Afvalbakken online kopen

2.25% korting

Afvalbakken | Ruim aanbod kliko’s, vuilnisbakken & afvalcontainers

https://povag.nl/afvalbakken-en-containers
Gevonden in: Povag.nl kortingscode

Het ruime assortiment afvalbakken, containers en kliko’s zorgen ervoor dat voor elke bedrijfsruimte een geschikte afvalbak is. Kunststof of metalen afvalbak kopen? Beide materialen hebben zo zijn voor- en nadelen, afhankelijk van je eigen behoeften.

1.25% korting
Blokker korting

Prullenbakken koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/prullenbakken
Gevonden in: Blokker kortingscode

Service van Blokker. Dankzij ons ruime assortiment prullenbakken zit er voor jou zeker de juiste tussen. Bij bestellingen vanaf €25,- profiteer je trouwens van gratis verzending. En als je vóór 23:59 uur bestelt, dan geldt bij veel van onze producten dat je er morgen al van kunt genieten.

1.00% korting
Bol.com korting

Afvalemmer kopen? Alle Afvalemmers online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/afvalemmers/30973/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Afvalemmers. Een afvalemmer, of een afvalbak, is een type prullenbak zonder pedaal- of touchsysteem. Deze prullenbak heeft een losse deksel of een klepdeksel, ook wel flip bin genoemd. Houd bij je keuze voor een afvalemmer/afvalbak rekening met de inhoud. Prullenbakken en afvalbakken tot 10 liter zijn geschikt voor kleine ruimtes zoals het toilet.

1.75% korting

Prullenbakken & afvalbakken online kopen | Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/binnen-en-kantoorafvalbak

Met ons brede assortiment afvalbakken vindt je binnen een paar klikken de afvalbak die je zoekt. Van kleine afvalbak van 3 liter tot grote afvalemmers met meerdere bakken voor afvalscheiding en van basic uitvoering tot design uitstraling, wij hebben het allemaal!

Prullenbak of afvalbak kopen? | 2200+ soorten | Prijs vergelijken

https://www.afvalbakkenwinkel.nl/

Of het nu gaat om een gescheiden afvalbak of aanrecht afvalbakje voor in de keuken of een klein pedaalemmertje voor in de badkamer, de prullenbak is onmisbaar. Daarom vergelijken wij bij Afvalbakkenwinkel.nl maar liefst meer dan 2200 verschillende soorten prullenbakken!

Afvalbakken online kopen | Jungheinrich PROFISHOP

https://www.profishop.nl/afvalbakken/

Afvalbakken voor buiten. Deze afvalbakken zijn speciaal gemaakt voor buiten, zoals parkeerplaatsen, rookplekken of het park: sommige varianten kunnen aan de muur of een paal worden bevestigd. De verschillende modellen zijn met of zonder ‘dakje’ verkrijgbaar en beschikken ofwel over een geïntegreerde asbak of ze kunnen er mee worden uitgerust.

Afvalbakken | Gemeente Westland

https://www.gemeentewestland.nl/aanvragen-en-regelen/afval-en-huisvuil/afvalbakken

Het leegmaken van de afvalbakken gebeurt op de inzameldag tussen 7.00 en 17.30 uur. De bak kunt u buiten zetten: vanaf 20.00 uur de avond voor de inzameldag; tot 07.00 uur op de dag van het inzamelen; Is er een aanbiedplek voor de bakken in uw straat? Zet uw afval dan daar.

Buitenafvalbak kopen? Ruime keuze uit buitenprullenbakken - Binqer

https://www.binqer.nl/buitenafvalbakken

Buitenprullenbakken zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je de keuze uit kunststof buitenafvalbakken, stalen buitenafvalbakken en houten buitenafvalbakken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een buitenprullenbak met meerdere vakken, waarmee je afvalscheiding stimuleert. Kliko's en rolcontainers zijn natuurlijk ook geschikt voor buiten.

Prullenbakken, vuilnisbakken en pedaalemmers - IKEA

https://www.ikea.com/nl/nl/cat/prullenbakken-vuilnisbakken-pedaalemmers-16215/

In verschillende maten. Voor ieder huishouden hebben we een geschikte prullenbak. Onze afvalemmers van 20 liter zijn ideaal voor eenpersoonshuishoudens. En een vuilnisemmer van 60 liter is handig voor grote gezinnen of op kantoor. Een pedaalemmertje van 5 liter zet je naast het toilet of in de badkamer. Veel van onze prullenbakken zijn geschikt ...

Prullenbak kopen? Bestel prullenbakken simpel en snel online! | Leen Bakker

https://www.leenbakker.nl/opbergers/prullenbakken

Bekijk het aanbod vuilnisbakken en prullenbakken online op Leenbakker.nl. Vierkant, rond, zwart of zilver, een eko prullenbak, een vuilnisbak met of zonder sensor, bakken met 2 of drie compartimenten voor afvalscheiding en recyclen: er is volop keus.

Afvalbak kopen? Afvalbakken koop je simpel en snel online! - Leen Bakker

https://www.leenbakker.nl/opbergers/prullenbakken/afvalbakken

Hier verzamel je al het afval wanneer er heerlijk gegeten is met vrienden en familie. Leen Bakker beschikt over een ruim assortiment aan afvalbakken. Of je nu op zoek bent naar pedaalemmers, kunststof afvalbakken, roestvrij stalen prullenbakken of bijpassende vuilniszakken, Leen Bakker heeft het!

Bakken voor afvalscheiding. Bestel online of kom langs! - IKEA

https://www.ikea.com/nl/nl/cat/bakken-voor-afvalscheiding-34470/

Met de afval scheiden bakken van IKEA sorteer je heel eenvoudig verschillende materialen in verschillende afvalscheiders. Met een prullenbak voor afval scheiden zet je de eerste stap om afval een nieuw leven te geven en een steentje bij te dragen aan het milieu. Bij IKEA vind je een breed assortiment prullenbakken voor afvalscheiding, van ...

Afvalbakken kopen? | Ruim Assortiment - Engels Logistiek BV

https://www.engelslogistiek.nl/afvalbakken

De juiste afvalbak kiezen. Voor iedere werk- of woonsituatie vindt u bij Engels een geschikte afvalbak. Van kleine en compacte afvalbakjes voor onder het bureau tot complete afval inzamelstations in publieke ruimtes. Stel uzelf bij het kiezen van de juiste afvalbak de volgende vragen:

Goedkope afvalbakken & prullenbakken kopen? | Kwantum

https://www.kwantum.nl/woonaccessoires/huishoudelijk/afvalbakken

Afvalbakken, prullenbakken en pedaalemmers bij Kwantum. Voor je moderne, metalen of retro afvalbak, handige kleine of grote pedaalemmer of afvalcontainers kun je terecht bij Kwantum.

Afval Scheiden? Bekijk alle duo afvalbakken! - fonQ

https://www.fonq.nl/producten/categorie-duo_afvalbak/

De duo afvalbak is perfect te gebruiken op kantoor, voor het scheiden van papier van regulier afval, maar hij is daarnaast ook zeer handig voor in de keuken. Vrijwel alle grote merken op het gebied van afvalemmers hebben mooie duo afvalbakken: H omra, Brabantia, Josep Joseph en Simplehuman denken allen aan de

Afvalbakdirect.nl - de online specialist in afvalbakken - Afvalbakdirect.nl

https://www.afvalbakdirect.nl/

De online specialist in afvalbakken. Bij afvalbakdirect.nl vindt u een groot assortiment aan afvalbakken. U vindt bij ons onder andere afvalbakken, pedaalemmers, buitenafvalbakken, papierbakken en containers. Daarnaast heeft u voor deze producten een ruimte keuze in modellen, kleuren en materialen.

afvalbakken

https://www.afvalbakken.nl/

Afvalbakken; Pedaalemmers; Papierbakken; As-papierbakken; Asbakken; Gescheiden afval; Afvalzakhouders; Buitenafvalbakken; Schoonmaakwagens

Afvalbakken. Bestel online of kom langs! - IKEA

https://www.ikea.com/nl/nl/cat/afvalbakken-16213/

Voor ieder kantoor, werkruimte of studeerkamer hebben we afvalbakken die passen bij de inrichting. Van plastic bakken tot minimalistische afvalmanden voor papier. De tassen in het assortiment zijn geschikt om plastic in te verzamelen.

Afvalbakken voor de keuken - IKEA

https://www.ikea.com/nl/nl/rooms/kitchen/afvalbakken-keuken-pubb1b14100

IKEA heeft verschillende afvalbakken voor de keuken en ook kleine pedaalemmertjes voor het aanrecht. Een afvalemmer is compact, neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk te verplaatsen. Onze prullenbakken zijn ontworpen voor verschillende vormen van afvalscheiding. Denk aan batterijen en gloeilampen, of voor het opbergen van kleine dingen ...

Afvalbakken, containers, pedaalemmers en meer | AfvalbakkenOnline.nl

https://afvalbakkenonline.nl/

Ideale oplossing voor al uw bedrijfsafval. Het ruime assortiment afvalbakken van AfvalbakkenOnline bestaat onder meer uit afvalbakken, papierbakken, as-papierbakken, pedaalemmers, buitenafvalbakken, peukenzuilen, minicontainers, gescheiden afvalbakken, afvalcontainers en nog veel meer.

Afvalbakken en inrichting - Zwerfafval

https://zwerfafval.rijkswaterstaat.nl/aanpak/beheer/afvalbakken-inrichting/

Afvalbakken en de inrichting maken onderdeel uit van de basis op orde binnen van een gebied. Het kennisoverzicht afvalbakken biedt een samenvatting van de kennisdocumenten, inspiratie en hulpmiddelen.. De publicatie Zwerfafval en inrichting van de openbare ruimte laat u zien welke maatregelen genomen kunnen worden, zodat u bij de inrichtingsfase al keuzes kunt maken die een positief effect ...