Vriendin.nl kortingscode oktober 2023

10.50% korting

Home - Vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/

Met de Vriendin nieuwsbrief, de nieuwste openhartige verhalen wekelijks in je inbox. Én nu een gratis download van het spannende verhaal Doorgestoken kaart. Vriendin.nl staat vol met herkenbare, persoonlijke verhalen. Ook selecteren we dagelijks de nieuwtjes en tips die je niet wilt missen.

10.50% korting

Persoonlijk - Vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/persoonlijk/

Vriendin.nl is een platform waar je persoonlijke verhalen kunt lezen over vriendinnen en vrienden, hun relaties, problemen en ervaringen. Van Linda en Marty tot Eveline en Emiel, van Sientje en Tess tot Stefanie en haar familie, je vindt hier inspiratie, troost en ondersteuning voor je eigen vriendin.

10.50% korting

Abonnementen - Vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/abonnementen/

Vriendin.nl biedt verschillende abonnementen op het tijdschrift Vriendin, met korting, cadeau of acties. Je kunt kiezen uit een jaar, een halfjaar, een kwartaal of een digitaal abonnement, en profiteren van extra voordelen zoals gratis digitale nieuwsbrief, extra digitale specials en extra lage verzendkosten.

10.50% korting

Monique’s overleden vader waarschuwde haar voor het overlijden van haar ...

https://www.vriendin.nl/persoonlijke-verhalen/moniques-overleden-vader-waarschuwde-overlijden-dochter/

Monique (59) maakte het mee tijdens haar zwangerschap, zo’n negentien jaar geleden. In deze periode droomde ze niet alleen over haar toekomstige dochter, maar ook over haar overleden vader. En hij had een belangrijke waarschuwing voor haar. Monique: “Ik denk dat ik nog maar twaalf weken zwanger was toen ik opeens een bijzondere droom had.

10.50% korting

Zó maak je bouclé en teddy stof meubels het beste schoon - vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/thuis/zo-maak-je-boucle-teddy-stof-schoon/

Pak dan een schone, vochtige doek en dep met warm water de vlek uit de stof. Zorg ervoor dat je niet wrijft, want dat kan het materiaal beschadigen. Is water niet voldoende? Dan kun je een zacht schoonmaakmiddel gebruiken. Zorg er verder voor dat je de stof regelmatig stofzuigt, zodat kruimels niet blijven hangen.

10.50% korting

Geeske verloor drie baby’s, maar heeft nu eindelijk een gezin

https://www.vriendin.nl/persoonlijke-verhalen/geeske-verloor-drie-babys/

Geeske (41) en haar man Jort verloren drie kinderen aan een zeldzame aandoening doordat ze allebei drager zijn van een verkeerd gen. Ze wisten: nóg een kind verliezen, dat zouden ze niet aankunnen. Gelukkig kwam hun droom, het hebben van een gezin, toch uit, dankzij de hulp van heel goede vrienden. Geeske: “De eerste keer dat ik mijn man ...

10.50% korting

Persoonlijke verhalen Archives - Pagina 6 van 376 - Vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/persoonlijke-verhalen/page/6/

Deze acht Vriendin-lezeressen zouden zo aan een volgend script kunnen meeschrijven, want hun anekdotes zijn uit het schoolpleinleven gegrepen. 25 augustus 2023 Marlène: ‘Ik viel ruim twintig kilo af, nu de rest van mijn gezin nog’

10.50% korting

Klantenservice - Vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/klantenservice/

Klantenservice. Heb je een vraag over je abonnement? Is er bijvoorbeeld iets niet goed gegaan met de betaling of heb je je cadeau nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

10.50% korting

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Waterman - vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/horoscoop/sterrenbeelden-match-waterman/

Op papier matchen Ram en Waterman misschien niet zo goed als de eerdergenoemde sterrenbeelden. Toch is het mogelijk om een langdurige relatie aan te gaan, zeker als ze met elkaars grillen leren omgaan. In de basis is dit vooral een relatie waarin er veel plezier is, zo lang Waterman maar met het veeleisende karakter van een Ram kan omgaan.

10.50% korting

Huis gekocht? Check dan ook of je goed verzekerd bent! - vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/nieuwtjes/huis-gekocht-check-je-verzekering/

Check dan ook of je goed verzekerd bent! Als je voor het eerst een huis koopt, komt er veel op je af. Je moet heel veel geld uitgeven, veel zaken regelen en als de koop eenmaal rond is, moet de woning ingericht worden. Geen wonder dus dat mensen bepaalde belangrijke zaken vergeten te regelen. Een van de dingen die vaak over het hoofd gezien ...

€ 47,25 korting

Vriendin Abonnement | Nu met 28% korting | Bladen.nl

https://www.bladen.nl/vriendin

Vriendin is een tijdschrift dat wekelijks een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor vrouwen van alle leeftijden biedt. Het tijdschrift behandelt verschillende aspecten van het leven van vrouwen, waaronder de nieuwste mode, beauty- en gezondheidsadvies, relaties, persoonlijke verhalen, reizen en hobby’s.

Vriendin - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/VriendinNL/

Vriendin. 118.530 vind-ik-leuks · 8.965 personen praten hierover. Op Vriendin.nl vind je een mix van actualiteiten en herkenbare, persoonlijke verhalen....

Vriendin - Facebook

https://www.facebook.com/VriendinNL/

Vriendin. 118,511 likes · 12,726 talking about this. Op Vriendin.nl vind je een mix van actualiteiten en herkenbare, persoonlijke verhalen. Vriendin niet Vriendin

Vriendin - Audax Publishing

https://www.meermediabereik.nl/merken/vriendin/

Vriendin staat voor herkenbare, openhartige en indringende persoonlijke levensverhalen – zowel online als offline. Onze verhalen zijn authentiek, net als onze lezeressen. Niet voor niets is onze pay off: Vriendin: Echt. Zoals jij. Daarnaast geeft Vriendin praktische tips voor thuis, in de keuken, voor beautyproducten, boeken en de laatste mode.

€ 47,25 korting

Klantenservice Vriendin | Bladen.nl

https://www.bladen.nl/contact/vriendin

Vriendin winkelprijs. Een los nummer van Vriendin kost in de winkel € 3,35. Met een voordeelabonnement ben je al snel goedkoper uit. Het complete overzicht met Vriendin abonnementen vind je op: bladen.nl/vriendin.

Vriendin (@vriendin_nl) • Instagram photos and videos

https://www.instagram.com/vriendin_nl/

25K Followers, 884 Following, 2,170 Posts - See Instagram photos and videos from Vriendin (@vriendin_nl) 25K Followers, 884 Following, 2,170 Posts - See Instagram photos and videos from Vriendin (@vriendin_nl) Something went wrong. There's an issue and the page could not be loaded. Reload page ...

10.50% korting

Abonnementen + cadeau - Vriendin.nl

https://www.vriendin.nl/abonnementen-premium/

66% korting. Vriendin wekelijks thuisbezorgd (20 edities) 2-delige L’Oréal Paris gezichtsverzorgingsset t.w.v. € 78,98 cadeau. Elke week de gratis digitale nieuwsbrief. Extra digitale specials in je mailbox. Direct toegang tot alle digitale edities vanaf 2019. Na actieperiode eenvoudig maandelijks opzegbaar.

Vriendin online lezen doe je met Tijdschrift.nl

https://www.tijdschrift.nl/tijdschrift/vriendin

Tijdschrift.nl - Vriendin online lezen doe je met Tijdschrift.nl Vriendin Vriendin staat elke week voor je klaar met een nieuwe editie vol woonideeën, beautytips, lekkere recepten en persoonlijke verhalen die gaan over uiteenlopende onderwerpen van emotionele gebeurtenissen tot lust.

Vriendin klantenservice - Abonnement.nl

https://service.abonnement.nl/support/solutions/articles/1000278555-vriendin-klantenservice

Vriendin klantenservice Gewijzigd op: Wo, 5 Jul, 2023 om 9:44 AM Support @Abonnement.nl Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Vriendin abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Audax Publishing Telefoon: 088-133 8707 Email: klantenservice@vriendin.nl

Vriendin Magazine voordeel abonnementen - tijdschriften abonnement

https://www.tijdschriften-abonnement.nl/vriendin.html

Vriendin Bespaar tot wel 20% op een Vriendin abonnement Vriendin is één van de meest geliefde weekbladen voor vrouwen en een abonnement afsluiten is nu wel heel voordelig. Kies je voor een abonnement van 8 nummers voor €25,- of ga je liever gelijk voor 26 nummers voor €70,- waarbij de korting nog hoger is. Je kan ook kiezen voor 13 nummers.

Vriendin - Specials - Audax webshop

https://webshop.audaxpublishing.nl/vriendin/vriendin-specials/

13 Producten 4,50 EUR Vriendin Special Slank&Gezond 2023 4,50 EUR Vriendin Zomerspecial 2023 (abonnees) 4,50 EUR Vriendin Zomerspecial 2023 1,50 EUR Digitale Vriendin special - Zomerklaar 1,50 EUR Digitale Vriendin special - 28x Balkondromen en tuingeluk 4,50 EUR Vriendin Lentespecial 2023 (abonnees) 4,50 EUR Vriendin Lentespecial 2023 1,50 EUR

Vriendin blad abonneeservice en uitgever - Proefabonnementen-Gids.nl

https://www.proefabonnementen-gids.nl/blad/vriendin

020 - 597 9450. Fax. 020 - 597 9622. Email. info@publishing.audax.nl. Let op: Gelieve voor het opzeggen van uw abonnement, het doorgeven van (adres)wijzigingen of voor andere vragen betreffende uw lidmaatschap van het blad niet de contact gegevens van de uitgever te gebruiken, maar de contactgegevens van de abonnee service zoals boven vermeld.

Nederlandse Tinder Swindler licht vriendin op voor 60.000 euro

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/tv/artikel/5409738/nederlandse-tinder-swindler-dossier-opgelicht

Kees van der Spek ontmaskert Braziliaanse Tinder Swindler. Volgens een andere gedupeerde heeft Indy's ex-vriendin een schuld van 60.000 euro. "Indy heeft op haar naam een lening afgesloten en op haar naam haar auto's verkocht om geld te krijgen." Hij blijkt de auto's te hebben verkocht zonder dat zijn vriendin daarvan afwist.

OM vervolgt vrouw die betrokken is bij afpersingszaak Bas Muijs ... - AD.nl

https://www.ad.nl/show/om-vervolgt-vrouw-die-betrokken-is-bij-afpersingszaak-bas-muijs-als-je-aan-ontsnappen-denkt-maak-ik-je-kapot-br~acb3ae4c/

OM vervolgt vrouw die betrokken is bij afpersingszaak Bas Muijs: ‘Als je aan ontsnappen denkt, maak ik je kapot’ In de afpersingszaak rondom Bas Muijs gaat justitie waarschijnlijk ook een ...

Geef moord op vrouwen een aparte status in wet | Opinie | AD.nl

https://www.ad.nl/opinie/geef-moord-op-vrouwen-een-aparte-status-in-wet~a5ef0a98/

Per jaar worden 43 vrouwen vermoord, waarbij in zes op de tien gevallen de dader de (ex-)partner is. ‘Femicide’ moet een aparte behandeling krijgen én moet in de wet verankerd worden, stelt ...

Synoniemen van vriendin; ander woord voor vriendin - synoniemen.net

https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=vriendin

woordverbanden van ‘vriendin’ grafisch weergegeven. woorden met een verwante vorm: zelfstandig naamwoord. vriendinnetje. bij andere sites: synoniemen-sites: WikiWoordenboek & Memodata - Van Dale Synoniemen - Interglot. algemene woordenboeken: ANW - WNT - Van Dale Hedendaags Nederlands - WikiWoordenboek. oorsprong:

Woman accused of poisoning partner found dead on eve of verdict

https://www.dutchnews.nl/2023/09/woman-accused-of-poisoning-partner-found-dead-on-eve-of-verdict/

A woman who was on trial for poisoning her partner has been found dead in her home two days before the court was due to deliver its verdict. Yvon K., 64, was accused of killing Chris Grinwis at his home in Halsteren, Noord-Brabant, in December 2020. She was arrested 10 months later and went on trial in Breda earlier this year, but denied any involvement in his death. K. had been a carer for ...

Gifmoord-verdachte Yvon K. dood vlak voor uitspraak, wat ... - AD.nl

https://www.ad.nl/binnenland/gifmoord-verdachte-yvon-k-dood-vlak-voor-uitspraak-wat-betekent-dat-voor-de-rechtszaak~a1b8a51b/

Ze zou woensdag te horen krijgen of ze schuldig is aan de gifmoord op haar vriend Chris Grinwis, maar verdachte Yvon K. werd gisterochtend dood in haar huis gevonden. K. is door zelfdoding om het ...