Fital.nl kortingscode februari 2024

2.50% korting

Dé vakantiespecialist voor uw actieve vakantie | Fitál Vakanties

https://www.fital.nl/

De mooiste vakanties boekt u eenvoudig bij Fitál Vakanties. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod van de mooiste fietsvakanties, wandelvakanties, wintervakanties en fietscruises in Europa. Onze reizen zijn er voor iedereen die lekker onbezorgd en goed verzorgd een actieve vakantie wil beleven.

Bezoek Fital.nl met korting
2.50% korting

FietsGroepsvakantie met eigen fietstrailer | Fitál Vakanties

https://www.fital.nl/fietsvakantie/fietsbus

De mooiste fietsbusvakantie boekt u bij Fitál Vakanties. Hier vindt u het meest complete aanbod van Fietsvakanties in Europa. Onze fietsreizen per luxe touringcar met eigen fietstrailer zijn er voor iedereen die onbezorgd en goed verzorgd op vakantie wil.

Bezoek Fital.nl met korting
2.50% korting

Wintervakanties met begeleiding |Fitál Vakanties - fital.nl

https://www.fital.nl/wintervakantie

De wintervakanties van Fitál Vakanties staan in het teken van bewegen en gezondheid . Bewegen is namelijk goed voor ons, zeker tijdens de wintermaanden wanneer we in de buitenlucht extra energie op kunnen doen. Uw vakantie biedt u een goede balans tussen bewegen, beleven en vooral genieten!

Bezoek Fital.nl met korting
2.50% korting

FietsCruisevakantie|Fitál Vakanties - fital.nl

https://www.fital.nl/fietsvakantie/fietscruise

FietsCruisevakantie maakt u met Fitál Vakanties. Tijdens een FietsCruise vakantie geniet u van comfort en fietsplezier. Heerlijk elke dag onbezorgd en ontspannen fietsen langs de mooiste rivieren van Europa, terwijl uw drie- of viersterrenhotel met u meevaart.

Bezoek Fital.nl met korting
2.50% korting

Contact opnemen met Fitál Vakanties - fital.nl

https://www.fital.nl/contact

Fitál Vakanties van Hennaertweg 4 2952 CA ALBLASSERDAM Tel ....: +31 (0)78-69 20 115 Fax....: +31 (0)78-69 20 119 E-mail.: [email protected] Openingstijden (werkdagen): Maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend Op zaterdag, zondag en erkende feestdagen is ons kantoor gesloten. Telefoon : +31 (0)78- 69 20 115

Bezoek Fital.nl met korting

Fital Wandelvakanties | Wandel-Vakanties.nl

https://www.wandel-vakanties.nl/reisorganisaties/fital-wandelvakanties/

Een actieve wandel- of fietsvakantie naar de fraaiste bestemmingen voor elke tijd voor het jaar. Fital Wandelvakanties biedt mooie wandelvakanties voor fitte 40-plussers. Tijdens deze groepsreizen wordt er 3 tot 5 uur per dag gewandeld, op recreatief niveau. Je kunt ook af en toe op eigen gelegenheid gaan wandelen.

Fital.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

https://www.consumenten-reviews.nl/b/fital-nl-reviews-beoordelingen-en-ervaringen/

Wat voor type bedrijf is Fital.nl? Fital.nl is door ons gecategoriseerd in de categorie Reizen. Bekijk de website om te bekijken welke producten en/of diensten aangeboden worden. Hoe laat ik een beoordeling achter bij Fital.nl? Het is eenvoudig om over Fital.nl een beoordeling te delen op deze website.

Fitál Fietsvakanties - SnelleVliet

https://snellevliet.nl/fietsprogramma/fietsvakanties-voor-individuelen/fit%C3%A1l-fietsvakanties

De Fitál fietsvakanties zijn er voor iedereen die lekker onbezorgd en goed verzorgd met een fietsbus, een cruiseschip of met de eigen auto op fietsvakantie wil. U fietst in eigen tempo over de mooiste fietsroutes van Europa. Met een gemiddelde dagafstand van ongeveer 50 km is er voldoende tijd voor museumbezoek of een gezellig terras.

Fital.nl - 73 Vakanties Vergelijken [2024/2025]

https://zoekallevakanties.nl/fital.nl/

73 Vakanties Vergelijk 73 Vakanties van Fital.nl Zodat JIJ niet teveel betaalt. Onafhankelijk & Onpartijdig Zodat JIJ eerlijk kan vergelijken! 73 vakanties Huidig filter Aanbieders Fital.nl Vakantie zoeken Waar wil je op vakantie? Zoeken Prijs & Beschikbaarheid Maand: Periode: Prijsindicatie Landen Vakantietypes Aanbieders Advertentie

Fitaal Fysiotherapie | Drachten, Heerenveen & Leeuwarden

https://fitaal.nl/

Fysiotherapie & Revalidatie. Je vertrouwde fysiotherapeut in de regio vind je bij Fitaal. Met onze praktijken in Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, kunnen wij je passende zorg bieden op het gebied van bewegen. Heb je een klacht, aandoening of een blessure? Maak direct een afspraak, met of zonder verwijzing. Afspraak maken of bel 088 - 240 1000.

Fital Fietsreizen - Fietsvakantie Informatie Pagina

https://www.fietsvakantiepagina.nl/fital-fietsreizen/

Fital is een van de weinige reisorganisaties die groept-fietsreizen per bus aanbiedt. Het fijne daaraan is dat u uw eigen vertrouwde fiets kunt meenemen en toch wat verder Europa in kunt duiken. Zowel gewone trekking-fietsen als e-bikes kunnen mee. U kunt met hun TopClass touringcar met fietstrailer naar diverse mooie bestemmingen in Europa.

Fietsbussen & Fietsvervoer: De Mogelijkheden - Fietsvakanties.net

https://www.fietsvakanties.net/fietsbussen-fietsvervoer/

Bekijk de Fietsbus Pendeldiensten van Fital op fital.nl/fietspendelbussen. Ook op de website van de Fietsvakantiewinkel vindt u een overzicht van fietsbussen die naar Europese bestemmingen vertrekken. Op Fietsvakantiewinkel.nl vindt u ook fietsbussen die naar Duitsland en Oostenrijk. Bezoek de Fietsbussen-pagina.

Fital Fietscruises: Fiets-Vaarvakanties - Fietsvakanties.net

https://www.fietsvakanties.net/fital-fietscruises/

Fital Fietscruises biedt keuze uit fiets-vaarvakanties naar diverse bestemmingen. Bekijk het overzicht van fietscruises. De fietscruises gaan over zowel de Rijn als de Donau, en ze hebben ook een prachtige cruise langs de Dalmatische Kust in Kroatië.

Vitaal Fital - Woord en Daad

https://www.woordendaad.nl/projecten/vitaal-fital/

Over dit project. De regio Fital, op ruim 100 kilometer ten noorden van de hoofdstad Addis Abeba is bijna structureel een noodhulpgebied. De bevolking is afhankelijk van de landbouw, wat vaak net genoeg oplevert om te overleven. Ruimte om ook zorg te dragen voor ouderen en wezen is er niet.

Fital Fietsvakanties - Fietsrouteplanner.eu

https://fietsrouteplanner.eu/fital-fietsvakanties/

Bezoek Fital.nl. Fital Fietsvakanties: Fietsen in groepsverband in Nederland en Europa. Fital biedt een gevarieerd aanbod van vijf verschillende categorieën fietsvakanties. Onder deze mogelijkheden vallen groepsreizen per bus, waarbij het tevens mogelijk is om uw fiets mee te nemen.

Fital Vakanties – Dalreizen ツ

https://www.dalreizen.nl/reisorganisatie/fital-vakanties/

Fital Vakanties 8.7 Fital Vakanties krijgt een gemiddeld cijfer van 8.7. Dit cijfer is gebaseerd op 11 ervaringen die bezoekers op Dalreizen hebben geschreven. Fital Toscane Fietsvakantie. Dag 5: Montecatini Terme - Montecatini Terme Watch on Naar de website » Beoordeling: 8.7 11 ervaringen Deel jouw ervaring en maak kans op een scratchmap!

Fital Wintervakanties - Langlaufen en/of Wandelen op Wintersport

https://www.wintersport-reizen.nl/fital-wintervakanties/

Bekijk dan het actuele wintervakantie-aanbod van Fital. Fital combineert langlaufen met (winter)wandelen, en sommige reizen zijn ook geschikt voor skiërs. Bij de reizen is wandel- en langlauf-begeleiding aanwezig. De precieze verzorging vind je gedetailleerd op de website. Reis je graag met de trein naar een wintersportgebied?

Fitál Vakanties - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/FitalVakanties/

Fitál Vakanties. 1.619 vind-ik-leuks · 3 personen praten hierover. Fitál Vakanties, fietsvakantie specialist.

Fital.nl - Vakantiesitesvergelijken.com

https://www.vakantiesitesvergelijken.com/reviews/fital-nl/

Fital.nl is een organisatie die al meer dan 15 jaar specialist is in fietsvakanties. Fitál.nl (spreek uit Vitaal) heeft een fietsbus met eigen Fital begeleiding. Hierdoor kan jouw eigen fiets mee in de fietstrailer. Fitál Vakanties is een reisorganisatie die vooral (goed) verzorgde fiets vakanties organiseert en heeft een kantoor ...

Fital Fietsvakanties: Fietsbusreizen, Fietscruises en -vliegreizen

https://www.fietsvakanties.net/fital-fietsvakanties/

Fitál Vakantie Specialist van Hennaertweg 4 2952 CA Alblasserdam openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:30 website: www.fital.nl e-mail adres: [email protected] telefoonnummer: 078 – 6920 115 Fital Fietsvakanties Bij de Fital Fietsvakanties gaat het voornamelijk om busreizen. Milieuvriendelijk, en toch zijn veel bestemmingen goe bereikbaar.

Fital ervaringen, reviews en klachten - update 2023 - Reviewdesk.nl

https://reviewdesk.nl/companies/fital

Reizen en vakanties Actief in subcategorie Actieve vakanties en (winter)sport Jouw bedrijf aanmelden? Claim dit profiel en reageer op reviews van jouw klanten! Ontdek of fital betrouwbaar is. Lees alle ervaringen, klachten en beoordelingen van andere klanten of laat jouw eigen review achter!