Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heel handig om je biologische maaltijden gewoon wekelijks bij je thuis te laten bezorgen via Willem&Drees. Het is niet alleen superhandig, maar ook nog eens goedkoper dan dat je het in de supermarkt koopt. En je eet dagelijks heel gezond met Willem&Drees.

De maaltijdbox van 
Willem&Drees zit vol verse ingrediënten die zo van de boer komen. Je vindt er niet alleen natuurlijke producten, maar ook handige recepten om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle producten hebben trouwens het wettelijke biologische keurmerk en Willem&Drees is EKO gecertificeerd. Kies vandaag nog jou verse producten en stel je box samen en bestel. Je wordt eenvoudig lid en je betaalt na de eerste 2 boxen via automatische incasso.

Voor actuele kortingscodes ga je naar 24/7 Discount. Hier vind je kortingscoupons bij honderden webwinkels. Van wonen tot reizen en van lifestyle tot gezondheid. Wanneer je houdt van biologische maaltijden kijk je of er een kortingscode van 
Willem&Drees te vinden is waarmee je met voordeel je ingrediënten in huis haalt. Meld je aan bij 24/7 Discount en het ledenvoordeel heb je dan al te pakken.

Korting Willem&Drees

Willem&Drees