Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Thermen Soesterberg kortingscode

Beleef een heerlijk ontspannen dag en ga genieten in Thermen Soesterberg. Super relaxed en 100% ontspanning! Wanneer je naar Thermen Soesterberg gaat, probeer dan een kortingscode te vinden die je kunt gebruiken om je dagentree goedkoper te maken. Ook via 24/7 Discount kun je voordelig naar de sauna. Meld je aan en spaar voor ledenkorting. Ook mis je nooit meer een leuke actie of korting wanneer je shopt of boekt via 24/7 Discount. Lekker relaxed toch?

Thermen Soesterberg arrangementen acties

Speciaal voor jou heeft Thermen Soesterberg fantastische arrangementen die je kunt boeken voor een totaal ontspannen dag. Voor € 39,95 heb je naast de entree van een hele lange dag genieten ook nog eens een heerlijke massage én gratis mooie zomerslippers. Of misschien heb je misschien meer zin in een buffet? Dan betaal je voor een arrangement slechts € 29,95. Kijk welke acties er nog meer zijn en boek je ontspannen dagje uit voor jou en je partner of geniet samen met een vriendin.

Thermen Soesterberg badkleding

Misschien ga je voor het eerst naar de sauna of vind je het wat ongemakkelijk om ongekleed te zijn? Bij Thermen Soesterberg vinden ze het belangrijk dat je je goed voelt in een sauna zijn en daarom zijn er speciale badkledingdagen. Elke dinsdag kun je hier heerlijk ontspannen tijdens de speciale dinsdag badkledingdag. Voel je welkom en vooral ontspannen op de dinsdag bij Thermen Soesterberg. Een rooster van de badkledingdagen vind je op de website. Kijk en boek je sauna dag!

Thermen Soesterberg menukaart

Wanneer je een sauna dag beleeft, heb je zeker zin in een kopje koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner. Thermen Soesterberg heeft een uitgebreide menukaart met de heerlijkste gerechten en kleine hapjes. Om je dag helemaal compleet te maken kies je een gerecht van de menukaart en geniet je dubbelop van je ontspanning.

Thermen Soesterberg openingstijden

Bij Thermen Soesterberg hebben ze uitgebreide openingstijden. Elke dag van de week zijn ze open, dat betekent dat er altijd een dag is om te genieten van baden, ontspanning, rust en massages. Zondag tot en met donderdag kan je er terecht vanaf 9.00 uur tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.30 uur. Welke dag kies jij uit om te ontspannen?

Thermen Soesterberg review en ervaring

Lees reviews en ervaringen van andere saunagangers die bij Thermen Soesterberg al hebben genoten van een fantastisch ontspannen sauna dag. Uit meer dan 3.000 reviews scoort deze sauna een dikke 8.8. Lees reviews op websites als Zoover of ervaringenreview.nl Lees, reserveer en geniet van je saunadag bij Thermen Soesterberg en laat zelf ook een beoordeling achter na je saunabezoek.

Korting Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg

1.50% korting
Bezoek Thermen Soesterberg met korting