Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Televisie, internet en telefonie is mogelijk bij UPC. UPC heeft een ruim assortiment aan verschillende pakketten waardoor jij gebruik kan maken van digitale televisie, alles-in-één pakketten, het snelste internet en voordelig bellen. Zowel voor zakelijke klanten als particulier biedt UPC een ruime keuze aan producten.

UPC is één van de grootste aanbieder op het gebied van televisie, telefoon en internet. Met interessante pakketten als Horizon kun je programma's opnemen en later bekijken en youtube filmpjes via jouw speciale box bekijken, zowel op televisie, je laptop en zelfs op je telefoon op laptop. Niet alleen Horizon is een bijzonder pakket, maar ook de andere pakketten zijn zeer goed. Kijk voor voorwaarden en mogelijkheden op UPC.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante acties van internetaanbieders. Zo kun je profiteren van een half jaar abonnementkosten voor de helft van de prijs of speciale filmacties of voetbalacties. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor UPC een actiecode beschikbaar is. Profiteer direct van ledenkorting als jij een bestelling via 24/7 Discount maakt voor internet, televisie en telefonie.

Korting UPC

UPC