Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Mooie wijnen worden steeds vaker besteld als origineel en uniek kado. Wijn als Cadeau heeft een prachtig aanbod wijnen en kwalitatief goede wijn accessoires zodat jij de leukste cadeaus voor jezelf of iemand anders kunt bestellen en laten bezorgen. Of je het nu zelf wilt geven en thuis laat bezorgen of direct naar de ontvanger, het kan allebei. Bij Wijn als Cadeau wordt het leuk ingepast en is het superleuk om te ontvangen. 

Wijn is verkrijgbaar in allerlei soorten, smaken en prijsklassen en Wijn als Cadeau heeft een ruime selectie van de mooiste wijngeschenken en cadeaus in de webshop opgenomen! Of je nu op zoek bent naar een lekkere rosé wijn, rode wijn of witte wijn of je weet waar de ontvanger van houdt, je zoekt het op, zoekt ook op prijs, zodat je nooit boven je budget gaat en bestelt direct online. Bij een bestelbedrag hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten en wanneer je op werkdagen voor 22.00uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. 

Ga naar 24/7 Discount en bekijk waar jij de lekkerste wijn en de leukste cadeaus kunt bestellen. Bestel vandaag nog via 24/7 Discount, maak gebruik van één van de vermelde kortingsacties en shop met ledenkorting.  

Korting Wijn als Cadeau

Wijn als Cadeau