Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Online zorgtoeslag aanvragen doe je eenvoudig op Zorgtoeslag.nl. Simpel in drie stappen en de aanvraag is zo geregeld. Zorgtoeslag.nl helpt je bij het snel aanvrage, wijzigen of stopzetten van je zorgtoeslag. En je berekent op de website gratis of je recht hebt op zorgtoeslag.

Op de website van Zorgtoeslag.nl vind je een eenvoudig menu waarmee je makkelijk uit de voeten kunt. Druk op de button: Gegevens verzamelen en je vult hier de gegevens in over welk jaar je zorgtoeslag wilt aanvragen, wijzigen of stopzetten. Vervolgens wordt je zorgtoeslag berekend en daarna druk je op de Aanvraag button. Op de website vind je ook allemaal informatie over zorgtoeslag. Lekker overzichtelijk en heel bruikbaar.

Via 24/7 Discount weet je altijd waar je moet zijn om korting te ontvangen. Meld je aan bij 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op je online bestellingen en aanvragen bij webwinkels voor bijvoorbeeld verzekeringen en toeslagen. Kijk of er een kortingscode of andere actie van Zorgtoeslag.nl beschikbaar is en profiteer. Via 24/7 Discount loop je nooit meer en actie mis.

Korting Zorgtoeslag.nl

Zorgtoeslag.nl