Bedrijfsafval.nl kortingscode februari 2024

€ 17,50 korting

Huur direct een container voor je bedrijfsafval - Bedrijfsafval.nl

https://www.bedrijfsafval.nl/

Bij Bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die je nodig hebt. Kies uit het grootste assortiment rolcontainers van Nederland. En wil jij je niet direct binden aan een jaarcontract? Geen probleem. Bij Bedrijfsafval.nl kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Bevalt het niet?

Bezoek Bedrijfsafval.nl met korting
€ 17,50 korting

PMD container onmisbaar voor plastic recycling - Bedrijfsafval.nl

https://www.bedrijfsafval.nl/pmd-container/

Bij Bedrijfsafval.nl vindt je altijd een geschikte PMD container. Wij bieden kunststof rolcontainers aan van 240, 660 of 1100 liter. De PMD container heeft een opvallende rode kleur en een sticker met de naam van de afvalstroom. Iedereen weet de weg naar de PMD container dus te vinden.

Bezoek Bedrijfsafval.nl met korting
€ 17,50 korting

Archiefvernietiging - je archief betrouwbaar vernietigd - Bedrijfsafval.nl

https://www.bedrijfsafval.nl/afvalstromen/archiefvernietiging/

Door heel Nederland! Je archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van Bedrijfsafval.nl helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig.

Bezoek Bedrijfsafval.nl met korting

Bedrijfsafval | Buha

https://www.buha.nl/bedrijfsafval

Grote hoeveelheden bedrijfsafval. Heeft uw bedrijf of instelling meer afval dan u kwijt kunt in de vier containers die binnen het reinigingsrecht vallen? Dan kunt u containers van 240, 750 en 1100 liter voor papier en of restafval huren. U betaalt maandelijks een bedrag voor het huren van de container en daarnaast een bedrag per lediging.

De beste oplossingen voor uw bedrijfsafval - bnext.nl

https://bnext.nl/onze-oplossingen/inzamelen

Bnext.nl heeft een uitgebreid assortiment aan inzamelmiddelen. Van mini- en grote persen tot rolcontainers van 240 liter tot 2400 liter. Voor elke vraag is er een oplossing. Bedrijfsafval is waardevol. Wij zamelen bedrijfsafval op een slimme manier in en verwerken hoogwaardig.

Bedrijfsafval | Gemeente Utrecht - Bedrijfsafval

https://bedrijfsafval.utrecht.nl/

ophaalservice op maat Regio Wij kunnen u helpen in: Utrecht Vleuten-De Meern Maarssen In dit gebied halen wij al ruim 50 jaar bedrijfsafval op. Sinds 1875 halen wij ook het huishoudelijk afval op bij de inwoners van Utrecht. Containers in verschillende soorten en maten Leveringsvoorwaarden bedrijfsafval

Wat is bedrijfsafval en hoe duurzaam wordt het verwerkt?

https://bedrijfsafvalophalen.nl/bedrijfsafval/bedrijfsafval-wordt-het-duurzaam-verwerkt/

En wat moet u daar als ondernemer mee doen? Op deze vragen gaan wij u antwoord geven. Bent u graag milieubewust bezig net als wij van bedrijfsafvalophalen.nl? In dit artikel leggen we u tevens uit hoe u het verwerken van uw bedrijfsafval op een duurzame manier doet. Wat is bedrijfsafval?

Huur voordelig een bedrijfsafval container - Maton Groep

https://matongroep.nl/rolcontainer/bedrijfsafval/

We bieden diverse soorten rolcontainers met een inhoud van 240 tot wel 5000 liter, geschikt voor verschillende afvalstromen. Bij een bedrijfsafval container gaan we standaard uit van restafval, maar er zijn ook andere opties, zodat u plastic bedrijfsafval, papier, folie en glas.

Vergelijkjeafval.nl - Containers, nieuws en meer!

https://www.vergelijkjeafval.nl/

Wil je voor jouw bedrijfsafval een container huren maar weet je niet welke aanbieder de beste prijs biedt? Wij vergelijken welke afvalcontainer het beste past voor jouw bedrijf en het soort bedrijfsafval wat opgehaald en verwerkt dient te worden.

Bedrijfsafval | gemeente Utrecht

https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/afval/bedrijfsafval/

Zoekt u een afvalinzamelaar voor uw bedrijfsafval? We halen uw glas, gft, restafval of oud papier en karton of swill op. Vindt u de kosten en een betrouwbare verwerking van het afval belangrijk? Kies dan voor afvalinzameling door de gemeente Utrecht.

Bedrijfsafval | Rotterdam.nl

https://www.rotterdam.nl/bedrijfsafval

een passend inzamelcontract afsluiten of betalen van bedrijfsreinigingsrecht voor het ophalen en verwerken van uw bedrijfsafval. Afval scheiden. Wat voor de één afval is, kan voor de ander een waardevolle grondstof zijn. Steeds meer soorten bedrijfsafval kunt u apart laten inzamelen voor recycling.

Bedrijfsafval ophalen: Rolcontainer huren voor bedrijfsafval

https://bedrijfsafvalophalen.nl/

Wij verhuren rolcontainers voor diverse soorten bedrijfsafval in Zuid-Hollland en Midden Nederland. Voornamelijk in de volgende plaatsen: Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven, Breda, Gouda, Leiden, Nieuwegein, Oosterhout, Rotterdam, Woerden, Zoeterwoude en Zoetermeer.

€ 17,50 korting

Ontheffing voor het reinigingsrecht - Bedrijfsafval.nl

https://www.bedrijfsafval.nl/blog/ontheffing-voor-het-reinigingsrecht/

Wanneer bedrijfsafval door de gemeente wordt opgehaald moet je hiervoor reinigingsrecht betalen. Reinigingsrecht is een gemeentelijke heffing die je als bedrijf jaarlijks moet betalen middels een aanslag. Dankzij deze heffing wordt het bedrijfsafval opgehaald én verwerkt door de gemeente. Reinigingsrecht geldt per adres waar afval wordt opgehaald.

Bezoek Bedrijfsafval.nl met korting
€ 17,50 korting

Lees onze blogs - Bedrijfsafval.nl

https://www.bedrijfsafval.nl/blog/

3 tips voor het scheiden van bedrijfsafval. Lees meer. Alles wat je wilt weten over de afvalstroom glas. Lees meer. 5 tips voor rolcontainers met warm weer. ... Bedrijfsafval.nl. Stammerkamp 1. 1112 VE Diemen. [email protected]. KVK: 34158661. BTW: NL8100.26.132B01. VIHB: NH500325VIHB

Bezoek Bedrijfsafval.nl met korting

Renewi biedt alle oplossingen voor bedrijfsafval containers

https://www.renewi.com/nl-nl/zakelijk

Twijfelt u nog aan wat voor zakelijke container u nodig heeft? Vraag hier gemakkelijk uw advies op maat aan en onze experts staan voor u klaar. Of het nu gaat om de afvalinzameling voor bedrijven of de bedrijfsafvalverwerking, zij kunnen u alle ins en outs vertellen. Een bedrijfsafvalcontainer huren voor elke branche

Bedrijfsafval: zo werkt het - Gemeente Amsterdam

https://www.amsterdam.nl/afval-hergebruik/bedrijfsafval/

Bedrijfsafval: zo werkt het. Bedrijven en organisaties zijn zelf verantwoordelijk voor het laten ophalen en verwerken van hun afval. U kunt uw afval laten ophalen door een erkende afvalinzamelaar. Hiervoor sluit u een contract af. Heeft u maximaal 9 vuilniszakken per week dan kunt u ook kiezen voor het betalen van reinigingsrecht.

Huur direct je bedrijfsafval container - Milieu Service Nederland

https://www.milieuservicenederland.nl/afvalstromen/bedrijfsafval/

Wij helpen je hier graag bij. Door ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij jou altijd de beste oplossing en schaalvoordelen bieden, terwijl je verzekerd bent van een milieuvriendelijke, duurzame en hoogwaardige verwerking van de afvalstromen. Direct jouw container bestellen.

Omrin Bedrijfsafval - Samen Duurzaam | Omrin

https://www.omrinbedrijfsafval.nl/

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 12:00 uur en 12:30 - 16:30 uur. Omrin Bedrijfsafval is het afvalbedrijf van Noord-Nederland. We werken persoonlijk, duidelijk en tegen een marktconforme prijs. En dat doen we samen duurzaam!

Direct een rolcontainer huren voor bedrijfsafval - MKB-afval

https://www.mkb-afval.nl/

Rolcontainers voor ondernemers Eenvoudig en snel geregeld. Morgen al een rolcontainer voor de deur voor een vast maandelijks bedrag. Snelle klantenservice Vast maandtarief, geen verborgen kosten Tot 12% besparen en tot 4 maanden gratis Morgen geleverd, door heel Nederland Bekijk onze tariefkaart Bereken jouw tarief

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval en papier afval - Rolbakkie.nl

https://www.rolbakkie.nl/

Online beheer. Door heel Nederland. Rolbakkie is dé oplossing voor uw bedrijfsafval. Niet voor niets maken al meer dan 2.000 ondernemers gebruik van onze diensten. Kies ook voor gemak, service, online beheer en scherpe prijzen! Maandelijks opzegbaar. Bedrijfsafval. 660 liter. 11-12 vuilniszakken.

Bedrijfsafval Container Huren? Goedkoop en snel geregeld.

https://bedrijfsafvalnederland.nl/

Bedrijfsafval Nederland is een bedrijf dat bedrijfsafval containers huren, levert en ophalen voor ondernemers in Nederland. U kunt kiezen uit rolcontainers, afzetcontainers, perscontainers en speciale inzamelingsmiddelen voor verschillende soorten afvalstromen, zoals karton, restafval, grofvuil en chemisch afval.

Wat moet ik doen met mijn bedrijfsafval? | Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/afval/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-met-mijn-bedrijfsafval

U moet als bedrijf uw bedrijfsafval scheiden en (laten) afvoeren, of uw bedrijfsafvalstoffen laten ophalen door een erkende inzamelaar of de gemeente. De Afvalwijzer voor bedrijven op het Ondernemersplein helpt u met het afsluiten van een contract en het registreren van uw bedrijfsafvalstoffen.

Meerlanden voor bedrijven - Van A tot Zero

https://www.meerlanden.nl/bedrijven

Meerlanden voor bedrijven zamelt afval in bij bedrijven, verenigingen en instanties. Onze klanten zijn MKB-bedrijven en grote ondernemingen in Haarlemmermeer, Aalsmeer en Duin- en Bollenstreek, op Schiphol en rondom Amsterdam. Van horeca en cateraars tot luchtvaartgerelateerde bedrijven, automotive bedrijven en bloemenkwekers.