Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ken je dat gevoel, een quote die je wil vastleggen, leuke tegeltjes voor aan de wand, je kunt het zelf laten maken bij Truttigtegeltje.nl geeft je de mogelijkheid om leuke tegeltjes te laten maken. Zo heb je ook al standaard tegeltjes met teksten als 'Niets is zo irritant, als een truttig tegeltje aan de wand' of je laat een geboortetegeltje maken voor een pasgeborene als kraamcadeau. 

Bij Truttigtegeltje.nl kun je kiezen uit diverse kleuren en vul je de leukste quotes zelf in. Kies voor iets unieks voor een bijzondere verjaardag of jubileum of verras je partner met een grappige tegel. Leg quotes van je kinderen vast door middel van unieke tegeltjes van Truttigtegeltje.nl. 

Kijk snel voor de leukste persoonlijke cadeaus op 24/7 Discount en waar je deze kunt shoppen. Zo profiteer jij snel van de leukste aanbiedingen en acties en kun jij direct online shoppen met ledenkorting bij de aangesloten webshops. Kijk snel of Truttigtegeltje.nl is aangesloten en bestel vandaag nog met ledenkorting en blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen.

Korting Truttigtegeltje.nl

Truttigtegeltje.nl