Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Inlegzolen

Heb jij regelmatig last van pijnlijke voeten in jouw schoenen en wil jij dat graag voorkomen? Kijk dan eens voor inlegzolen waardoor jij een stuk comfortabelen in jouw schoenen kunt lopen. Inlegzolen kun je op maat laten maken, maar ook kun je kiezen voor vaste inlegzolen die er zijn. Inlegzolen kunnen het comfort in je schoenen verhogen en ook zijn er inlegzolen tegen diverse geuren.  

De inlegzolen voor jouw schoenen kun je precies op maat bestellen. Ook kun je ze op maat laten maken en zo in iedere schoen passen. Ideaal voor als je niet in ieder paar schoenen een inlegzool wilt plaatsen. Inlegzolen zijn onzichtbaar voor de buitenwereld, jij bent de enige die weet dat je ze draagt. Kies voor inlegzolen die bij jou passen.

Goede inlegzolen kun je online bestellen bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel waar jij online kunt bestellen en profiteer van ledenkorting bovenop de acties en aanbiedingen die je via 24/7 Discount kunt vinden van de aangesloten webshops.

Inlegzolen