LOI Kidzz kortingscode mei 2024

€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Inloggen - LOI Kidzz

https://www.loikidzz.nl/inloggen

Log hier in voor je LOI Kidzz-cursus en ga aan de slag! Wat ga je vandaag leren?

Bezoek LOI Kidzz met korting
€ 7,50 korting
LOI Kidzz korting

Cursus Typen voor kinderen en andere LOI Kidzz cursussen

https://www.loikidzz.nl/

LOI Kidzz biedt leuke en leerzame cursussen voor kinderen, zoals typen, Engels, Spaans en leesvaardigheid. Met gamend leren, uitgebreid lespakket en diploma garandeerd. Doe een gratis proefles en ervaar het zelf.

Bezoek LOI Kidzz met korting

Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen - LOI

https://www.loi.nl/?sssourcesiteid=loi_kidzz

Start de test. Flexibel studeren en alle begeleiding die je nodig hebt. Wordt het niet eens tijd voor LOI? Want bij de LOI studeer je op de meest flexibele manier. Je kiest je eigen tempo en bepaalt zelf hoe je studeert. Of je nu kiest voor een thuisstudie of Klassikaal+, je wordt altijd begeleid door topdocenten uit het werkveld.

LOI Campus: online leeromgeving met veel voordelen - LOI

https://www.loi.nl/daarom-loi/online-leeromgeving

Online leeromgeving: de leidraad door je opleiding. Daarom kies je voor de LOI. LOI Campus, de online leeromgeving, vormt de basis van je opleiding. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om je studie succesvol te doorlopen. LOI Campus biedt je houvast, een persoonlijke leerroute én verschillende tools die je helpen bij het studeren.

Ik heb een review geschreven over LOI Kidzz. Bekijk mijn feedback hier ...

https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/review/loi-kidzz/4306822/

20-11-2018. Frustratie door vastlopen programma. Ervaring LOI Kidzz. Mijn dochters volgen beiden de nieuwe versie van de typecursus op laptops met de juiste systeemvereisten. Opstarten duurt lang of lukt helemaal niet, programma loopt geregeld vast.

LOI Kidzz reviews & ervaringen - Mei 2024 - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/studie-en-onderwijs/loi-kidzz-ervaringen-beoordelingen-reviews

Het doel van LOI Kidzz is om een aanvulling te bieden voor ouders en kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar naast de lessen die kinderen op school krijgen. Hiervoor kunnen zij terugvallen op de 90 jaren ervaring van LOI die experts zijn in het aanbieden van opleidingen op afstand. Leren is leuk!

Typecursus LOI Kidzz - Review | Kidsproof Den Haag

https://www.kidsproof.nl/DenHaag/blog/typecursus-loi-kidzz-review

LOI Kidzz Typecursus voor kinderen. Waarom leren typen? Waar ik zelf vroeger ontélbaar veel velletjes met de hand volschreef voor werkstukken en opstellen, schrijft mijn dochter niet meer dan een incidentele ansichtkaart naar oma. School vindt het namelijk prima als alles getypt is.

LOI Kidzz - een spannende typecursus voor kinderen met goede afloop ...

https://mamasliefste.nl/kids/loi-kidzz-spannende-typecursus-kinderen/

LOI Kidzz is een typecursus voor kinderen in groep 6, 7 en 8 om blind te leren typen met tien vingers. De cursus is spannend, leerzaam en echt, en levert een diploma aan het einde. Lees meer over de opbouw, de voordelen en de voorwaarden van deze typecursus.

Typecursus voor kinderen en typecursus voor volwassenen - LOI

https://www.loi.nl/opleidingen/typecursussen

LOI biedt typecursussen voor kinderen en volwassenen aan, waarbij je snel en foutloos blind typen leert via een unieke online leeromgeving. Je krijgt typeles op de online Super Spy School, oefenen met games en games, en krijgt een diploma na de cursus.

LOI Kidzz ouderportaal - Super Spy School

https://typecursus.superspyschool.nl/oudermanager/

Welkom bij het ouderportaal van de Typecursus. Log in met de inloggegevens die u heeft ontvangen via de post. Heeft u vragen neem dan contact op met LOI Kidzz. Gebruikersnaam. Wachtwoord. Inloggen. Heeft u vragen, stel ze via www.loikidzz.nl/contact.

LOI Kidzz - Facebook

https://www.facebook.com/LOIKidzz/

LOI Kidzz. 880 likes · 32 talking about this. Gamend leren typen? Bij is schermtijd niet erg! Én je kind krijgt een voorsprong op school 朗

Bekijk de typecursus in 80 seconden - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=mUos_KRio-8

37. 72K views 5 years ago. Met de Typecursus van LOI Kidzz leren kinderen blind typen terwijl ze een spionnenavontuur beleven. Door het spannende avontuur en het oefenen met games blijven...

LOI Kidzz - YouTube

https://www.youtube.com/user/LOIvoorKinderen

Welkom op het YouTube kanaal van LOI Kidzz. loikidzz.nl/?utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=kanaal&utm_content=banner. Home. Videos. Playlists. Community. Videos. Play all. 2:34....

Beleef een avontuur met de Typecursus van LOI Kidzz!

https://www.loi.nl/sitecore/content/loikidzz,-d-,nl/home/typecursussen/spionnenavontuur

Beleef een avontuur met de Typecursus van LOI Kidzz! Wie kan het spionnenavontuur aan? Wie kans wil maken op een plek op de Super Spy School, moet eerst een test doen. Heb jij het in je om een Super Spy te worden? En hoe staat het met je typetalent?

Super Spy School

https://typecursus.superspyschool.nl/

Leer snel en makkelijk typen met de typecursus van LOI Kidzz, de best gewaardeerde cursus van Nederland. Volg een spionnenavontuur en oefen met leuke games op de online platform superspyschool.

LOI Kidzz: de beste cursussen voor kinderen

https://www.loi.nl/loi-kidzz

LOI Kidzz biedt leuke en leerzame cursussen voor kinderen van 8 tot 15, zoals typecursus, taalcursussen en leesvaardigheid. Elke cursus is een avontuur, met een spannend verhaal, oefeningen en games, waarmee kinderen het beste leren met loi kidzz.

Veelgestelde vragen: vraag en antwoord - LOI

https://www.loi.nl/veelgestelde-vragen

Veelgestelde vragen. Heb je een vraag over studeren bij de LOI? Meestal vind je het antwoord direct bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Kijk dan hier hoe je contact met ons kunt opnemen. Volg je al een opleiding bij de LOI, log dan in op LOI Campus voor de veelgestelde vragen. Naar veelgestelde vragen.