Hostnet kortingscode oktober 2023

12.25% korting
Hostnet korting

Hostnet App Suite Sign in

https://appsuite.hostnet.nl/appsuite/

© 2016 Hostnet © 2015 Open-Xchange. Version: 7.8.3 Rev46 (2019-05-03) ...

12.25% korting
Hostnet korting

Inloggen op je account | Mijn Hostnet

https://mijn.hostnet.nl/login/

Naar Hostnet.nl. Inloggen op je account. Afhankelijk van je instellingen vul je hier je loginnaam of e-mailadres in. Je kunt ook inloggen met je klantnummer (zie je factuur). Loginnaam of e-mailadres. Wachtwoord.

12.25% korting
Hostnet korting

Webhosting | Een razendsnelle site vanaf € 1,- p/m | Hostnet

https://www.hostnet.nl/webhosting

Hostnet biedt verschillende webhostingpakketten aan, met snelle en veilige webhosting, gratis SSL, direct opgeleverd, 7 dagen per week support en meer. Ontdek de features, prijzen en voordelen van Hostnet webhosting en bouw je site zonder technische kennis met Website Builder.

12.25% korting
Hostnet korting

Inloggen op Mijn Hostnet, het klantenportaal van Hostnet

https://www.hostnet.nl/klantenservice/zelf-regelen

Hostnet is een webhosting- en cloud-dienstverlener die je helpt bij het regelen van je zaken via Mijn Hostnet, het klantenportaal. Je kunt er diensten beheren, facturen bekijken en opzeggen, hostingpakketten koppelen, e-mailadressen wijzigen en nog veel meer.

12.25% korting
Hostnet korting

E-mail Hosting | Zakelijke mail met eigen domein | Hostnet

https://www.hostnet.nl/email

Met E-mail Hosting van Hostnet heb je altijd je werk bij de hand. Check gemakkelijk je mail. Of werk direct je agenda bij. Ook voeg je eenvoudig een nieuwe mailbox toe of stuur je e-mail door naar een ander mailadres.

12.25% korting
Hostnet korting

Domeinnaam registreren | In 1 minuut aangevraagd | Hostnet

https://www.hostnet.nl/domeinnaam-registreren

Hostnet biedt je de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren met de service van Hostnet, een betrouwbare en uitstekende dienstverlener. Je kunt kiezen uit veel domeinextensies, gratis subdomeinen, e-mail doorsturen en meer. Ontdek hoe je een domeinnaam kunt verzinnen, beheren en verhuizen met de handige extra's van Hostnet.

12.25% korting
Hostnet korting

Domeinnaam kopen | Snel en simpel aan de slag | Hostnet

https://www.hostnet.nl/domeinnaam-kopen

Voorbeeld: bij Hostnet kun je een .nl domein kopen voor € 16 per jaar. Het eerste jaar geldt een actieprijs van € 0,49. De looptijd van je domein is 1 jaar. Wil je extra korting ontvangen? Verleng de looptijd dan met 2 of 5 jaar. Alle domeinnaam kosten vind je op onze website.

12.25% korting
Hostnet korting

WordPress Hosting | Een website vanaf € 1,- p/m | Hostnet

https://www.hostnet.nl/wordpress-hosting

WordPress Hosting bij Hostnet. Ervaar de stabiliteit, veiligheid en snelheid van goedkope WordPress Hosting. Direct opgeleverd, zodat je gelijk kunt starten met programmeren.

12.25% korting
Hostnet korting

Algemene contactgegevens | Hostnet

https://www.hostnet.nl/contact

Contactgegevens. Ondergenoemd adres betreft geen bezoekadres. Hostnet bv. De Ruijterkade 6. 1013 AA Amsterdam. Tel: 020-7500800. E-mail: sales@hostnet.nl.

12.25% korting
Hostnet korting

Handleidingen | Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl

Hostnet is een webhosting- en cloud-dienstverlener die je helpt met het instellen, beheren en optimaliseren van je account, domein, e-mail, website, webshop, website builder, website maker, webshop, website, WordPress, Microsoft 365 en marketing. Ontdek de handleidingen voor elke dienst en onderwerp op deze pagina en vind antwoorden op je vragen.

12.25% korting
Hostnet korting

VPS Hosting | Krachtig. Stabiel. Solide. | Hostnet

https://www.hostnet.nl/vps

Hostnet is een onmisbaar verlengstuk van onze dienstverlening. De online toepassingen die wij voor onze klanten ontwikkelen, verdienen niet minder dan de betrouwbare VPS-diensten van Hostnet. En dat is naast perfecte hostingdiensten ook hun expertise en bereidheid om met ons mee te denken.

12.25% korting
Hostnet korting

Microsoft 365 | Online werken met Office 365-apps | Hostnet

https://www.hostnet.nl/microsoft-365

Ga aan de slag in je digitale office. Microsoft 365 geeft je altijd toegang tot Word, Excel, PowerPoint en Outlook. 365 dagen per jaar: thuis, op kantoor of onderweg. Werk online met de Office 365-apps vanuit je browser. Beheer gemakkelijk je agenda, e-mail en contacten.

12.25% korting
Hostnet korting

Website Builder | Maak een professionele site | Hostnet

https://www.hostnet.nl/website-builder

Met Hostnet Website Builder kun je eenvoudig en zonder technische kennis een professionele site, webshop of webmail maken. Kies uit geprimeerde templates, voeg producten toe, profiteer van gratis foto's en social media-integreerings en lanceer je site in 3 stappen.

12.25% korting
Hostnet korting

Mijn account – Handleidingen | Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/categories/360002708138-mijn-account

Mijn account. Het wijzigen van gegevens, de ondersteuning van Hostnet en het bestellen, betalen en opzeggen van diensten.

12.25% korting
Hostnet korting

Domeinnaam verhuizen | Verhuis gratis je domein | Hostnet

https://www.hostnet.nl/domeinnaam-verhuizen

Domeinnaamverhuizing bij Hostnet. Tijdens de verhuizing wijzig je van provider; de partij die je domeinregistratie uitvoert. Jij blijft de houder van de domeinnaam. Verhuizen naar Hostnet is gratis. Je betaalt alleen voor het nieuwe jaar van je domeinregistratie. Verandert de juridische houder?

12.25% korting
Hostnet korting

Aan de slag met webhosting van Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/360014579497-Aan-de-slag-met-webhosting-van-Hostnet

Aan de slag met webhosting van Hostnet. Met webhosting van Hostnet kun je een website onder jouw domeinnaam plaatsen en e-mailen met je domeinnaam. In dit artikel lees je onze tips voor het publiceren van je website en het instellen van je e-mail.

12.25% korting
Hostnet korting

E-mailinstellingen – Handleidingen | Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/360015067817-E-mailinstellingen

Wanneer je een e-mail- of webhostingpakket bij Hostnet afneemt, kun je je e-mail via de Webmail lezen. Daarnaast kun je je e-mail instellen in een e-mailprogramma zoals Mac Mail of Outlook. Hieronder vind je de e-mailinstellingen om e-mail te kunnen ontvangen en versturen via een e-mailprogramma.

12.25% korting
Hostnet korting

Hoe weet ik of er een storing is? – Handleidingen | Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/7187083370513-Hoe-weet-ik-of-er-een-storing-is-

Wanneer je dienst niet werkt zoals verwacht, kun je controleren of er een storing is. Dit doe je via onze statuspagina hostnet.status.io. Tip: Ook in je Mijn Hostnet-dashboard informeren wij je over storingen. Als er een storing is, zie je bovenaan de pagina een storings-icoon.

12.25% korting
Hostnet korting

IP-adressen toegang geven tot je VPS – Handleidingen | Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/7280161349649-IP-adressen-toegang-geven-tot-je-VPS

Je geeft een IP-adres toegang via Mijn Hostnet: Log in op Mijn Hostnet. Ga naar ‘Diensten’. Klik bij je VPS op het menu met de 3 puntjes. Kies voor ‘IP-adressen beheren’. Klik op ‘+ Toevoegen’. Noteer het IP-adres en geef het IP-adres een beschrijving.

12.25% korting
Hostnet korting

E-mailadres instellen in Mail voor Windows 10 of 11 - Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/12152100354193-E-mailadres-instellen-in-Mail-voor-Windows-10-of-11

Als je Windows 10 of 11 gebruikt, kun je jouw e-mail van Hostnet instellen in het meegeleverde e-mailprogramma. In deze handleiding vind je de benodigde stappen. E-mailaccount toevoegen. Open het standaard e-mailprogramma binnen Windows 10 of 11 .

12.25% korting
Hostnet korting

De door mij verstuurde e-mail wordt niet afgeleverd en ik ... - Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/360015169157-De-door-mij-verstuurde-e-mail-wordt-niet-afgeleverd-en-ik-krijg-een-bouncebericht-Wat-kan-ik-doen-

De e-mail die je verstuurt, bevat als weergavenaam (display name) 'Hostnet'. Dit is niet toegestaan op ons platform, omdat je hiermee de schijn wekt dat je namens Hostnet mailt. Oplossing Controleer de instellingen in je e-mailprogramma en zorg ervoor dat je weergavenaam geen 'Hostnet' bevat.

12.25% korting
Hostnet korting

PHP-versie aanpassen via Plesk – Handleidingen | Hostnet

https://helpdesk.hostnet.nl/hc/nl-nl/articles/18568334468497-PHP-versie-aanpassen-via-Plesk

PHP-versie aanpassen. Log in op het Plesk Control Panel. Kies in het linkermenu voor 'Domeinen'. Klik op de site waarvoor je de PHP-versie wilt aanpassen. Kies onder 'Dev Tools' voor 'PHP'. Selecteer de PHP-versie van jouw keuze. Scrol naar beneden en klik op 'Ok'. De nieuwe PHP-versie wordt nu ingesteld.

12.25% korting
Hostnet korting

Vraag stellen | Klantenservice | Hostnet

https://www.hostnet.nl/klantenservice/vraag-stellen

Waarover wil je een vraag stellen? We streven ernaar je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Beschrijving. Bedrijfsnaam. Contactpersoon. Telefoonnummer.