Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kinderstoelen

Hoe handig is het als jouw kind net als jou gewoon op dezelfde hoogte zijn boterham of prakje kan opeten. Heel handig toch? Daarom zijn er de kinderstoelen ontworpen. Handige hoge zitjes waar jij jouw kind kunt vastzetten in een riempje en zo heerlijk kan gaan eten of drinken. Vroeger had je maar één soort kinderstoel, maar tegenwoord is de collectie zo groot, dat je niet eens weet waar je moet beginnen.  

Kinderstoelen vind je van merken als Prenatal, Stokke, maar ook van andere merken. Zo heb je echte stoelen, maar kun je ook ophangstoelen vinden die je kunt ophangen aan je tafel of aan de stoel, zo zit je kindje er echt gezellig bij tijdens het eten. Ook vind je de kinderstoelen tegenwoordig in heel veel verschillende kleuren en kun je er fijne accessoires bij vinden zoals een extra blad, zitjes en meer.  

De fijnste kinderstoelen vind je online via 24/7 Discount, want daar kun je shoppen bij heel veel aangesloten webshops. Zoek de kinderstoel die jij wilt en shop hem online bij de aangesloten webshops zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Bumbo Floorseat Grijs met tuigje
€ 49.95
Kidsdepot kinderstoel Pure old pink
€ 49.50
Dapper eet / speelblad voor de meegroeistoel - effen wit
€ 49.00
Kidsdepot kinderstoel Pure old grey
€ 49.50
Childwood Evolu extra set lange poten - Wit
€ 49.95
Kidsdepot kinderstoel Pure old blue
€ 49.50
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp
IKenIK
3.50% korting

Voor de eerste keer zwanger? Dan heb jij heel veel spullen nodig voor de babykamer, babyverzorging...

Bezoek IKenIK met korting