Licht-geluid.nl kortingscode juli 2024

1.50% korting

J&H professioneel licht en geluid

https://licht-geluid.nl/

J&H licht en geluid staat sinds 1993 bekend als dé specialist voor professionele licht- en geluidsapparatuur, met een breed assortiment geschikt voor horeca, clubs, DJ's, theaters, muzikanten en educatieve instellingen. Al ruim 30 jaar sterk in licht-, geluid-, beeld- en podiumoplossingen.

Bezoek Licht-geluid.nl met korting
1.50% korting

Shop – J&H licht en geluid

https://licht-geluid.nl/shop/

J&H licht en geluid staat sinds 1993 bekend als dé specialist voor professionele licht- en geluidsapparatuur, met een breed assortiment geschikt voor horeca, clubs, DJ's, theaters, muzikanten en educatieve instellingen. Al ruim 30 jaar sterk in licht-, geluid-, beeld- en podiumoplossingen.

Bezoek Licht-geluid.nl met korting
1.50% korting

Audio – J&H licht en geluid

https://licht-geluid.nl/categorie/producten/geluid/

Met J&H licht en geluid ben je verzekerd van een snelle en eenvoudige installatie en uitstekende audioresultaten. Van luidsprekers en versterkers tot microfoons en mixers, de keuze van de juiste audio-apparatuur is essentieel voor elke geluidstoepassing.

Bezoek Licht-geluid.nl met korting
1.50% korting

Infinity iB-16R set – J&H licht en geluid - licht-geluid.nl

https://licht-geluid.nl/product/infinity-ib-16r-set/

Mocht u nog twijfelen, dan zal de korting op deze set u vast over de streep trekken. Twee Infinity iB-16R movinghead-beams met 1 Premium Line-flightcase. Flightcase-afmetingen inclusief 2x iB-16R: Afmetingen: 600 x 1000 x 860 mm. Wielen: 4x 100 mm zwenkwiel, met rem. Gewicht: 105 kg.

Bezoek Licht-geluid.nl met korting
1.50% korting

Forum - >> J&H Licht en Geluid Forum - forum.licht-geluid.nl

https://www.forum.licht-geluid.nl/forum

Discussier hier met je collega's over de organisatorische kanten van de (ver)huur van licht en geluid. Je kunt dan denken aan ARBO zaken, contracten, voorwaarden, maar ook de organisatie van evenementen, feesten, beurzen etc.

Bezoek Licht-geluid.nl met korting
1.50% korting

Accu-Case XL Accessoires flightcase met plukschuim - J&H licht en geluid

https://licht-geluid.nl/product/accu-case-xl-accessoires-flightcase-met-plukschuim/

Accu-Case XL Accessoires flightcase met plukschuim. Met deze extra grote accessoires flightcase van Accu-Case kun je microfoons, tools, verloopjes, rollen tape en/of accessoires gemakkelijk meenemen. Deze flightcase is geheel gevuld met plukschuim. In het plukschuim kun je uitsparingen maken voor de microfoons, tools, verloopjes, rollen tape en ...

Bezoek Licht-geluid.nl met korting

Home Soundlink - Licht, Geluid, Video & Rigging

https://soundlink.nl/

SoundLink is de specialist voor licht, geluid, video en rigging voor jouw kleine of grote evenement. SoundLink: voor huur, verkoop en volledige producties.

Licht Geluid Huren Met Gratis Installatie | MonsterSound

https://monstersound.nl/

Monster Sound Licht en Geluid Verhuur is een professioneel en flexibel verhuurbedrijf voor technische ondersteuning bij evenementen. Of het gaat om een kleine feestje in de woonkamer of een buitenfestival voor 1000 man alles is bij ons mogelijk.

DM Licht en geluid

https://www.dmlichtengeluid.nl/

DM Licht & Geluid, uw lokale partner voor professionele licht- en geluidsapparatuur in Huissen en omgeving. Of u nu een bruiloft, bedrijfsevenement of ander feest organiseert, wij bieden hoogwaardige apparatuur en deskundig advies om uw evenement tot een succes te maken.

VDO Licht & Geluid

http://vdo-licht-geluid.nl/

Wij zijn een allround licht en geluid bedrijf, bij ons kunt u onder andere terecht voor: - Verhuur en verzorging van licht en/of geluid installaties. - Verkoop van een ruim assortiment licht, geluid, beeld en alle bijbehorende artikelen.

Holiday Geluidsverzorging | Beeld, Licht en Geluid Huren.

https://holidaygeluid.nl/

Holiday Geluidsverzorging is een allround audiovisueel verhuurbedrijf met ruim veertig jaar ervaring, waardoor wij ons tot de meest ervaren bedrijven op de Nederlandse AV-markt mogen rekenen. Wij faciliteren beeld, licht en geluid bij uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

Goed Licht & Geluid – Samen kunnen wij uw audiovisuele wensen mogelijk ...

https://goedlichtengeluid.nl/

GOED licht en geluid is expert in de levering van licht en geluid en bestaat uit een team van professionele vakmensen uit de AV branche. Gediplomeerd personeel. Goede service. Goede kwaliteit.

Sound Events | Verhuur Licht, Geluid, Video en Podium | Verhuur licht ...

https://www.soundevents.nl/

Laat niets aan het toeval over. En kies voor de jarenlange ervaring, de specialistische kennis en de professionele audiovisuele apparatuur van Sound Events. Professioneel in: Licht en Geluid, Videotechniek, Podium, Standbouw en Special Effects. [email protected]. 085-4019420.

Licht & Geluid Webshop | New Line

https://www.new-line.nl/

Voor DJ gear, professioneel licht en geluid, kabels, statieven en goede kwaliteit flightcases. New Line licht en geluid voor betaalbare apparatuur.

SLG Licht en Geluid Helmond

http://www.slglichtengeluid.nl/

Welkom bij SLG Licht en Geluid, al meer dan 25 jaar uw productiepartner voor kleine en grote evenementen.

BLG | Home

https://bekhuislichtgeluid.nl/

Welkom bij Bekhuis Licht & Geluid, waar feesten tot leven komen! Wij zijn jouw go-to partner voor top-notch licht- en geluidsapparatuur. Van intieme feestjes tot knallende jubilea - we brengen sfeer op jouw manier.

Ferry Licht & Geluid

https://www.ferrylichtengeluid.nl/

Ferry Licht & Geluid is jouw partner in verhuur en verkoop van Licht, Geluid en Specialfx. Voor complete producties tot het los huren van professioneel licht- en geluid.

Licht en geluid - Betaalbare oplossingen van DJ gear, lichteffecten en meer

https://lichtgeluid24.nl/

Alles op het gebied van licht en geluid. Speakers, versterkers, lichteffecten voor laagste prijs en 2 jaar garantie. Bekijk de aanbiedingen!

TD Licht & Geluid – Alles voor uw Feestje

https://tdlicht-geluid.nl/

TD licht & Geluid is uw specialist in het verzorgen van licht en geluid voor allerlei kleinschalige evenementen in Noord-Limburg. Wij richten ons met name op feesten thuis, bedrijfs feesten, bruiloften en allerlei andere kleinschalige evenementen.

Lichtgeluidhuren.nl - Gemakkelijk en snel licht en geluid huren met ...

https://lichtgeluidhuren.nl/

Bij Licht Geluid Huren kan je makkelijk en snel alle apparatuur huren die jij voor jouw evenement of feest nodig hebt. Van geluidinstallatie tot feestverlichting en van TV scherm tot aan een podium. Hoe huur ik materiaal?

Home - Geluid & Licht kopen

https://geluidenlichtkopen.nl/

Geluid, licht en special effects kopen in Limburg. Heeft u voor uw concert, evenement, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid in Limburg of daarbuiten geluid en/of licht nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem gerust een kijkje in ons assortiment voor de mogelijkheden.

JS Licht & Geluid

https://jslichtengeluid.nl/

Licht en/of geluid huren. Bij JS Licht & Geluid brengen we jouw evenementen tot leven met professionele licht- en geluidsapparatuur. Onze passie is om van jouw bijeenkomsten en feesten iets speciaals te maken.

Lichteffecten huren - Lichtgeluidhuren.nl

https://lichtgeluidhuren.nl/licht-huren/lichteffecten-huren/

Licht, geluid, video, special effects en nog veel meer huur je makkelijk en snel via onze verhuur webshop: lichtgeluidhuren.nl! Ben je opzoek naar persoonlijk advies of complete ontzorging? Dan denken de blauwe helden van Luxonos graag met je mee.