Dierenverzorging online kopen

€ 1,00 korting
NHA korting

Dierenverzorging Opleidingen - Thuisstudie Dierenverzorging | NHA

https://www.nha.nl/beroepsopleidingen/dierenverzorging
Gevonden in: NHA kortingscode

Dieren verdienen de beste verzorging en begeleiding. Van de opleiding dierenartsassistent tot de cursus paardenverzorging: de opleidingen van NHA zijn goed voor mens en dier. Leer alles over jouw hond, studeer voor dierenartsassistent of verzorg paarden.

Bezoek NHA met korting

Dierverzorging; een Lentiz mbo-opleiding op niveau 2, 3 en 4

https://www.lentiz.nl/mbo/dierverzorging/

Denk bijvoorbeeld aan honden, reptielen, geiten, paarden, konijnen en cavia’s. Thema’s in de opleiding zijn: verzorging en voeding; gedrag; dierenwelzijn en gezondheid; voortplanting; organiseren van evenementen (niveau 3 en 4); economie. In de lessen werk je regelmatig samen met klasgenoten aan opdrachten en projecten.

Iedereen kan helpen dierenleed te voorkomen - Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/

Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. De Dierenbescherming zet zich in om deze dieren te helpen. Jouw steun is hard nodig.

Dierenverzorging - vacatures - 12 oktober 2023 | Indeed.com

https://nl.indeed.com/Dierenverzorging-vacatures

Dierenverzorging vacatures. Dierenverzorger, Verzorgende, Stagiair en meer op Indeed.com

Dierenverzorging Opleiding via afstandsonderwijs | NHA

https://www.nha.be/beroepsopleidingen/dieren/dierenverzorging

Leer lichaamstaal begrijpen met de Dierenverzorging opleiding. Tijdens de Dierenverzorging opleiding ga je per diersoort dieper in op de leefomgeving. Huisvesting staat daarbij centraal. Wat voor omgeving heeft het dier nodig, welke mand of kooi is optimaal en hoe houd je die proper?

Huisdier verzorgen? Alles voor vacht, gebit en welzijn | Intratuin

https://www.intratuin.nl/dier/dierenverzorging

Dierenverzorging. Gebits- en mondverzorging; Gezondheid en apotheek; Ontwormingsmiddelen; Vachtverzorging. Borstels en kammen; Dierenshampoo; Vacht- en nagelscharen; Vlooienbanden en vlooienmiddelen; Voertonnen; Hamsters. Hamsterkooien; Hamsterspeelgoed; Hamstervoer en -snacks; Hamster drinkflessen en voerbakjes; Potten. Bloempotten en ...

Informatie over het beroep Dierenverzorger | Mijnzzp.nl

https://www.mijnzzp.nl/Beroep/948-Dierenverzorger/Informatie

De opleiding tot dierverzorger duurt over het algemeen twee tot drie jaar. Tijdens de opleiding leer je alles wat te maken heeft met dierenverzorging, zoals het voeren van dieren en het oppikken van signalen zoals mogelijke ziektes. Daarnaast leer je ook de werk- of leefomgeving van dieren te verzorgen.

Dierverzorging | De Groene Wereld

https://degroenewereld.nl/leermiddelen/mbo/dierverzorging

NIEUW: Animalis - Complete multimediale methode voor mbo opleidingen in de sector dierverzorging Een toekomstige baan als dierverzorger of dierenartsassistent-paraveterinair vraagt om een stevig fundament. De methode Animalis biedt een grondige, praktische voorbereiding op het examen én het werken in de beroepspraktijk. De combinatie van aansprekende voorbeelden én gevarieerde werkvormen ...

Hoe word je een dierenverzorger? | Burgers' Zoo in Arnhem

https://www.burgerszoo.nl/nieuws/2017/09/hoe-word-je-een-dierenverzorger

Hoe word je een dierenverzorger? donderdag, 28 september 2017. In Burgers’ Zoo werken 54 dierverzorgers. Voor de meesten is het een vaste baan en ze zijn ook al een aantal jaren in vaste dienst. Daarnaast zijn er echter ook nog vakantiewerkers, weekendhulpen en stagiairs. Ook zij hebben een vakrelevante opleiding afgesloten of zijn daar mee ...

Over de Dierenbescherming

https://www.dierenbescherming.nl/over-ons

De Dierenbescherming heeft als droom dat we ooit leven in een wereld waarin de belangen van dieren vanzelfsprekend zijn in het denken en handelen van mensen. We willen mensen helpen om zelf beter dieren te beschermen door diervriendelijke keuzes te maken in hun dagelijks leven.

Dierenverzorger: salaris, taken en omschrijving | Jobbird

https://career.jobbird.com/nl/beroepengids/beroepen-met-dieren/dierenverzorger

Bij een dierenverzorger met meer ervaring is dat ongeveer € 2.800 bruto per maand. Het uiteindelijke dierenverzorger salaris hangt natuurlijk af van een aantal factoren, zoals de werkgever, de sector en de precieze functie-inhoud. Bij een dierenasiel zal een dierenverzorger bijvoorbeeld minder verdienen dan bij een goedlopende dierentuin.

Dierenverzorging: Vind snel een dierenoppas- Care.com

https://www.care.com/nl-nl/profielen/dierenverzorger

Als het gaat om dierenverzorging, ben ik jouw go-to persoon! Met een passie voor honden en katten, heb ik ruime ervaring als oppas voor deze harige vriendjes. Ik zorg niet alleen voor hun basisbehoeften, maar geef ze ook liefde, aandacht en speeltijd.

Dier en dierenwelzijn | Vonk

https://www.vonknh.nl/mbo/dier-en-dierenwelzijn

Dier en Dierenwelzijn. Niveau 2, 3, 4. BOL. Alkmaar. De paardensector is groot en veelzijdig. Er zijn bijna 500.000 pony's en paarden in Nederland. Die moeten allemaal verzorgd worden. Ze zijn heel belangrijk voor veel mensen. Toppers in de Nederlandse dressuursport, kinderen op de manege en gehandicapten in een huifbed.

Dierverzorging | Yuverta mbo

https://www.yuverta.nl/mbo/richtingen/dier/dierverzorging/

Leer alles over de verzorging, huisvesting, voeding en gezondheid van dieren tijdens de mbo-opleiding Dierverzorging. Ontdek jouw toekomstmogelijkheden.

Dierenverzorger | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Wat-wil-je-worden/Dierenverzorger

Opleiding Dierenverzorging. Na de opleiding Dierenverzorging ga je aan de slag als dierenverzorger. De dierenverzorger voert de dieren, let op de hygiëne, maakt de verblijven schoon, laat de dieren uit en let goed op de gezondheid en gesteldheid van de dieren. Een andere taak van de dierenverzorger is het begeleiden bij de voortplanting van ...

Dierenverzorger - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Dierenverzorger

Dierenverzorgers in dierentuinen en kinderboerderijen hebben dezelfde taken wat betreft dierenverzorging. Zij zorgen er voor dat de dagelijkse verzorging plaatsvindt en zorgen ook voor vermaak voor de dieren en dat bezoekers informatie krijgen over de dieren.

MBO-opleidingen dierenzorg: ook klassikaal! - LOI

https://www.loi.nl/mbo-college/dierenzorg/

071 - 545 1234. Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00. Een MBO-opleiding in de dierenzorg volg je bij MBO-college van LOI. Met beroepspraktijkvorming en na afloop een erkend diploma. Bekijk het aanbod.

Cursus Dierenverzorging, cursus op MBO-niveau - LOI

https://www.loi.nl/n-5411-dierenverzorging

Praktijkgerichte cursus op MBO-niveau. Tijdens de MBO-cursus Dierenverzorging van de LOI leer je alles over het voeren en verzorgen van dieren en over dieren EHBO. Volg deze deeltijdcursus flexibel thuis, altijd met persoonlijke begeleiding en inclusief lesmateriaal. Lesgeld thuisstudie. 3 x € 75,00.

Dierverzorger: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

https://www.nationaleberoepengids.nl/dierverzorger

Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je Dierverzorger wilt worden. Informatie over omscholing, wat je gaat doen als Dierverzorger, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.

Dieren opleidingen - Aeres MBO

https://www.aeresmbo.nl/opleidingen/dieren

De opleiding Dierenverzorging volg je bij Aeres MBO. Wil jij Dierenverzorger worden? Dan is de opleiding Dierenverzorging bij Aeres MBO zeker wat voor jou! Bekijk alle Dierenopleidingen en locaties op onze website en meld je aan!

Dierverzorging | Terra mbo

https://www.mboterra.nl/Opleidingen/Dierverzorging

Kies voor de mbo opleiding Dierverzorging en maak werk van liefde voor dieren! Tijdens de opleiding Dierverzorging leer je van alles over dieren. Denk aan de verzorging, het gedrag van dieren, de voeding en de hygiëne.

Opleidingen dierenzorg, haal een erkend diploma - LOI

https://www.loi.nl/dierenzorg

Bij de LOI haal je een erkend diploma dat een uitstekende aanvulling is op je cv. De LOI biedt een breed aanbod opleidingen op het gebied van Dierenzorg. Van korte cursus tot volledige MBO-opleiding of een kort MBO-programma. Of je nu een basis wilt leggen voor je carrière, verdieping zoekt of uit interesse meer wilt weten over bijvoorbeeld ...