Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Shoppen voor de leukste tassen met originele vormgeving of leuk design kun je bij Tassen van LiL. Tassen van LiL biedt je de mogelijkheid om 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, te shoppen voor de leukste tassen. In het assortiment vind je fietstassen, handtassen, kindertassen, maar ook luiertassen en schooltassen van grote merken.

Tassen van LiL heeft een eigenzinnige collectie die apart is en definitief afwijkt van de standaard tassenwinkels. Laptoptassen en sleeves met te gekke prints, schoudertassen van linnen en ook tassen gemaakt van biologisch katoen. Je vind bij Tassen van LiL tassen van o.a. MixMamas en Zebra Trends en wanneer je voor 22.30uur besteld op werkdagen, heb je het de volgende dag al in huis.

Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante en leuke aanbiedingen en acties van tassen, schoudertassen en laptoptassen. Je kunt profiteren van sale, seizoensopruiming of een 'back-school-actie'. Op 24/7 Discount kun je kijken of er bij Tassen van LiL een aanbieding beschikbaar is en kun je online bestellen. Bekijk snel het aanbod aan schoudertassen, handtassen en andere tassen op 24/7 Discount en profiteer bij jouw bestelling van ledenkorting.

Korting Tassen van LiL

Tassen van LiL