Dierenverzorging online kopen

50.00% korting
Laudius korting

Dierenverzorger worden? | Opleiding Dierenverzorging | Laudius

https://www.laudius.nl/cursus/dierenverzorging
Gevonden in: Laudius kortingscode

Een goede wisselwerking tussen dier en verzorger begint met deze dierenverzorging opleiding. Dieren zijn er in vele soorten en maten en allemaal hebben ze een aparte ‘gebruiksaanwijzing’. Iedereen die overweegt om een baan in de dierenverzorging te zoeken, wordt met deze dierenverzorging opleiding uitstekend voorbereid! Erkende kwaliteit.

€ 1,00 korting
NHA korting

Opleiding of Cursus Dierenverzorging | Thuisstudie via NHA

https://www.nha.nl/beroepsopleidingen/dierenverzorging/dierenverzorging
Gevonden in: NHA kortingscode

In de cursus Dierenverzorging is er volop aandacht voor de verzorging van het gezonde dier: de verzorging van de huid, vacht en veren, het gebit en de nagels. Maar je ontdekt ook hoe je herkent of een dier ziek is en hoe je een ziek dier dan optimaal verzorgt. Kom je beroepshalve met dieren in aanraking, dan is het onderwerp wet- en regelgeving ...

1.75% korting
Farmaline korting

Dierenverzorging | FARMALINE - Apotheek Online

https://www.farmaline.nl/dierenverzorging/

Dierenverzorging. Bij FARMALINE vindt u allerlei (specifieke) dierenvoeding, voedingssupplementen, accessoires en dierenhygiëne en dit allemaal gebundeld in onze Dierenverzorging store. U kan ook bij FARMALINE terecht wanneer u last heeft van klein ongedierte zoals mieren en (kruipende) insecten.

Medewerker dierverzorging | MBO-opleidingen - ROC.nl

https://www.roc.nl/default.php?fr=details&id=3588

Na het succesvol afronden van de opleiding Medewerker Dierenverzorging werk je op een productiebedrijf waar dieren gehouden worden voor melk, vlees, eieren of pels (huid). Verder kan je ook in bijvoorbeeld een pension, asiel, dierenwinkel of paardenhouderij komen te werken.. Als medewerker dierenverzorging voer en verzorg je de dieren.

Dierenverzorging - Avondopleiding.nl

https://www.avondopleiding.nl/beroepsopleidingen/dierenzorg/dierenverzorging-3/

Ziektes herkennen In de cursus Dierenverzorging is er volop aandacht voor de verzorging van het gezonde dier: de verzorging van de huid, vacht en veren, het gebit en de nagels. Maar je ontdekt ook hoe je herkent of een dier ziek is en hoe je een ziek dier dan optimaal verzorgt. Kom je beroepshalve met dieren in aanraking, dan is het onderwerp ...

Dierenverzorging | koopjesdrogisterij.nl

https://www.koopjesdrogisterij.nl/categorie/gezondheid-vitamines/dierenverzorging

495 artikelen in categorie: Dierenverzorging. Sorteer op: Hier vind je alles voor de verzorging van je hond, kat, pony, paard of konijn, van o.a. de merken Puur, Phytonics, PhytoTreat, De Groene Os en Primeval. Zie ook onze blog over dierenverzorging.

Medewerker dierenverzorging worden? | Past dit beroep bij mij?

https://www.jobpersonality.com/medewerker-dierenverzorging

Als medewerker dierenverzorging of dierverzorging help je bij het verzorgen van dieren. Dat kan bijvoorbeeld door het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en het geven van eten en drinken. Je werkt onder begeleiding van een dierenverzorger. Als medewerker dierenverzorging kun je bijvoorbeeld werken in een tuincentrum waren ze dieren verkopen ...

Onderwijskiezer

https://www.onderwijskiezer.be/v2/beroepen/beroep_detail.php?beroep=146

Je kan deze taken zelfstandig uitvoeren. Je werkt hygiënisch en veilig. Je houdt lokalen (dierenartsenpraktijk, hondenkapsalon, wachtzaal, ...) en dierenverblijven netjes. Je maakt instrumenten en gereedschappen klaar, reinigt ze en ruimt op. In een dierenasiel verzorg je specifiek zieke of gezonde verlaten dieren.

Dierenverzorging Opleiding - Cursus als thuisstudie | NHA

https://www.nha.be/beroepsopleidingen/dierenverzorging/dierenverzorging

De Dierenverzorging opleiding geeft je inzicht in hoe je met dieren kunt én moet omgaan. Deze cursus is erkend door het. Vlaamse Departement van Dierenwelzijn. Huisdieren spelen in het leven van veel mensen een belangrijke rol: de hond, de kat, het knaagdier of zelfs de goudvis maakt deel uit van het gezin. Maar vaak ontbreekt het aan kennis.

Opleiding Dierverzorging - Officieel MBO-diploma | NTI

https://www.nti.nl/mbo/volledige-mbo-opleidingen/mbo-medewerker-dierverzorging/

Toelatingseisen. Om toegelaten te worden tot de mbo-opleiding Dierverzorging niveau 2 dien je in het bezit te zijn van één van de volgende diploma’s of bewijzen: Diploma mbo niveau 1. Diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg, theoretische leerweg of basisberoepsgerichte leerweg. Diploma lbo, vbo, mavo, mavo-vbo, havo, vwo.

Dierverzorging; een mbo-opleiding op niveau 2, 3 en 4. Schrijf ... - Lentiz

https://www.lentiz.nl/mbo/dierverzorging/

Je kunt gaan werken als dierverzorger, educatief medewerker of je komt terecht op een kinderboerderij of in een dierenspeciaalzaak. Genoeg keuze dus! Na het behalen van je diploma op niveau 2 of 3 kun je een stapje hoger gaan, dus ofwel naar niveau 3 ofwel naar niveau 4. Na het behalen van je niveau 4-diploma kun je ook doorstuderen op het hbo.

Dierenverzorging: Vind snel een dierenoppas- Care.com

https://www.care.com/nl-nl/profielen/dierenverzorger

Vanaf € 9 per uur. Leeftijd: 59. Ervaring: 2 Jaren. 1 Eenmaal ingehuurd. Liefdevolle en betrouwbare dierenverzorger tijdens vakantie of weekendje weg. Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ben opgegroeid met dieren om mij heen: wij hadden altijd wel een hond, poes, duiven, marmotten, vissen, etc. Kortom, een complete dierentuin.

Dierverzorging | Yuverta

https://www.yuverta.nl/mbo/opleidingen/dierverzorging/

Skills Heroes Dierverzorging. De beste van Nederland worden in je vakgebied! Dát lijkt onze Dierstudenten wel wat. Yuverta organiseerde een voorronde voor de Skills Heroeswedstrijd Dierverzorging. De beste 3 gaan door naar het Nationaal Kampioenschap Skills The Finals! Bekijk de video om te zien hoe zij zich voorbereiden!

Dierenverzorging - Cursussen & Trainingen | ROC.nl

https://www.roc.nl/cursus-training/dieren-en-milieu/dierenverzorging/

Er zijn 18 cursussen gevonden gerelateerd aan Dierenverzorging. Dierenverzorging. Als u dierenliefhebber bent en/of dieren houdt wilt u er zeker van zijn dat u uw dier de beste verzorging biedt. Of het nu gaat over uw cavia of paard, met deze praktische cursus Dierenverzorging haalt u de juiste kennis en vaardigheden in huis!

Huisdier verzorgen? Alles voor vacht, gebit en welzijn | Intratuin

https://www.intratuin.nl/dier/dierenverzorging

Zorg dat je bij de aanschaf van een huisdier ook alles voor de juiste verzorging in huis haalt, zodat je het dier het beste kunt geven. Alles voor de vacht, het gebit, de mond en natuurlijk het algehele welzijn van je hond, kat of ander huisdier vind je bij Intratuin. Bekijk ons uitgebreide assortiment verzorgingsartikelen voor huisdieren.

Oppas, thuiszorg, privé uitlaatservice en taxi - Dierenverzorging at Home

https://www.dierenverzorgingathome.nl/

Dierenverzorging at Home is ontstaan uit mijn passie en liefde voor huisdieren. Met dit bedrijf wil ik van mijn passie mijn werk maken en eigenaren helpen wanneer zij de gewenste hulp nodig hebben. Ik ben een gediplomeerde uitlaatservice, dierenverzorger, paraveterinair en pet health coach met passie voor uw dieren. Zoekt u een oppas, thuiszorg ...

Dierverzorging | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Opleidingen/Dierverzorging

Kies voor de mbo opleiding Dierverzorging en maak werk van liefde voor dieren! Tijdens de opleiding Dierverzorging leer je van alles over dieren. Denk aan de verzorging, het gedrag van dieren, de voeding en de hygiëne.

dierverzorging.com – Betrouwbare en deskundige hondenuitlaatservice

https://dierverzorging.com/

Betrouwbaar - Betrokken - Deskundig. Of u nu gebruikmaakt van onze hondenuitlaatservice of onze huisdierservice, Mandy’s Animal Care houdt zich altijd aan de volgende begrippen: • Betrouwbaarheid. Wij komen onze afspraken na. • Betrokkenheid bij uw huisdier. Wij hebben hart voor dieren en een passie voor dierenverzorging.

Dierenverzorger | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Wat-wil-je-worden/Dierenverzorger

Na de opleiding Dierenverzorging ga je aan de slag als dierenverzorger. De dierenverzorger voert de dieren, let op de hygiëne, maakt de verblijven schoon, laat de dieren uit en let goed op de gezondheid en gesteldheid van de dieren. Een andere taak van de dierenverzorger is het begeleiden bij de voortplanting van dieren, om ervoor te zorgen ...