Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het echte online Lifestyle warenhuis is Trendoz. Met een ruim aanbod aan kleding, speelgoed, feestartikelen en cadeaus kun je hier de leukste gadgets en producten vinden voor je zelf of iemand anders. Trendoz is een onderdeel van Bellatio en deze heeft al veel webshops onder haar hoede. Betrouwbaar, servicegericht en een snelle levering zijn bij Trendoz heel belangrijk.

Op Trendoz vind je verschillende producten zoals sokken, knuffels, candle bags, maar ook verkleedkleding en sexy kostuums. Eigenlijk kun je hier van alles vinden en als je voor meerdere mensen een cadeau moet vinden, dan zie je bij Trendoz gegarandeerd goed. Bij een bestelling betaal je altijd € 3,75 aan verzendkosten en het assortiment is gigantisch.

Iemand verrassen met een leuk cadeau? Op 24/7 Discount vind je alle aanbiedingen en acties voor cadeaus. Denk hierbij aan Sale, MegaOpruiming en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Trendoz een actie actief is. Bestel snel en gemakkelijk online via 24/7 Discount jouw cadeauartikelen en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Trendoz

Trendoz