Dierenverzorging online kopen

50.00% korting
Laudius korting

Dierenverzorger worden? | Opleiding Dierenverzorging | Laudius

https://www.laudius.nl/cursus/dierenverzorging
Gevonden in: Laudius kortingscode

Een goede wisselwerking tussen dier en verzorger begint met deze dierenverzorging opleiding. Dieren zijn er in vele soorten en maten en allemaal hebben ze een aparte ‘gebruiksaanwijzing’. Iedereen die overweegt om een baan in de dierenverzorging te zoeken, wordt met deze dierenverzorging opleiding uitstekend voorbereid!

€ 1,00 korting
NHA korting

Opleiding of Cursus Dierenverzorging | Thuisstudie via NHA

https://www.nha.nl/beroepsopleidingen/dierenverzorging/dierenverzorging
Gevonden in: NHA kortingscode

In de cursus Dierenverzorging komen alle populaire (huis)dieren uitgebreid aan bod: honden, katten, paarden, konijnen, cavia´s, vogels, schildpadden, schapen, kippen, vissen, enzovoort. Dit maakt de cursus extra afwisselend en het zorgt ervoor dat je uitgroeit tot een ware dierenkenner.

Dierverzorging; een Lentiz mbo-opleiding op niveau 2, 3 en 4

https://www.lentiz.nl/mbo/dierverzorging/

Denk bijvoorbeeld aan honden, reptielen, geiten, paarden, konijnen en cavia’s. Thema’s in de opleiding zijn: verzorging en voeding; gedrag; dierenwelzijn en gezondheid; voortplanting; organiseren van evenementen (niveau 3 en 4); economie. In de lessen werk je regelmatig samen met klasgenoten aan opdrachten en projecten.

Onderwijskiezer

https://www.onderwijskiezer.be/v2/beroepen/beroep_detail.php?beroep=146

Je kan deze taken zelfstandig uitvoeren. Je werkt hygiënisch en veilig. Je houdt lokalen (dierenartsenpraktijk, hondenkapsalon, wachtzaal, ...) en dierenverblijven netjes. Je maakt instrumenten en gereedschappen klaar, reinigt ze en ruimt op. In een dierenasiel verzorg je specifiek zieke of gezonde verlaten dieren.

Opleiding Professionele Dierenverzorging van NTI!

https://www.nti.nl/beroepsopleidingen/dierenzorg/professionele-dierenverzorging/

Met de opleiding dierverzorging leer je hoe je verschillende taken als dierenverzorger professioneel uitvoert. Je weet wat gezond gedrag is van dieren en welke voeding zij nodig hebben. Naast de algemene verzorging, leer je ook wat je moet doen als dieren ziek of gewond zijn.

Dieren verzorgen met een cursus over dierenzorg bij NTI

https://www.nti.nl/beroepsopleidingen/dierenzorg/

Bij NTI bepaal je zelf waar en wanneer je jouw cursus over dierenzorg volgt. Flexibel studeren staat bij NTI namelijk centraal. Ben je enthousiast geworden over een de professionele opleiding Dierenverzorging of de cursus Dieren EHBO? Start dan vandaag nog, want bij NTI kun je elke dag starten met een opleiding in de dierenzorg.

Dierenverzorging - Cursussen & Trainingen | ROC.nl

https://www.roc.nl/cursus-training/dieren-en-milieu/dierenverzorging/

Als u dierenliefhebber bent en/of dieren houdt wilt u er zeker van zijn dat u uw dier de beste verzorging biedt. Of het nu gaat over uw cavia of paard, met deze praktische cursus Dierenverzorging haalt u de juiste kennis en vaardigheden in huis! Dit is een prettig en vertrouwd gevoel en zo kunt u nog meer genieten van uw (huis)dier.

Therese Smit - Inwerker dierenverzorging - LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/therese-smit-51580b1ab

Inwerker dierenverzorging Dierenambulance Groningen apr. 2020 - heden 2 jaar 10 maanden. Groningen en omgeving Inwerkster, Meldkamerdiensten en autodiensten Telefoniste, dieren verzorgen, Kat en Co gevonden en vermiste katten Assistent-bedrijfsleider ...

Cursus Dierenverzorging, cursus op MBO-niveau | LOI

https://www.loi.nl/n-5411-dierenverzorging

De cursus Dierenverzorging is bestemd voor iedereen die zich in zijn werk bezig wil houden met dieren, een brede interesse heeft in dierverzorging en –genezing en het ook leuk vindt om veel contact te hebben met de eigenaren van de dieren. Binnen het vakgebied Dierenzorg word je opgeleid voor een dankbaar beroep.

Dierenverzorger | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Wat-wil-je-worden/Dierenverzorger

De dierenverzorger voert de dieren, let op de hygiëne, maakt de verblijven schoon, laat de dieren uit en let goed op de gezondheid en gesteldheid van de dieren. Een andere taak van de dierenverzorger is het begeleiden bij de voortplanting van dieren, om ervoor te zorgen dat er gezonde nakomelingen komen.

Dierenverzorging: Vind snel een dierenoppas- Care.com

https://www.care.com/nl-nl/profielen/dierenverzorger

1 Eenmaal ingehuurd. Liefdevolle en betrouwbare dierenverzorger tijdens vakantie of weekendje weg. Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ben opgegroeid met dieren om mij heen: wij hadden altijd wel een hond, poes, duiven, marmotten, vissen, etc. Kortom, een complete dierentuin. Als ik dieren zie, word ik gelukkig.

Dierverzorging | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Opleidingen/Dierverzorging

Kies voor de mbo opleiding Dierverzorging en maak werk van liefde voor dieren! Tijdens de opleiding Dierverzorging leer je van alles over dieren. Denk aan de verzorging, het gedrag van dieren, de voeding en de hygiëne.

Informatie over het beroep Dierenverzorger | Mijnzzp.nl

https://www.mijnzzp.nl/Beroep/948-Dierenverzorger/Informatie

Dierenverzorger is een algemene benaming voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van dieren. Als dierenverzorger kan je te maken krijgen met gezelschapsdieren, vee of wilde dieren. Een dierenverzorger moet om te beginnen veel om dieren geven om dit beroep op een goede manier uit te kunnen oefenen.

Volg de opleiding Dierverzorger voor een droomberoep | Curio

https://www.curio.nl/mbo/opleidingen/dierverzorging/

Kom alles te weten over honden, reptielen, vogels, vissen en andere verschillende dieren. Met die kennis maak je straks de bezoekers van een kinderboerderij of kennel blij. Je vertelt ze alles over het karakter van jouw dierenvrienden. Bij jou komen ze niks tekort. Jij houdt dan ook van dieren.

Huisdier verzorgen? Alles voor vacht, gebit en welzijn | Intratuin

https://www.intratuin.nl/dier/dierenverzorging

Goed verzorgen van je huisdier begint met de juiste verzorgingsproducten. Zorg dat je bij de aanschaf van een huisdier ook alles voor de juiste verzorging in huis haalt, zodat je het dier het beste kunt geven. Alles voor de vacht, het gebit, de mond en natuurlijk het algehele welzijn van je hond, kat of ander huisdier vind je bij Intratuin.

Medewerker dierverzorging | MBO-opleidingen - ROC.nl

https://www.roc.nl/default.php?fr=details&id=3588

Na het succesvol afronden van de opleiding Medewerker Dierenverzorging werk je op een productiebedrijf waar dieren gehouden worden voor melk, vlees, eieren of pels (huid). Verder kan je ook in bijvoorbeeld een pension, asiel, dierenwinkel of paardenhouderij komen te werken.. Als medewerker dierenverzorging voer en verzorg je de dieren.

Dierverzorger: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

https://www.nationaleberoepengids.nl/dierverzorger

Wat doet een Dierverzorger? Onder dagelijkse verzorging valt niet alleen het geven van voedsel en water, maar ook het schoonmaken van het verblijf. Indien nodig zorgt de Dierenverzorger ook dat de vacht van de dieren in goede conditie is en de nagels en eventueel het gebit goed verzorgd zijn.

Opleiding Dierverzorging - Officieel MBO-diploma | NTI

https://www.nti.nl/mbo/volledige-mbo-opleidingen/mbo-medewerker-dierverzorging/

Toelatingseisen. Om toegelaten te worden tot de mbo-opleiding Dierverzorging niveau 2 dien je in het bezit te zijn van één van de volgende diploma’s of bewijzen: Diploma mbo niveau 1. Diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg, theoretische leerweg of basisberoepsgerichte leerweg. Diploma lbo, vbo, mavo, mavo-vbo, havo, vwo.

Dierverzorging | Yuverta

https://www.yuverta.nl/mbo/richtingen/dier/dierverzorging/

Wil jij graag alles weten over de verzorging, huisvesting, voeding en de gezondheid van dieren? Dan is Dierverzorging wat voor jou! Lees hier meer.

Dierenverzorging Opleiding - Cursus als thuisstudie | NHA

https://www.nha.be/beroepsopleidingen/dieren/dierenverzorging

Tijdens de Dierenverzorging opleiding ga je per diersoort dieper in op de leefomgeving. Huisvesting staat daarbij centraal. Wat voor omgeving heeft het dier nodig, welke mand of kooi is optimaal en hoe houd je deze schoon? Daarnaast leer je kijken naar gedrag en lichaamstaal begrijpen. Met deze kennis ga je ook de dieren zelf beter begrijpen.