Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webshop van Buitenposter kun je zelf gemaakte foto's op een watervast en zonlichtbestendig, bisonyl tuindoek laten bedrukken. De tuinposter wordt strak opgespannen op een robuust houten frame. Kromtrekken van het frame is uitgesloten dankzij de tegendraads verlijmde latten. De tuinposters van Buitenposter zijn van absolute expositiekwaliteit! Dus upload vandaag nog jouw foto of kies uit één van de foto's van Buitenposter en bestel direct online jouw favoriete afbeelding voor buiten. 

Bij Buitenposter kun je diverse formaten laten afdrukken voor een mooie poster die volledige waterdicht is en niet kromtrekt ondanks vocht. Je betaalt bij jouw bestelling altijd verzendkosten, maar je betaald niet meer voor wanneer je er een tweede of derde poster bij shopt. 

De mooiste posters voor buiten maak je zelf online bij Buitenposter. Profiteer vandaag nog online van leuke prijzen via 24/7 Discount en blijf op de hoogte van te gekke acties van onder andere Buitenposter. Ga naar 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Buitenposter

Buitenposter

3.50% korting
Bezoek Buitenposter met korting