Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij altijd al een reis willen maken door Afrika, maar weet je eerlijk gezegd niet hoe je moet beginnen? Je start uiteraard met de voorbereiding, wat wil je daadwerkelijk zien en op welke manier? Wil je een volledig georganiseerde reis of ga je liever zelf met je familie of je partner op pad? Bij AfrikaPLUS kun jij de leukste reizen boeken, dan wel georganiseerd, dan wel zelf met een camper. Zo zie je de leukste plekjes van Afrika en logeer je op de mooiste plekken van Afrika.

In Afrika is van alles te zien, de mooiste dieren zoals leeuwen, olifanten, giraffen en meer in het wild, maar ook de cultuur, de natuur en meer van Afrika is de moeite waard om te bezoeken. Bekijk het op AfrikaPLUS en vraag online een offerte aan zodat jij niet alleen de voorbereidingen hebt getroffen, maar ook daadwerkelijk de eerste stappen onderneemt.

Een prachtige reis die onvergetelijk wordt, is een reis naar Afrika. Bekijk op 24/7 Discount waar jij de leukste reizen kunt boeken en blijf op de hoogte van acties als vroegboekkorting, tijdelijk geen boekingskosten en meer. Bekijk of er een actie is voor AfrikaPLUS en boek direct online zodat je profiteert van ledenkorting.

Korting AfrikaPLUS

AfrikaPLUS

1.50% korting
Bezoek AfrikaPLUS met korting