Lenzenvloeistof Silicone Hydrogel Lenzen

2.00% korting

Hydrogel vs. silicone hydrogel lenzen: voor- en nadelen

https://www.lentiamo.nl/blog/hydrogel-vs-silicone-hydrogel-lenzen.html

Tegenwoordig zijn de meeste contactlenzen gemaakt van hydrogel of silicone hydrogel. Beide materialen hebben hun voor- en nadelen. Laten we de eigenschappen en de verschillen tussen hydrogel contactlenzen en silicone-hydrogel lenzen bekijken.

Bezoek Lentiamo.nl met korting
3.25% korting

Silicone hydrogel lenzen goedkoop kopen | Lensplaza Nederland

https://www.lensplaza.com/nl_nl/silicone-hydrogel-lenzen/

Silicone hydrogel contactlenzen voor de beste prijs bij Lensplaza. In de webshop van Lensplaza vind je een groot aantal silicone hydrogel contactlenzen van grote merken, zoals Air Optix, Acuvue, Dailies en MyDay tegen lage prijzen.

Bezoek Lensplaza.com met korting
0.50% korting

Silicone Hydrogel Contactlenzen | Vision Direct

https://www.visiondirect.nl/lenzen/silicone-hydrogel-lenzen

Lenzen gemaakt van silicone hydrogel zijn zacht en comfortabel, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor langdurig gebruik. Ontdek hier wat de voordelen zijn.

Bezoek Vision Direct met korting
2.00% korting

Silicone hydrogel lenzen online bestellen | LensOnline®

https://www.lensonline.nl/silicone-hydrogel-lenzen/

Met name dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid zijn silicone hydrogel contactlenzen zeer geschikt voor lensdragers die vaak last hebben van droge ogen. De lenzen bieden hoogwaardig draagcomfort, doordat de lenzen extra zuurstof doorlaten en omdat ze minder snel droog aanvoelen.

Bezoek Lensonline met korting
2.75% korting

Goedkope silicone hydrogel lenzen online bestellen - 123Optic

https://www.123optic.com/nl/silicone-hydrogel-lenzen/

Silicone hydrogel lenzen zijn een nieuw type zachte lenzen gemaakt van silicone hydrogel materiaal. De contactlenzen laten meer zuurstof door naar de ogen dan normale hydrogellenzen. Dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid zijn de lenzen zeer geschikt voor droge ogen.

Bezoek 123optic.com met korting

Lenzenvloeistof Silicone Hydrogel Lenzen - 24/7 Discount

https://www.247discount.nl/lenzenvloeistof-silicone-hydrogel-lenzen

Silicone hydrogel lenzen zijn een nieuw type zachte lenzen gemaakt van silicone hydrogel materiaal. De contactlenzen laten meer zuurstof door naar de ogen dan normale hydrogellenzen. Dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid zijn de lenzen zeer geschikt voor droge ogen.

Lenzenvloeistof | Vision Direct Belgi

https://www.visiondirect.be/nl/lenzenvloeistof

Deze lenzenvloeistof kun je gebruiken voor zachte contactlenzen die zijn gemaakt van hydrogel of silicone hydrogel. Multi-purpose lenzenvloeistof is een alles-in-één lenzenvloeistof die je gebruikt om je zachte weeklenzen of maandlenzen mee te reinigen en in te bewaren.

silicone hydrogel lenzen / 123lens.nl

https://www.123lens.nl/silicone-hydrogel-contactlenzen/

Silicone hydrogel lenzen zijn de laatste uitvinding op het gebied van lenzen. Deze contactlenzen zijn dun, flexibel en zacht op de ogen. Deze lenzen voorzien uw ogen ook van zuurstof door middel van water, maar bieden extra zuurstof door de silicone die in de lenzen zit.

Silicone hydrogel lenzen online bestellen | LensOnline®

https://www.lensonline.be/nl/silicone-hydrogel-lenzen/

Silicone hydrogel lenzen zijn ontworpen om je ogen fris en gehydrateerd te houden, terwijl ze ook het risico op oogirritaties en hypoxie (zuurstoftekort) verminderen.

Verschil Hydrogel & Silicone Hydrogel Lenzen - Lenzen Vergelijken

https://lenzen-vergelijken.nl/wat-is-het-verschil-tussen-hydrogel-en-silicone-hydrogel-lenzen/

Silicone hydrogel lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en zorgen daardoor voor een betere gezondheid van de ogen. Ze zijn duurzaam en hebben een langere draagtijd dan hydrogel lenzen. Deze lenzen zijn minder gevoelig voor droogte en irritatie dan hydrogel lenzen.

123 Sensation All-in-one / 123lens.nl

https://www.123lens.nl/lenzenvloeistof/123-lens-sensation/

123 Sensation alles-in-één is uitermate geschikt voor het onderhoud van silicone hydrogel contactlenzen met een extra hoge zuurstof doorlaatbaarheid. Door toevoeging van Hyaluron heeft de lenzenvloeistof 123 Sensation alles-in-één naast grondige proteïne verwijdering een

0.50% korting

Maandlenzen - Silicone-hydrogel - Alensa

https://www.alensa.nl/maandlenzen/silicone-hydrogel
Gevonden in: Alensa kortingscode

Silicone-hydrogel is het nieuwste materiaal gebruikt voor de productie van contactlenzen, en de opvolger van hydrogel. De hydrogel component van dit materiaal zorgt voor een hoog watergehalte. De siliconen zorgen dan weer voor een extreem hoge zuurstofdoorlating.

Bezoek Alensa met korting

Wat is de Beste Lenzenvloeistof - Lenzen Vergelijken

https://lenzen-vergelijken.nl/wat-is-de-beste-lenzenvloeistof/

Geschikt voor zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel lenzen. Bevochtigt en verzorgt de contactlenzen gedurende de dag. Helpt bij het voorkomen van eiwitafzettingen op de contactlenzen. Verwijdert vuil en andere deeltjes van de contactlenzen. Biedt langdurige bevochtiging en comfort voor de contactlenzen.

Silicone hydrogel contactlenzen - 123 Lens Blog

https://www.123lens.nl/blog/silicone-hydrogel-contactlenzen/

Wat zijn silicone hydrogel contactlenzen? Er zijn verschillende soorten lenzen, maar silicone hydrogel contactlenzen zijn uniek in hun vermogen om zuurstof door te laten naar het hoornvlies van uw ogen. Dat vermogen wordt bij lenzen uitgedrukt in een Dk/t-getal.

Silicone hydrogel contactlenzen met elkaar vergelijken

https://www.123lens.nl/blog/silicone-hydrogel-contactlenzen-vergelijken/

Silicone hydrogel lenzen zijn contactlenzen met een bijzonder hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit kan zorgen voor gezondere ogen en een verhoogd draagcomfort. Alle silicone hydrogel lenzen doen dit, maar ze doen het allemaal op net een andere manier.

Contactlenzen­vloeistoffen, welke past het beste bij u? - 123 Lens Blog

https://www.123lens.nl/blog/welke-soort-contactlensvloeistof-past-bij-jou/

Daarnaast is er een verschil tussen vloeistoffen speciaal gemaakt voor silicone hydrogel lenzen, vloeistoffen die juist niet geschikt zijn dit soort contactlenzen, en zogenaamde hybride-vloeistoffen, die voor alle soorten lenzen geschikt zijn. Dit zorgt ook voor prijsverschillen die soms kunnen oplopen tot tientallen euro’s per verpakking.

Voor- en Nadelen van het dragen van Silicone Hydrogel lenzen

https://www.weblens.be/voor-en-nadelen-van-het-dragen-van-silicone-hydrogel-lenzen/

Silicone hydrogel contactlenzen zijn gesofistikeerde zachte lenzen die meer zuurstof toelaten om door de lens naar de cornea te gaan dan gewone zachte hydrogel lenzen. Het is zelfs zo dat dit type van lenzen tot vijf keer meer zuurstof naar het netvlies doorlaat dan de klassieke hydrogel lenzen.

Wat zijn silicone hydrogel lenzen? Lees het hier - Contactlenzen

https://www.contactlenzen.net/blog/silicone-hydrogel-lenzen

Lees hier wat silicone hydrogel lenzen zijn en welke types je zoal kan bestellen en kan laten aanmeten door een contactlensspecialist.

lenzenvloeistof / 123lens.nl

https://www.123lens.nl/lenzenvloeistof/

Lenzenvloeistof voor het reinigen, bewaren en/of inzetten van contactlenzen. Er zijn lenzenvloeistoffen voor zachte en/of harde contactlenzen.