Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Tasjeintas is de oplossing wanneer jij constant van tas wisselt, want Tasjeintas heeft de oplossing. Een tas in je tas is ontzettend handig wanneer je even snel wilt wisselen, want in de tas in je tas zit alles wat je nodig hebt, en het is alleen een kwestie van dat deel overhevelen naar je andere handtas. Zo heb je altijd binnen no-time een tas die bij jouw outfit past. 

Bij Tasjeintas vind je diverse modellen aan bag-n-bag oplossingen. Niet alleen verschillende kleuren, maar ook met verschillende indelingen. Het voordeel is dat je de meeste uitvoeringen ook kunt wassen en dat je er daardoor extra lang mee kunt doen. Of je nu een speciaal plekje voor je s webshop is en bestel extra voordelig jou handige handbag oplossing. 

Bij 24/7 Discount vind je de leukste tassen en accessoires, maar heb je al wel eens een Tasjeintas gezien? Kijk snel bij 24/7 Discount of er een kortingscode online voor Tasjeintas staat en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account wanneer je online besteld.

Korting Tasjeintas

Tasjeintas