Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Altijd je favoriete films, series, en sportprogramma’s bekijken? Dat kan nu heel eenvoudig op slechts één toestel met TeeVee. TeeVee is een mini computer/mediacenter die je aansluit op je TV en is te vergelijken met Apple TV maar dan veel uitgebreider. Je bekijkt je live sport, je favoriete films en series voor een eenmalig bedrag van € 99, -. Het is dus geen abonnement.

Met Teevee heb je toegang tot meer dan 100.000 films, series en sportuitzendingen zonder abonnementskosten. Het beeld is van hoge kwaliteit en je kunt TeeVee heel gemakkelijk bedienen met een gratis App op je smartphone of via een toetsenbord. Installeren gaat simpel in drie eenvoudige stappen. Je sluit de HDMI kabel aan, vervolgens de LAN kabel of via WiFi en tot slot doe je de stekker in het stopcontact. Wees er snel bij en bestel vandaag nog je TeeVee box bij Teevee.io.

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van korting op je favoriete films of series? Dat kan via 24/7 Discount. Hier vind je heel veel kortingscodes van online aanbieders voor audio en media. Kijk of er een actuele kortingscode van Teevee.io beschikbaar is en bestel met korting. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online bestellingen van films, muziek, series en sportprogramma’s.

Korting TeeVee

TeeVee