Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Telekids Toys kun je terecht voor het allerleukste speelgoed van de bekende Tv-programma’s van Telekids, maar natuurlijk ook van alle andere bekende speelgoedmerken. Van Playmobil tot Chloe’s Toverkast en van K3 tot LEGO. Je vindt het hier allemaal en voor een scherpe prijs! In de webshop heb je keuze uit honderden artikelen voor kleine en grote kinderen.

Ga lekker winkelen in de webshop en bestel het leukste speelgoed. Kijk ook even bij de Mega magazijn opruiming voor nog meer voordeel. Is jouw kind bijna jarig? Dan kun je bij telekidstoys.nl een eigen verlanglijstje samenstellen en delen met familie en vrienden, zo weet je zeker dat jouw kind precies de goede cadeaus krijgt en voorkom je dubbele cadeaus.

Ontdek de leukste acties van online speelgoed- en cadeauwinkels via 24/7 Discount. Kijk of er een leuke actie of aanbieding van Telekids Toys tussen staat waarmee je voordeel hebt op je aankopen of profiteert van gratis verzendkosten. Via 24/7 Discount bestel je gemakkelijk online en profiteer je bovendien van ledenkorting.

Korting Telekids Toys

Telekids Toys