Cu2.nl kortingscode februari 2024

€ 2,25 korting

Cu2: De leukste online contact site van Nederland

https://www.cu2.nl/

Wij hebben duizenden mannen en vrouwelijke leden die allemaal meegaan in de nieuwste populairste manier van chatten, namelijk online chatten via Cu2.nl! Wil jij ook gelijkgestemde mensen uit jouw omgeving vinden om spannend mee te chatten? Begin dan vandaag met chatten via Cu2.nl.

Bezoek Cu2.nl met korting
€ 2,25 korting

Inloggen bij Cu2

https://www.cu2.nl/inloggen

Leden login. E-mailadres. Wachtwoord. Nog geen lid? Doe nu gratis mee!

Bezoek Cu2.nl met korting

CU2 - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/CU2

CU2, ook wel geschreven als cu2, was gestart in april 2000 en werd in begin jaren 2000 een van de grootste jongerenwebsites van Nederland en de eerste in de generatie profielenwebsites. De naam CU2 staat voor het Engelse 'See You Too' (Zie jou ook). Doel van CU2 Leden konden met behulp van een subset van HTML hun eigen profiel maken.

cu2.nl Reviews, Ervaringen 2024 | Perfect of Scam?

https://perfect.is/dating/nl/www.cu2.nl

Cu2.nl is een datingsite dat zich vooral richt op chatdiensten. Alle volwassenen zijn er welkom, ongeacht geslacht of seksuele geaardheid. Je kunt er terecht om contacten te leggen met andere gebruikers voor een relatie, vriendschap, leuk gesprek of een korte fling.

Nostalgie: Kun je je oude CU2-profiel nog teruglezen? - DutchCowboys

https://www.dutchcowboys.nl/socialmedia/nostalgie-kun-je-je-oude-cu2-profiel-nog-teruglezen

Er is nog wel Hyves! Nadat het door de Telegraaf werd overgenomen en een spelletjeswebsite is geworden, is het helaas niet meer mogelijk om in te loggen, maar er is hoop. Je kunt je oude Hyves-profiel namelijk nog wel oprakelen als je in een internettijdmachine stapt.

Cu2.nl - Dating Sites Vergelijken

https://www.dating-sites-vergelijken.nl/reviews/cu2-nl/

Cu2.nl. Laatste update: 5 maart 2023. Samenvatting: Cu2 is een dating site die vooral gericht is op het tot stand brengen van spannend chat contact, casual dates en meer. Aanmelden kan 24/7 en is geheel gratis! Bezoek Cu2.nl Schrijf een review.

cu2 is fake! - Kassa

https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/computers-telefonie/cu2-is-fake

Cu2 is fake! Ik had een "slapend" account bij cu2 Een paar dagen geleden stroomde mijn mailbox echter vol met mails van vrouwen met oneerbare voorstellen. Het doel van deze site is mensen, vooral mannen geld uit de zak te kloppen; een berichtje terugsturen naar zo'n nepvrouw kost al gauw een euro. Ik las de voorwaarden (waarop je niet wordt ...

cu2 - Recente & Eerlijke Reviews van februari - Dating Autoriteit

https://www.datingautoriteit.nl/cu2/

Cu2 was vroeger een datingplatform waarop je vooral jonge mensen vond. Tegenwoordig is dat niet meer zo en is de minimale leeftijd om mee te mogen doen omhoog getrokken naar 18 jaar. In deze review kunnen we je met zekerheid zeggen dat deze datingsite betrouwbaar is.

Van Chatboxx tot Cu2: 5 websites van vroeger - ze.nl

https://www.ze.nl/artikel/210258-chatboxx-tot-cu2-5-websites-van-vroeger

Laf joe, (f) (k). Chatboxx. Omdat we vroeger nooit huiswerk hadden en ons dus kapotverveelden, zochten we graag contact met wildvreemden op Chatboxx.nl. Daar maakten we met ChatPoint een poppetje aan en dan was het chatten geblazen.

Hoe gaat het eigenlijk met CU2? - Marketingfacts

https://www.marketingfacts.nl/berichten/hoe_is_het_eigenlijk_met_cu2/

Hoe gaat het eigenlijk met CU2? Marco Derksen 17 april 2006, 18:18 In november 2003 trok jongerensite CU2 nog meer dan een miljoen surfers per dag. In januari 2005 nam newrulez (onderdeel ilse media) een meerderheidsbelang van 51% in CU2. Op dat moment telde de site 630.000 actieve gebruikers.

€ 2,25 korting

Cu2: De leukste online contact site van Nederland

https://www.cu2.nl/prijzen

Cu2: De leukste online contact site van Nederland. Prijzen. 1. Registratie op de website en het bekijken van profielen en foto's is volledig gratis. Om berichten te sturen dien je credits te kopen of een eenmalige telefonische betaling te verrichten.

Bezoek Cu2.nl met korting
€ 2,25 korting

Cu2.nl

https://www.cu2.nl/landing23

Door verder te gaan ga je akkoord met het ontvangen van (e-mail) notificaties van ontvangen berichten en updates over mijn account. Ook ga je akkoord met het gebruik van entertainment profielen, verklaar je bekend te zijn met de algemene voorwaarden en privacy verklaring en ga je hiermee akkoord.

Bezoek Cu2.nl met korting

cu2.nl betrouwbaar? Check meer dan reviews! - Webshopchecker

https://webshopchecker.nl/shop/cu2-nl/

KAMER VAN KOOPHANDEL Geen KVK nummer gevonden DOMEINLOCATIE Webwinkel wordt in de Verenigde Staten gehost. ACHTERAF BETALEN Achteraf betalen is niet mogelijk Reviews van cu2.nl Geen reviews gevonden Review gemiddelde 0 reviews Veilig & groen Voor elke aankoop even WebshopChecker.nl.

CU2 - Wikiwand

https://www.wikiwand.com/nl/CU2

CU2, ook wel geschreven als cu2, was gestart in april 2000 en werd in begin jaren 2000 een van de grootste jongerenwebsites van Nederland en de eerste in de generatie profielenwebsites. De naam CU2 staat voor het Engelse 'See You Too' (Zie jou ook).

13 redenen waarom Cu2 vroeger echt supercool was

https://vroegert.nl/cu2-cool-vroeger/

10-10-2023 · 2 Via: Cu2 (capture) Cu2 is opgericht in de jaren 2000 en uitgegroeid tot een grote jongerencommunity. Veel mensen waren eraan verslaafd en pimpten hun profielen dagelijks. Maar wat was er nu zo herkenbaar aan Cu2? Wij hebben 14 dingen voor je op een rij gezet! Inhoud toon CU2: jongerenwebsite

Jongerensite Cu2 trekt meer dan miljoen surfers per dag

https://www.marketingfacts.nl/berichten/jongerensite_cu2_trekt_meer_dan_miljoen_surfers_per_dag/

Cu2.nl trekt 1,3 miljoen mensen per dag. De site is vooral populair bij meisjes van 12 tot 17 jaar. De aantrekkingskracht van Cu2 lijkt volgens oprichter Chris de Waard veel op de aantrekkingskracht van poeziealbums waar meisjes vroeger in schreven.

Een op de vier tieners zet profiel op internet - Marketingfacts

https://www.marketingfacts.nl/berichten/een_op_de_vier_tieners_zet_profiel_op_internet/

Het is opvallend hoeveel mensen daadwerkelijk een vriendschap overhouden aan een contact via CU2. Maar liefst 35% van de jongeren heeft een vriendschap gevormd via CU2. Jongens en oudere tieners meer dan meisjes en jongere tieners. Via CU2 kreeg 8% van de jongeren zelfs verkering.

Tijdmachine: CU2 was hoe we leerden HTML’en - dutchcowboys.nl

https://www.dutchcowboys.nl/online/nieuw-artikel-tijdmachine-cu2-was-hoe-we-leerden-htmlen

CU2 was een Nederlands initiatief dat werd gestart door Media Design, een Leids internetbedrijf dat uiteindelijk ook deel zou uitmaken van Ilse Media. Een Nederlandse aangelegenheid waarop veelvuldig profielen werden aangemaakt: op een van de toppunten in mei 2006 waren er 415.000 profielen op het platform te vinden.

Profielensites goed voor zelfvertrouwen van jongeren

https://www.dutchcowboys.nl/onderzoek/3530

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 880 jongeren tussen 10 en 19 jaar die gebruik maken van de profielensite CU2.nl. Het is opvallend hoeveel mensen daadwerkelijk een vriendschap overhouden aan een contact via dergelijke sites. Maar liefst 35% van de jongeren heeft een vriendschap gevormd via CU2 .

Muziek 2.0: uit Nederland, voor Nederland - Marketingfacts

https://www.marketingfacts.nl/berichten/muziek_20_uit_nederland_voor_nederland/

Het biedt toegevoegde waarde aan CU2.nl. Minpunten: Het zal als onafhankelijke site niet succesvol kunnen zijn, omdat luisteraars het zien als component van CU2, niet als muziek community. Bovendien valt mij het aantal artiesten zwaar tegen voor een site als CU2, die enkele jaren geleden ontzettend hot was. Aantal artiesten: +/- 500. www.hyves ...

Cu2 reviews, ervaringen en beoordelingen januari 2024

https://ervaringensite.nl/cu2-reviews

Bekijk zeker even de website van cu2.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cu2. Geplaatst op: 20-12-2023. Geschreven door: ErvaringenSite.nl. 10 / 10 5/5 5/5 5/5 5/5 Expert review Schrijf een review over Cu2. Bestelproces * 0 / 10 Service * 0