Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vrijgezellenfeestjes, slipcursussen, bedrijfsuitjes, teambuilding en workshops, je vindt het allemaal bij VVC-Adventure. En alles onder een dak. Wel zo gemakkelijk. Uniek en origineel dat is VVC-Adventure. Ga de uitdaging aan en vind hier het grootste aanbod aan stoere activiteiten zowel voor mannen als voor vrouwen.

Kijk op de website van VVC-Adventure en maak je keuze. Ga je een slipcursus volgen, wil je liever terreinrijden met je collega’s of ben je wel in voor een meerkamp? Het is ook mogelijk om zelf je arrangement samen te stellen. In ieder geval is er voor elk wat wils bij VVC-Adventure. Boek vandaag nog en geniet binnenkort van een sportief evenement met je vrienden of collega’s!

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste kortingen en aanbiedingen voor sportieve groepsuitjes? Kijk dan of er een kortingscode van VVC-Adventure beschikbaar is bij 24/7 Discount. Boek daarna snel bij VVC-Adventure en profiteer van de kortingscode. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting op je online aankoop of bestelling.

Korting VVC-adventure

VVC-adventure