Independer kortingscode maart 2023

€ 9,50 korting
Independer korting

Welkom bij Independer - verzekeringen, energie & telecom

https://www.independer.nl/

Independer heeft het overzicht van bijna alle verzekeraars in Nederland voor jou. Zo kun je eenvoudig verzekeringen vergelijken en in één keer de beste verzekering vinden voor jouw persoonlijke situatie.

€ 9,50 korting
Independer korting

Independer Woonverzekering: vergelijk & bespaar tot 25%

https://www.independer.nl/woonverzekering/intro.aspx

Independer vindt gegarandeerd de beste en goedkoopste woonverzekering die aan je wensen voldoet, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Een woonverzekering wordt ook wel een woonhuisverzekering genoemd. Na het invullen van een paar vragen zie je welke woonverzekering aan jouw wensen voldoen.

€ 9,50 korting
Independer korting

Hypotheek vergelijken en zelf online afsluiten vanaf 895,- | Independer

https://www.independer.nl/hypotheek/intro.aspx

Bij Independer is het mogelijk om je hypotheek zelf af te sluiten, zonder adviseur. Dit heet ‘execution only’ en kan al vanaf 895 euro. Kies je voor deze optie? Dan is het wel belangrijk dat je al voldoende hypotheekkennis hebt. We vragen je daarom om een kennistest te doen. Blijkt hieruit dat je nog onvoldoende kennis hebt?

€ 9,50 korting
Independer korting

Independer - Independer.nl

https://weblog.independer.nl/independer/

Independer beste website voor het afsluiten van je woonverzekering. Mooi nieuws: Independer is door onderzoeksbureau WUA uitgeroepen tot de beste website om je woonverzekering af te sluiten. WUA onderzoekt ... inboedelverzekering,opstalverzekering,woonverzekering 25 oktober 2021 Amy Schellevis.

€ 9,50 korting
Independer korting

Independer Overlijdensrisicoverzekering - vergelijk en sluit af

https://www.independer.nl/overlijdensrisicoverzekering/intro.aspx

Independer helpt je snel de voor jou beste en voordeligste overlijdensrisicoverzekering te vinden. Zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Na het invullen van een aantal vragen kun je eenvoudig overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken. Ook zie je meteen wat de premie wordt en wat voor jou de beste deal is.

€ 9,50 korting
Independer korting

Saeve Verzekeringen autoverzekering Independer + Gratis Extra Dekking

https://www.independer.nl/autoverzekering/fi/saeve-verzekeringen.aspx

Gemiddeld ontvangen wij € 42,00 per jaar, uitgaande van een gemiddelde polisduur van 3,5 jaar. Voor de extra diensten die wij voor deze verzekeraar uitvoeren ontvangen wij een extra vergoeding. Gemiddeld is die € 40,00 per jaar. Saeve Verzekeringen garandeert dat de schade aan je wordt uitbetaald.

€ 9,50 korting
Independer korting

Welkom bij Independer: lees ons verhaal

https://www.independer.nl/algemeen/info/over-independer.aspx

Independer wil hét platform zijn waar mensen financieel inzicht vinden op de momenten in hun leven dat zij dat nodig hebben. In 2018 kreeg onze ambitie een nieuwe impuls toen Independer onderdeel werd van DPG Media.De missie en visie van Independer passen naadloos binnen de filosofie en merken van DPG Media (voorheen de Persgroep).

€ 9,50 korting
Independer korting

Independer lanceert nieuwe autoverzekering - Independer.nl

https://weblog.independer.nl/persbericht/independer-lanceert-nieuwe-autoverzekering/

Independer introduceert deze week een nieuwe autoverzekering onder het merk Saeve Verzekeringen (uit te spreken als ‘save’). Saeve is exclusief verkrijgbaar bij Independer en kan eenvoudig worden afgesloten en vergeleken via de website van Independer. a.s.r. treedt op als risicodrager. Felix Tenniglo, Algemeen Directeur bij Independer: “We zijn erg trots op het realiseren van deze […]

€ 9,50 korting
Independer korting

Grote verschillen in sterk stijgende energietarieven per 1 oktober

https://weblog.independer.nl/in-de-media/grote-verschillen-in-sterk-stijgende-energietarieven-per-1-oktober/

De tarieven bij energiemaatschappijen stijgen per 1 oktober flink, ook zijn er grote verschillen. Dat blijkt uit data die prijsvergelijkers Independer en Gaslicht.com met de NOS hebben gedeeld. Eneco en Greenchoice zijn de enige twee die met hun gasprijs ver boven de drie euro zitten.

€ 9,50 korting
Independer korting

Wij zijn Independer - Werken bij Independer

https://werkenbij.independer.nl/

Wij zijn Independer. Meer Nederlanders het vertrouwen én de tools geven om zelf de juiste financiële keuzes te maken. Daar werken we hier elke dag aan. Zonder stropdas of mantelpak, maar met alle vrijheid om boven jezelf uit te stijgen. Wij mogen onszelf officieel een Great Place to Work noemen!

€ 9,50 korting
Independer korting

Over Independer - Werken bij Independer

https://werkenbij.independer.nl/over-independer/

Bij Independer maken we het vergelijken en kiezen van de juiste (bestel)autoverzekeringen heel gemakkelijk. Maar daarmee houdt de service niet op. Als klant bij Independer kun je in geval van schade bijvoorbeeld ook gebruikmaken van onze professionele schademeld- en herstelservice.

€ 9,50 korting
Independer korting

Vacatures - Werken bij Independer

https://werkenbij.independer.nl/vacatures/

Bij Independer gaan we altijd voor de beste service. Voor onze klanten en onze partners. Als Senior Business Developer (B2B) ontwikkel je continu nieuwe services & tools voor onze partners. En vertegenwoordig je de stem van de partners binnen de strategische projecten van Independer.

Independer

https://www.independer.be/fr/house-insurance/input/coverage-selection

Réponse rapide à votre question. 033 00 16 69. demain à partir de 09.00 heures. Pierre, Birgit et Tim.

Vergelijk en verzeker je online bij Independer

https://www.independer.be/nl

Independer is de partner die je helpt om te besparen op je maandelijkse kosten. Je kan bij Independer terecht voor het vergelijken van: Autoverzekeringen ; Huurdersverzekeringen ; Telecom ; Energie ; Zichtrekeningen ; Kredietkaarten ; Je kiest daarna zelf voor welk product je een aanvraag wilt indienen. Heb je hulp nodig? Onze experten staan ...

Independer - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Independer

Independer ontvangt een eenmalige of doorlopende vergoeding als een consument via de website een product afsluit. Bij overlijdensrisicoverzekeringen en hypotheken wordt een vergoeding van de klant gevraagd en ontvangt Independer niets van de verzekeraar of hypotheekverstrekker.

Welkom bij Independer - AD Verzekeringen

https://verzekeringen.ad.nl/

Welkom bij Independer. Bij Independer vinden we het belangrijk dat je zelf al je verzekeringen en financiële zaken kunt regelen. We geloven erin dat iedereen dat kan, zolang je maar inzicht en overzicht hebt. En dat is precies waar we je mee helpen.

Welkom bij Independer

https://verzekeringen.bndestem.nl/

Welkom bij Independer. Bij Independer vinden we het belangrijk dat je zelf al je verzekeringen en financiële zaken kunt regelen. We geloven erin dat iedereen dat kan, zolang je maar inzicht en overzicht hebt. En dat is precies waar we je mee helpen. Of het nou gaat om een autoverzekering, zorgverzekering, energieleverancier of je eerste hypotheek.

Autoverzekering simulatie? Independer.be: vergelijk & bereken

https://www.independer.be/nl/autoverzekering

Independer.be heeft gemiddeld 55.808 bezoekers per maand, gemeten over de laatste 6 maanden. Independer is een handelsnaam van Independer.be nv Mediaplein 1 2018 Antwerpen RPR Antwerpen nr. 0741.664.275 FSMA nr. 0741.664.275 Independer 2020 - 2023

Independer.nl NV reviews | Bekijk consumentenreviews over www.independer.nl

https://nl.trustpilot.com/review/www.independer.nl

Independer adverteert met een extra schade dekking van €1000 als je meer dan €10.000 schade hebt want de ellende is al genoeg bij zo'n grote schade. De afwikkeling met de verzekering maatschappij Allianz (rechtstreeks zonder tussenkomst Independer) ging fantastisch.

Energie vergelijken - Independer.be

https://www.independer.be/nl/energie-vergelijken

Via Independer vergelijk je de voorwaarden van de verschillende energieleveranciers in een handomdraai. Je krijgt meteen een gedetailleerd overzicht van alle tarieven, deze zijn op maat gemaakt van jouw verbruik en je woning. De leveranciers kennen via onze 100% onafhankelijke tool vaak extra kortingen toe, waardoor je aan scherpe voorwaarden ...

Independer Services - Independer Services

https://www.independerservices.nl/

Independer.nl Services B.V. is het volmachtbedrijf van Independer. Namens verschillende verzekeraars mogen wij. verzekeringen afsluiten; premies incasseren; schades afhandelen; Lees verder over Independer Services. Met wie werken we samen? Wij werken met verschillende verzekeraars samen per type verzekering.