Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de winter kan het behoorlijk glad zijn in Nederland en dan hebben we het niet alleen over de wegen, maar ook over jouw eigen pad in de voortuin. Het liefst glijd je natuurlijk niet uit en wil jij veilig de weg kunnen betreden, dus heb jij strooizout nodig. Strooizout.nl heeft een ruim aanbod aan strooizout in grote getalen die jij online kunt shoppen. Zo kun je al een zak strooizout vinden van 25kg en deze gebruik om jouw voortuin ijsvrij te maken.  

Bekijk wat jij online kunt bestellen aan producten voor het strooien van zout. Scheppen, kruiwagens en meer kun je ook online bestellen zodat je in één keer winterklaar bent. Ga snel naar Strooizout.nl en bekijk de mogelijkheden voor het bestellen van Strooizout voor bij jou thuis (of op kantoor). Het zou wat zijn als jouw gasten net voor jouw deur vallen, dan vind je dat niet leuk. Bestel online bij Strooizout.nl en profiteer van gratis en snelle bezorging van jouw bestelling.  


Veilig op pad wanneer het heeft gevroren, dat doe je met goed strooizout wat jij makkelijk strooit over jouw tuinpad. Bekijk op 24/7 Discount waar jij strooizout kunt shoppen en bestel direct online met ledenkorting. Blijf op de hoogte van goede kortingscodes en bestel direct online bij Strooizout.nl. 

Korting Strooizout.nl

Strooizout.nl