Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor eigenzinnige en bijzondere ringen met een persoonlijke tekst ga je natuurlijk naar Textring! Met een ring van Textring heb je en blijvende herinnering in en persoonlijk sieraad en draag je deze unieke tekst altijd bij je. Het is ongelooflijk dat er zoveel tekst op een ring past.

Het idee achter dit concept is dat de drager gedurende de dag de drager van de ring zijn of haar emoties en daden naar boven draait waardoor je je bewust bent van wat je voelt. Bekijk de collectie ringen en doe inspiratie op met voorbeeldteksten die je in de webshop vindt zoals: Liefde is het enige dat meer wordt wanneer je het samen deelt.

Verwen jezelf of iemand anders met een prachtig sieraden die je voordelig in huis haalt via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount bestel je altijd met ledenkorting. Ook kun je bij 24/7 Discount profiteren van kortingscodes een aanbiedingen, zoals gratis verzending, of deal korting. Kijk snel of je via 24/7 Discount kortingscode kunt bemachtigen waar jij bij Textring gebruik van kunt maken.

Korting Textring

Textring