LOI Kidzz kortingscode december 2023

€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Cursus Typen voor kinderen en andere LOI Kidzz cursussen

https://www.loikidzz.nl/

Ervaar het zelf, bekijk de cursus in 80 seconden of ga samen met je kind op missie en doe de gratis proefles. Gamend leren voor plezier én motivatie. In 20 weken razendsnel en blind typen. Zelfstandig, maar zeker niet alleen. Uitgebreid lespakket.

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Leren met plezier, lees hier over de missie van LOI Kidzz

https://www.loikidzz.nl/over-loikidzz

LOI Kidzz - opgericht in 2005 en onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen - wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de basis die al geboden wordt op school. LOI Kidzz wil niet de plaats innemen van de school, maar een toevoeging zijn wanneer ouders en kinderen daaraan behoefte hebben.

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

De leukste taalcursus voor kinderen? LOI Kidzz!

https://www.loikidzz.nl/taalcursussen

Bij LOI Kidzz leren kinderen Engels of Spaans terwijl ze een avontuur beleven en oefenen met games. Leuk, motiverend én bewezen effectief! Ze leren woorden en zinnen over alledaagse onderwerpen. Wat kinderen leren, kunnen ze daarom écht gebruiken. Een taalcursus van LOI Kidzz biedt een voorsprong op school.

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Scholenregeling LOI Kidzz: thuis blind leren typen

https://www.loikidzz.nl/scholen/

Met de Typecursus van LOI Kidzz leren uw leerlingen snel en vrijwel foutloos blind typen. Een vaardigheid waar ze lang na de basisschool en het middelbaar onderwijs nog plezier van hebben! De Typecursus is bovendien superleuk om te doen. Kinderen beleven online een spannend spionnenavontuur en oefenen met motiverende games!

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Doe gratis de superleuke proefles van een LOI Kidzz cursus

https://www.loikidzz.nl/proeflessen

Doe nu een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk de cursussen van LOI Kidzz zijn! Test of jij het in je hebt om een echte Super Spy te worden met de proefles van de cursus Typen. Wil je liever Engels leren? Breng dan alvast een bezoek aan Hawthorne en ontdek het mysterieuze labyrint!

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Ouders blijven steeds op de hoogte door de weekrapportage. - LOI Kidzz

https://www.loikidzz.nl/weekrapportage

De weekrapportages houden jou, als ouder, op de hoogte. Door deze rapportages heb je inzicht in de stappen die je kind maakt. Na elke weektoets ontvang je een e-mail met daarin een duidelijk beeld van de vorderingen en een uitleg hierover in tekst. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Ervaringen en reviews van ouders en LOI Kidzz-cursisten.

https://www.loikidzz.nl/ervaringen/

Kinderen op een zo leuk mogelijke manier waardevolle kennis en vaardigheden laten opdoen: dat is het doel van LOI Kidzz. Dat cursisten en ouders enthousiast zijn, blijkt wel uit het hoge gemiddelde rapportcijfer dat wij van hen krijgen: een 8,8! Een cijfer om trots op te zijn.

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Lees meer over de Dyslexievariant Typecursus | LOI Kidzz

https://www.loikidzz.nl/dyslexie-typen

Op het inschrijfformulier kun je aangeven dat je voor de dyslexievariant kiest. Direct inschrijven Naar de Typecursus. Juist voor kinderen met dyslexie is blind leren typen belangrijk. De dyslexievariant van de LOI Kidzz Typecursus is ontwikkeld samen met dyslexiespecialisten.

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

LOI Kidzz klantenservice en contact - We helpen je graag.

https://www.loikidzz.nl/contact

Heb je een vraag, wil je advies of om een andere reden contact opnemen met LOI Kidzz? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur naar telefoonnummer (071) 5451 844. We helpen je graag. Voor vragen kun je ook kijken bij Vraag en antwoord. Daar vind je antwoord op veelgestelde vragen.

Bezoek LOI Kidzz met korting

LOI Kidzz: de beste cursussen voor kinderen

https://www.loi.nl/loi-kidzz

Leuk leren met een avontuur en games. De cursussen van LOI Kidzz zijn ontwikkeld in samenwerking met onderwijsdeskundigen en game-experts, speciaal voor kinderen van 8 tot en met 15. Elke cursus is een avontuur, met een spannend verhaal, uitdagende oefeningen en motiverende games.

Super Spy School

https://typecursus.superspyschool.nl/

Met de typecursus van LOI Kidzz leren kinderen snel, blind en met tien vingers typen. Onmisbaar op de basisschool en in het middelbaar onderwijs. Kinderen beleven met de online cursus een spionnenavontuur en oefenen met leuke games. De typecursus van LOI Kidzz is de best gewaardeerde van Nederland.

Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen - LOI

https://www.loi.nl/?sssourcesiteid=loi_kidzz

Meer dan 1000 opleidingen op alle niveaus, via thuisstudie of klassikaal. Van beroepsgerichte cursus tot volledige MBO-, HBO- of masteropleiding.

Loi (@LoiLazy) | Twitter

https://twitter.com/LoiLazy

The latest Tweets from Loi (@LoiLazy). remember!!!!! She was never yours in the first place, it was just your turn!!!!! https://t.co/cuUqpDZAHF. challenger Peak adc ...

Loïs (@loisartz_) / Twitter

https://twitter.com/loisartz_

85.5K. Loïs. @loisartz_. ·. Jul 6. I just received the french collector's edition of mha vol. 36 i'm so happy 🥰 but the translation is against bkdk 😣 It says "you're the best friend of Izuku Midoriya". 242. Loïs Retweeted. Loïs.

loidz User Profile | DeviantArt

https://www.deviantart.com/loidz

Profile Comments 353. Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In. Sep 1, 2010. Reply. Jun 15, 2010. hey thanks a lot for favouriting my 'Minotaur' sculpture.

Twitch

https://www.twitch.tv/meme_loizzz

meme_loizzz streams live on Twitch! Check out their videos, sign up to chat, and join their community.

KLOZZ La Loi ( Clip Officiel ) - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=CN3IkZrmTgU

KLOZZ LA LOIreal: https://instagram.com/kidflash240g?igshid=hzytoagkfbq5