OHRA kortingscode oktober 2022

OHRA korting

Ja, dat is OHRA

https://www.ohra.nl/

Bij OHRA maken we verzekeren zo gemakkelijk mogelijk. Online. Zonder gedoe. Dat is verzekeren zonder paarse krokodillen.

OHRA korting

Inloggen | OHRA

https://www.ohra.nl/inloggen

In Mijn OHRA kun je online al je gegevens van je verzekeringen inzien en aanpassen. Wanneer je maar wilt. Maak het jezelf nog makkelijker met onze app. Met je inloggegevens van Mijn OHRA heb je ook toegang tot onze handige app. Zo regel je al je verzekeringszaken ook op je smartphone of tablet. Ontdek de OHRA App .

OHRA korting

Mijn OHRA Zorgverzekering; je online polismap | OHRA

https://www.ohra.nl/zorgverzekering/mijn-ohra

Met Mijn OHRA Zorgverzekering heb je geen papieren rompslomp en uitpuilende bureaulades meer. Alles is in deze online polismap te vinden: je persoonlijke gegevens, je verzekeringsgegevens en alle rekeningen. Je kunt hier je polis bekijken of wijzigen. Ook de post die je van ons krijgt kun je er vinden. Weten wat er allemaal mogelijk is?

OHRA korting

Alle verzekeringen op een rij | OHRA

https://www.ohra.nl/verzekeringen

Alle verzekeringen van OHRA vind je in het overzicht. Benieuwd naar de premie? Bereken deze direct.

OHRA korting

OHRA Schadeverzekeringen Voorwaarden mobiel declareren

https://www.ohra.nl/binaries/content/assets/zorgverzekering/ohra-voorwaarden-mobiel-declareren.pdf

b. wijziging van de verzekering bij OHRA, bijvoorbeeld bij overschrijving naar een andere verzekering; c. indien OHRA stopt met het ondersteunen van de declaratiefunctionaliteit in de OHRA App. 5.2 Ingeval de beëindiging door OHRA plaatsvindt op grond van artikel 5.1, onder a, dient OHRA de klant hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

€ 1,50 korting

‎OHRA in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/ohra/id621240801

‎Met de OHRA App regel je eenvoudig al je verzekeringszaken, waar en wanneer je maar wilt. Er kan veel met de app. Heel veel. We hebben de mogelijkheden van onze app voor je op een rijtje gezet: * wijzigingen doorgeven, schade melden of zorgkosten declareren * je persoonlijke gegevens en verzeke…

OHRA - Opstalverzekeringen

https://www.verzekeringen.com/wonen/opstalverzekering/verzekeraars/ohra

OHRA opstalverzekering. De OHRA opstalverzekering zorgt ervoor dat schade aan een woning wordt vergoed. Ook de kosten om schade op te ruimen worden vergoed door de verzekeraar. Eventuele bijgebouwen als een schuur of een garage zijn standaard meeverzekerd. Daarnaast biedt OHRA garantie tegen onderverzekering. OHRA dekkingen.

Klantenservice Medewerker OHRA Zorg (Thuiswerken) | Yource

https://www.yource.work/vacature/klantenservice-medewerker-ohra-zorg-thuiswerken

Als Klantenservice Medewerker OHRA Zorg krijg jij: Een salaris van € 14,50 bruto per uur; Een toeslag van 30% op de zaterdagen; De mogelijkheid om kosteloos je Wft Basis te behalen; Een salarisverhoging van € 0,50 na het behalen van je Wft Certificaat; Een tijdelijke functie waarbij je ervaring kunt opdoen in de verzekeringswereld;

OHRA autoverzekering - Sluit direct af via Autoverzekering.nl

https://www.autoverzekering.nl/autoverzekeraars/ohra-autoverzekering/

Over OHRA. Ohra is al meer dan 90 jaar actief op de Nederlandse markt als verzekeraar. Ze begonnen in 1925 onder de naam Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren, wat later werd afgekort naar OHRA.OHRA heeft ruim 300 mensen in diensten die de verzekeringen regelen van meer dan 800.000 mensen.

Je huisdier verzekerd met de Ohra dierenverzekering

https://www.vergelijkdierenverzekering.nl/verzekeraars/ohra

Opzeggen kan via Mijn Ohra op de website van Ohra. Als je huisdier overlijdt, kun je een overlijdensverklaring opvragen bij de dierenarts en deze indienden bij Ohra. De verzekering wordt dan beëindigd vanaf de dag dat je hond of kat overleden is. Heb je te veel premie betaald, dan krijg je die zo snel mogelijk teruggestort.

OHRA reviews| Bekijk consumentenreviews over ohra.nl - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/ohra.nl

Ohra super slechte service. Ik moest helaas van Reaal huisdierverzekering verplicht over naar Ohra. Nu een jaar bij Ohra, maar ook een jaar ellende, wel de premie flink verhogen en een extra eigen risico invoeren van 50 euro bovenop de 20% die je al zelf moet betalen, maar moet elke maand achter mijn geld aan.

Zorginkoop voor CZ, Nationale-Nederlanden en OHRA : NN

https://www.nn.nl/Particulier/Zorgverzekering/Zorginkoop-zorgaanbieders.htm

Er is één werkwijze in de afhandeling van een toestemming. Voor de zorgverzekeraars CZ, Nationale-Nederlanden en OHRA worden dezelfde interne werkwijzen en protocollen gebruikt bij de behandeling van jouw verzoek. Meer informatie voor zorgaanbieders Bekijk op de website van CZ het specifieke zorginkoopbeleid voor alle soorten zorg.

OHRA huisdierenverzekering | Vergoedingen + premie van 2022

https://www.overstappen.nl/dierenverzekering/ohra/

OHRA is de goedkoopste dierenverzekering met dekking voor vaccinaties en gebitsbehandelingen. Vergoeding en eigen bijdrage. De eigen bijdrage van de OHRA honden- of kattenverzekering is 20% per declaratie. OHRA houdt dit bedrag automatisch in van het bedrag dat ze aan je terugbetalen.

Ohra zorgverzekering 2023 premie en vergoeding - SocialZorg.nl

https://www.socialzorg.nl/zorgverzekering/ohra/

Het is mogelijk om de zorgverzekering OHRA 2023 uit te breiden met een tand module. Extra vergoedingen voor de vaak dure rekeningen van de tandarts. In 2023 heeft OHRA drie tandartsverzekeringen in het assortiment. Voor een relatief laag bedrag per maand heb jij recht op een vergoeding van maar liefst € 250,- per jaar!

OHRA: Bereken je premie (2022) + reviews | Zorgwijzer

https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekeraar/ohra

Ik ben al sinds 1975 bij de OHRA. De premies zijn goed en liggen in het midden segment. De afhandeling en de telefonische contacten vond en vind ik altijd uiterst correct en mee denkend met de cliënt. Toen de OHRA CZ werd had ik er zo mijn vraagtekens bij.

OHRA Studenten Zorgverzekering - Studentenverzekeringen

https://www.studentenverzekeringen.nl/zorgverzekeraar/ohra.html

Inhoudsopgave. Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren (OHRA) bestaat sinds 1925 en maakt deel uit van de CZ groep. CZ groep is de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Daarom ben je wanneer je een verzekering bij OHRA afsluit verzekerd van professionaliteit en service op maat.

Nieuwe campagne Ohra Huisdierenverzekering | MarketingTribune Bureaus

https://www.marketingtribune.nl/bureaus/nieuws/2022/10/nieuwe-campagne-ohra-huisdierenverzekering/index.xml

Op dinsdag 4 oktober, Werelddierendag, lanceert Ohra een nieuwe campagne voor haar huisdierenverzekering. Wederom spelen Roos en Matthijs de hoofdrol. Eerder dit jaar werd het nieuwe Ohra-stel geïntroduceerd met een campagne die inmiddels is genomineerd voor een ADCN-lamp en Gouden Loeki. Deze keer maakt Roos zich zorgen om hun hondje Max.

OHRA - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/OHRA

OHRA is een handelsmerk van onderdelen van de Nationale-Nederlanden en van de CZ Groep. OHRA is van oudsher een direct writer . De klant kan bij OHRA rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten, via de telefoon , internet en de post .

Ohra stelt huisdierenverzekering centraal in tweede stresskippen-campagne

https://www.adformatie.nl/campagnes/ohra-stelt-huisdierenverzekering-centraal-nieuwe-campagne

Ohra presenteert zijn tweede tv-commercial met stresskippen Roos en Matthijs in de hoofdrol. In het reclameconstruct van de verzekeraar, dat eerder dit jaar werd geïntroduceerd, kijken we naar een jong stel dat regelmatig in paniekerige situaties verkeert. De eerste tv-commercial in maart lijkt ...

OHRA | Dutch Student Health Insurance - Studentenverzekeringen

https://www.studentenverzekeringen.nl/en/ohra.html

Premium OHRA Basic. € 129,45. € 108,62. To OHRA. OHRA Aanvullend. With this supplementary package, OHRA will reimburse you for a maximum of four physiotherapeutic treatments. In addition, you will be reimbursed up to a certain amount per year for the costs of using contraception and vaccinations. OHRA Extra Aanvullend.

OHRA | Verzekering.nl

https://www.verzekering.nl/verzekeraars/ohra/

Bij OHRA kunt u terecht voor veel verschillende verzekeringen, waaronder de: zorgverzekering, de reisverzekering en de autoverzekering. De verzekeraar heeft rond de 800.000 klanten. OHRA is in 1925 opgericht en bestaat dus al negentig jaar. De verzekeraar wil verzekeren eenvoudig houden voor consumenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is ...

De OHRA Kilometerverzekering voor als je weinig rijdt

https://www.kieszeker.nl/verzekeraars/ohra/ohra-kilometerverzekering/

Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. De OHRA kilometerverzekering is goedkoper naarmate je minder rijdt. Doordat de bundelprijs relatief laag is, ben je bijvoorbeeld bij 5000 tot 7000 kilometer per jaar vaak voordeliger uit dan wanneer je maandelijks premie betaalt. Het omslagpunt is echter voor elke autogebruiker weer anders.