Aviodrome.nl kortingscode maart 2024

2.00% korting
ANWB korting

Techniek musea | ANWB Eropuit

https://www.anwb.nl/eropuit/uitjes-en-tickets/museum/techniek/aviodrome
Gevonden in: ANWB kortingscode

Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vliegt de tijd! Met meer dan 100 vliegtuigen en helikopters in de collectie kijk je jouw ogen uit in de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’.

Bezoek ANWB met korting
4.00% korting

Kijk omhoog, ontdek meer | Luchtvaartmuseum Aviodrome

https://www.aviodrome.nl/

bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud. We vliegen bezoekers dagelijks langs onze uitgebreide collectie, een 4D-film en nog veel meer uitdagende activiteiten. Tijdens officiële schoolvakanties zijn we 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur.

Bezoek Aviodrome.nl met korting
4.00% korting

Visit Aviodrome aircraft theme park Netherlands - Lelystad

https://www.aviodrome.nl/en/

No matter the weather, Aviodrome Lelystad is a theme park in the Netherlands that is always accessible and fun with miscellaneous activities. Discover the unique collection items of our indoor- and outdoor exhibition. Hop into one of our flight simulators or walk though Aviation history with a guided tour or your own company. Order tickets now

Bezoek Aviodrome.nl met korting
4.00% korting

De collectie van Aviodrome - Aviodrome

https://www.aviodrome.nl/collectie/

Aviodrome heeft een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Bekijk hier een aantal van de topstukken of beleef ze in het echt bij Aviodrome.

Bezoek Aviodrome.nl met korting
4.00% korting

Praktische informatie - Aviodrome

https://www.aviodrome.nl/informatie/

Praktische informatie. Een goede voorbereiding is voor alle piloten en stewardessen belangrijk. Deze praktische informatie helpt je tijdens jouw voorbereiding!

Bezoek Aviodrome.nl met korting

Luchtvaartmuseum Aviodrome | Museum/nl\

https://www.museum.nl/nl/luchtvaartmuseum-aviodrome

Route plannen. 0320 - 28 98 40. Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad. Leer alles over 100 jaar luchtvaart in de vernieuwde expositie. De tijd vliegt bij Aviodrome. Test jouw zenuwen bij Skymania. Leer alles over de lucht- en ruimtevaart. Maak een vlucht door de fascinerende geschiedenis van de luchtvaart.

Luchtvaartmuseum Aviodrome - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Luchtvaartmuseum_Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor lucht-en ruimtevaart. Sinds 2003 is Aviodrome gevestigd bij Lelystad op de daar gelegen luchthaven. Voor die tijd was het onder de naam Aviodome gehuisvest op Schiphol.

aviodrome vertelt je alles over de geschiedenis van de luchtvaart

https://www.visitflevoland.nl/nl/locaties/3106507380/aviodrome-2

Luchtvaart-Themapark Aviodrome vertelt je alles over de geschiedenis van de Nederlandse luchtvaart. Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Van Anthony Fokker zijn eerste vliegtuig, tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart.

Aviodrome - Visit Lelystad

https://visitlelystad.nl/aviodrome/

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing 747, vliegt zelf de wereld over in een flight simulator en je verlaat zelfs de aarde om ...

Luchtvaartmuseum Aviodrome | Museum/nl\

https://www.museum.nl/en/luchtvaartmuseum-aviodrome

Aviodrome aircraft theme park, Lelystad The outdoor playground at Aviodrome, Lelystad A few of the airplanes in the collection Join us on a flight through the fascinating history of aviation. From hot air balloons to triplanes and fighter jets. See them all at the Aviodrome aircraft theme park.

Zoeken - Aviodrome

https://www.aviodrome.info/

U bent hier: Zoeken. De collectie van Luchtvaartmuseum Aviodrome. Luchtvaartmuseum Aviodrome beschikt over een grote luchtvaartcollectie, bestaande uit o.a. documenten, foto's, boeken, films, modellen en memorabilia. Via deze zoekfunctie kan gezocht worden in de hele collectie.

Luchtvaartmuseum Aviodrome - Dierenbos

https://www.dierenbos.nl/park/attractiepas/aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome is de avontuurlijkse vliegbestemming van Nederland. Ervaar de Nederlandse luchtvaart van toen en nu! Bewonder meer dan 100 unieke oude en nieuwe vliegtoestellen van dichtbij. Stap aan boord van een echte Boeing 747 Jumbo Jet en haal zelf je vliegbrevet in een echte flight simulator. Of bekijk de spectaculaire 4D-film ...

Aviodrome - 8 reviews en ervaringen

https://www.reviews.nl/aviodrome

Aviodrome is een leuke plek voor luchtvaartliefhebbers. Het museum heeft een indrukwekkende collectie historische vliegtuigen, variërend van oude tweedekkers tot moderne straaljagers. Er is ook een hele sectie gewijd aan de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis, met informatie over iconische luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Martinair.

4.00% korting

Een bedrijfsevenement 'in de wolken' | Ontdek het bij Aviodrome

https://zakelijk.aviodrome.nl/

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een toplocatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en evenementen als een congres. Stel uw eigen programma op maat samen dankzij de diverse activiteiten, unieke zalen en het museum met een unieke luchtvaartcollectie. Van een vergadering in Business Class tot teambuilding op het uitkijkplatform.

Bezoek Aviodrome.nl met korting
4.00% korting

Organiseren - Aviodrome

https://zakelijk.aviodrome.nl/organiseren/

Aviodrome is een unieke evenementenlocatie. Met 10.000 m2 aan vliegtuighistorie en tal van sfeervolle zakelijke ruimtes staat Aviodrome garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners, congressen en teambuildingactiviteiten. Uw evenement in Business Class!

Bezoek Aviodrome.nl met korting
4.00% korting

Filmtheater - Aviodrome

https://zakelijk.aviodrome.nl/ruimtes/filmtheater/

Alle zakelijke locaties. Het Filmtheater bij Aviodrome is met het grote podium de ideale ruimte voor presentaties, lezingen of congressen. Het grootste projectiescherm van Nederland zal ervoor zorgen dat de 245 gasten moeiteloos alles kunnen volgen.

Bezoek Aviodrome.nl met korting

Luchtvaartpark Aviodrome Lelystad, Flevoland + 46 reviews - DagjeWeg.NL

https://www.dagjeweg.nl/tip/885/Luchtvaartmuseum-Aviodrome

Zaterdag geopend Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op Tijdens de officiële schoolvakanties en op sommige andere dagen is het park ook maandag geopend. Kijk voor een overzicht van de geopende dagen op de website.

4.00% korting

Vergaderen - Aviodrome

https://zakelijk.aviodrome.nl/organiseren/vergaderen/

Vergaderen in unieke en exclusieve locatie. U kunt een ruimte huren om in alle rust in Midden-Nederland te vergaderen, maar dankzij het museum en vliegveld bij Aviodrome Lelystad kunt u ook leuke activiteiten aan het programma voegen.

Bezoek Aviodrome.nl met korting
4.00% korting

Briefingroom - Aviodrome

https://zakelijk.aviodrome.nl/ruimtes/briefingroom/

Bekijk foto's. In de vleugel van het Schipholgebouw 1928 bevindt zich de Briefingroom. De zaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen en is ideaal in te zetten voor vergaderingen, presentaties, lezingen en workshops. De Briefingroom is goed te combineren met de andere vertrekken in het unieke Schipholgebouw uit 1928.

Bezoek Aviodrome.nl met korting

Aviodrome | Lelystad - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/Aviodrome/

Aviodrome, Lelystad. 17.705 vind-ik-leuks · 298 personen praten hierover · 38.588 waren hier. Luchtvaartmuseum Aviodrome is het grootste museum voor de...