Dierenverzorging online kopen

50.00% korting
Laudius korting

Dierenverzorger worden? | Opleiding Dierenverzorging | Laudius

https://www.laudius.nl/cursus/dierenverzorging
Gevonden in: Laudius kortingscode

Dieren zijn er in vele soorten en maten en allemaal hebben ze een aparte ‘gebruiksaanwijzing’. Iedereen die overweegt om een baan in de dierenverzorging te zoeken, wordt met deze dierenverzorging opleiding uitstekend voorbereid! Erkende kwaliteit.

€ 1,00 korting
NHA korting

Opleiding of Cursus Dierenverzorging | Thuisstudie via NHA

https://www.nha.nl/beroepsopleidingen/dierenverzorging/dierenverzorging
Gevonden in: NHA kortingscode

In de cursus Dierenverzorging is er volop aandacht voor de verzorging van het gezonde dier: de verzorging van de huid, vacht en veren, het gebit en de nagels. Maar je ontdekt ook hoe je herkent of een dier ziek is en hoe je een ziek dier dan optimaal verzorgt.

1.75% korting
Farmaline korting

Dierenverzorging | FARMALINE - Apotheek Online

https://www.farmaline.nl/dierenverzorging/

Dierenverzorging. Bij FARMALINE vindt u allerlei (specifieke) dierenvoeding, voedingssupplementen, accessoires en dierenhygiëne en dit allemaal gebundeld in onze Dierenverzorging store. U kan ook bij FARMALINE terecht wanneer u last heeft van klein ongedierte zoals mieren en (kruipende) insecten.

Huisdier verzorgen? Alles voor vacht, gebit en welzijn | Intratuin

https://www.intratuin.nl/dier/dierenverzorging

Dierenverzorging. Gebits- en mondverzorging; Gezondheid en apotheek; Ontwormingsmiddelen; Vachtverzorging. Borstels en kammen; Dierenshampoo; Vacht- en nagelscharen; Vlooienbanden en vlooienmiddelen; Voertonnen; Hamsters. Hamsterkooien; Hamsterspeelgoed; Hamstervoer en -snacks; Hamster drinkflessen en voerbakjes; Potten. Bloempotten en ...

Dierverzorging | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Opleidingen/Dierverzorging

Deze opleidingen kun je ook bij ons volgen. Deze opleiding kun je volgen op. Medewerker dierverzorging, Niveau 2 BOL. Zelfstandig medewerker dierverzorging, Niveau 3 BOL. Bedrijfsleider dierverzorging, Niveau 4 BOL. Medewerker dierverzorging, Niveau 2 BOL. Zelfstandig medewerker dierverzorging, Niveau 3 BOL.

Hoe word je een dierenverzorger? | Burgers' Zoo in Arnhem

https://www.burgerszoo.nl/nieuws/2017/09/hoe-word-je-een-dierenverzorger

Hoe word je een dierenverzorger? donderdag, 28 september 2017. In Burgers’ Zoo werken 54 dierverzorgers. Voor de meesten is het een vaste baan en ze zijn ook al een aantal jaren in vaste dienst. Daarnaast zijn er echter ook nog vakantiewerkers, weekendhulpen en stagiairs. Ook zij hebben een vakrelevante opleiding afgesloten of zijn daar mee ...

Dierenverzorging - Cursussen & Trainingen | ROC.nl

https://www.roc.nl/cursus-training/dieren-en-milieu/dierenverzorging/

Inhoud. Deze cursus behandelt uitgebreid welke soorten huisdieren er zijn en wat voor leefomgeving zij nodig hebben. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren kennen en herkennen van dierengedrag. Zo leert u wat de behoeften van uw dier zijn.

Opleiding Professionele Dierenverzorging van NTI!

https://www.nti.nl/beroepsopleidingen/dierenzorg/professionele-dierenverzorging/

Wat leer je. Met de opleiding dierverzorging leer je hoe je verschillende taken als dierenverzorger professioneel uitvoert. Je weet wat gezond gedrag is van dieren en welke voeding zij nodig hebben. Naast de algemene verzorging, leer je ook wat je moet doen als dieren ziek of gewond zijn.

Opleiding Dierverzorging - Officieel MBO-diploma | NTI

https://www.nti.nl/mbo/volledige-mbo-opleidingen/mbo-medewerker-dierverzorging/

Toelatingseisen. Om toegelaten te worden tot de mbo-opleiding Dierverzorging niveau 2 dien je in het bezit te zijn van één van de volgende diploma’s of bewijzen: Diploma mbo niveau 1. Diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg, theoretische leerweg of basisberoepsgerichte leerweg. Diploma lbo, vbo, mavo, mavo-vbo, havo, vwo.

Informatie over het beroep Dierenverzorger | Mijnzzp.nl

https://www.mijnzzp.nl/Beroep/948-Dierenverzorger/Informatie

Dierenverzorger is een algemene benaming voor mensen die verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van dieren. Als dierenverzorger kan je te maken krijgen met gezelschapsdieren, vee of wilde dieren. Een dierenverzorger moet om te beginnen veel om dieren geven om dit beroep op een goede manier uit te kunnen oefenen.

Dierverzorging - vacatures - 30 mei 2023 | Indeed.com

https://nl.indeed.com/Dierverzorging-vacatures

Ga je starten met de opleiding dierenverzorging, ben je al bezig of net afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hou je van honden en vind je het niet erg om…

Het belang van een hygiënisch dierenverblijf - Dierencompleet.nl

https://dierencompleet.nl/het-belang-van-een-hygienisch-dierenverblijf/

Het hygiënisch houden van het dierenverblijf is van belang voor de gezondheid van je huisdier (en). We gaan je hier dan ook voorlichten over het op een juiste manier reinigen van het verblijf. Het reinigen kan namelijk uiteenlopen van een simpel vlekje weg poetsen tot een volledige ontsmetting van het hok. En goed om te weten, in een aantal ...

Dierwijzer – Vind dierenambulances, asiels, dierenartsen, dierenwinkels ...

https://dierwijzer.nl/

De maand februari is bij dierenartspraktijken traditiegetrouw de Maand van de Gebitsverzorging. Baasjes van honden en katten kunnen tijdens deze maand bij veel dierenartspraktijken terecht voor een gebitscontrole en handige poetstips.

Dierverzorger: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

https://www.nationaleberoepengids.nl/dierverzorger

Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je Dierverzorger wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als Dierverzorger, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.

Medewerker dierverzorging | MBO-opleidingen - ROC.nl

https://www.roc.nl/default.php?fr=details&id=3588

Tijdens de opleiding Medewerker dierverzorging ga je leren over de verzorging en het gedrag van verschillende dieren. Hoe je een dierenverblijf schoonmaakt en je het juiste eten en drinken verzorgt. Verder leer je over verschillende ziekte, ongemak en ongedierte.

Dierverzorging | Yuverta mbo

https://www.yuverta.nl/mbo/richtingen/dier/dierverzorging/

Leer alles over de verzorging, huisvesting, voeding en gezondheid van dieren tijdens de mbo-opleiding Dierverzorging. Ontdek jouw toekomstmogelijkheden.

Dierenverzorger | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Wat-wil-je-worden/Dierenverzorger

De dierenverzorger reinigt en desinfecteert de dierenverblijven en zorgt dat alles op rolletjes loopt. De dierenverzorger bereidt het voedsel voor en voedert de dieren volgens voedingsschema's. Leerlingen die van de opleiding niveau 3 of 4 komen stellen de voerschema’s ook op.

Iedereen kan helpen dierenleed te voorkomen - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/

Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.

Zorgen voor huisdieren - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/diervriendelijk-leven/zorgen-voor-dieren/zorgen-voor-huisdieren

Laat je dus niet verleiden als je een schattig nestje kittens of pups ziet, voordat je je goed verdiept hebt in wat het inhoudt om een dier te verzorgen. Realiseer je dat een huisdier tijd kost. Een hond moet je uitlaten, met een kat moet je regelmatig spelen. En bedenk dat sommige dieren liever niet in hun eentje bij je wonen.

Dierenverzorging: Vind snel een dierenoppas- Care.com

https://www.care.com/nl-nl/profielen/dierenverzorger

1 Eenmaal ingehuurd. Liefdevolle en betrouwbare dierenverzorger tijdens vakantie of weekendje weg. Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ben opgegroeid met dieren om mij heen: wij hadden altijd wel een hond, poes, duiven, marmotten, vissen, etc. Kortom, een complete dierentuin. Als ik dieren zie, word ik gelukkig.

Dierverzorging | De Groene Wereld - Ontwikkelcentrum

https://ontwikkelcentrum.nl/leermiddelen/mbo/dierverzorging

De combinatie van aansprekende voorbeelden én gevarieerde werkvormen brengt het toekomstige beroep tot leven. Ons aanbod. Bekijk ons actuele aanbod voor de mbo-opleidingen Dierverzorging in de catalogus voor schooljaar 2023-2024 of lees er meer over op onze website: NIEUW: methode Animalis. Startpagina Dierverzorging. Digitale of papieren modules.

Dierverzorging; een Lentiz mbo-opleiding op niveau 2, 3 en 4

https://www.lentiz.nl/mbo/dierverzorging/

Denk bijvoorbeeld aan honden, reptielen, geiten, paarden, konijnen en cavia’s. Thema’s in de opleiding zijn: verzorging en voeding; gedrag; dierenwelzijn en gezondheid; voortplanting; organiseren van evenementen (niveau 3 en 4); economie. In de lessen werk je regelmatig samen met klasgenoten aan opdrachten en projecten.