Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Gespannen op een houten frame en voorzien van waterafstotend materiaal kun je de mooiste posters bestellen via Buitenposter. Bij Buitenposter is kun je posters bestellen in allerlei formaten en gemakkelijk via een online systeem jouw foto uploaden.

Bij Buitenposter kun je tuinposters bestellen in standaard fotoformaten, panorama of in vierkant. De latten die worden gebruikt bij het spatten zijn weerbestendig en kunnen niet kromtrekken. De foto wordt scherp en kleurecht afgedrukt op sterk bisonyl tuindoek, watervast en zonlichtbestendig. Upload jouw foto online en ga door het bestelproces heen. De levertijd voor Buitenposter is circa 3 werkdagen.

Op 24/7 Discount word je op de hoogte gehouden van de meest interessante aanbiedingen voor lifestyle en foto. Denk hierbij aan 2e afdruk gratis, vakantievoordeel, lentekriebels en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Buitenposter een actiecode beschikbaar is. Bestel snel en gemakkelijk online jouw fotoafdrukken via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Buitenposter

Buitenposter

3.50% korting
Bezoek Buitenposter met korting