbaar is. 

Lekker weg in eigen land of juist in het buitenland? Kijk voor de leukste vakanties op 24/7 Discount en boek met ledenkorting. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en profiteer je van gigantisch lage prijzen. Kijk daarom snel of er een actie is voor Stip van de dag en boek online. 

Korting Stip van de dag

Stip van de dag